Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 18:26 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

gagga pisze:no to ja mówię, że też czytam ale nie zawsze mam czas coś naskrobać. I uwielbiam foto relację. Krecik zrobił strasznie głupią minę do zdjecia :)

strasznie głupią?? gdzie?? jak?? kiedy?? :evil:
toż to pozowane zdjęcie było!!! prawie jak sfinks :mrgreen:

Basica pisze:a twoje LU stringi nie zaczynają sie na brzuchu? a na dupci ich nie widać, bo się sznurówka wpina w rowek :P

moje stringi, o ile je mam na sobie, zaczynają i kończą się na bioderkach :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw paź 27, 2011 20:18 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

lusesita pisze:
Basica pisze:a twoje LU stringi nie zaczynają sie na brzuchu? a na dupci ich nie widać, bo się sznurówka wpina w rowek :P

moje stringi, o ile je mam na sobie, zaczynają i kończą się na bioderkach :mrgreen:

a ten kawałeczek ciałka między bioderkami, tak bardziej z przodu...to nie brzuszek przypadkiem? Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw paź 27, 2011 20:26 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

nie :mrgreen: bo ja kupuję stringi biodrówki, a nie pantalony :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt paź 28, 2011 10:15 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

pytanie: czy trzy koty mogą spać na jednym, małym człowieczku płci pięknej???
odpowiedź: no jaha, że mogą!!! :mrgreen:

Fryga się odważyła i razem z Kretkiem i Milką spała na mnie :lol: ja co prawdą tego nie czułam, ale mój miły mąż poinformował mnie o tym przy porannej kawie 8)
muszę już zlikwidować klatkę, bo Safira za bardzo się do niej przyzwyczaja :? mimo iż wie, że miseczki stoją pełne w kuchni i drapaczek ma mientkie miesjca do leżenia, to ona z uporem maniaka włazi do klatki :? no durnowata no :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon paź 31, 2011 8:36 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

bony jak tu cicho...! trudno, poprowadzimy monolog 8)
"jak dobrze wstać skoro świt..." tak mówi piosenka i nasze footra też :mrgreen: musiały bestyje ją gdzieś w radiu usłyszeć i powtarzają :twisted: czy chcę czy nie chcę, muszę wstać raniusieńko i je nakarmić, co by one później mogły położyć się ponownie spać :evil: jakby nie mogły poczekać do 8 przynajmniej... :roll:
do tego trzeba ich przypilnować, bo przecież one nie mogą jeść normalnie jak wszystkie koty :roll: jeden je na wysokościach, a trzy pozostałe na nizinach i to w sporych odległościach - no massakra no 8)
dobrze, że choć teraz mam święty spokój... :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon paź 31, 2011 18:52 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Widzę że karmisz koty podobnie jak ja.Tyle że u mnie trzy jadły na wyżynach,a dwa w dolinach :mrgreen:
Ale dwa poszły już sobie ode mnie więc wszystko wróciło do normy.
Po adopcji tych dwóch maluchów miałam wziąć sobie urlop,ale miła kassja załatwi mi 4 maluchy.Będzie łapać po dniach wolnych.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro lis 02, 2011 11:02 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Dorotko, rozumiem, że nie omieszkasz się pochwalić nam swoim nowym nabytkiem jak tylko się u Ciebie pojawi, prawda??? :mrgreen:

dzisiaj gówniażeria od 5:30 urządzała sobie harce, hulanki, swawole po mieszkaniu i... po mnie :evil: no żesz no!! :evil: po moim miłym mężu jakoś nie biegają :evil:
za karę śniadanie było późno i w mikroskopijnych porcjach, a co 8)
a tak na serio, dostały mniej, bo Milla ma dziś strylkę. a niestety nie można było jej nie nakarmić, więc dostały wszystkie mniej i dotego pilnowałam (jak kapo normalnie :roll:), żeby sobie nie wyżerały nawzajem 8)
teraz udają, że sa grzeczne i milusie, i leżą sobie na drapaczku :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro lis 02, 2011 13:23 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Pochwalę się a jakże :ok: Ale dopiero ja je wypiorę i napuszę :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw lis 03, 2011 8:37 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Milka już po ciachnięciu macicy. biedna, tuła się w kołnierzu hańby (kto ogląda bajki ten wie, o co kaman :wink:) po mieszkaniu i obija od wszystkiego. czekam do o 10 i jadę do weta po kaftanik, bo nie mogę na nią patrzeć :(
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw lis 03, 2011 17:01 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

nie wiem, czy to był dobry pomysł z tym kaftanikiem... ale jest, i to czerwony :mrgreen: jak wybierałam rozmiar, to bałam się, że Milka się nie zmieści, a tu zonk - albo jest za duży, albo źle go nałożyłam, albo jedno i drugie bo i taka jest opcja :roll:
w dalszym ciągu chodzi jak pokraka, ale przynajmniej nie obija się o ściany :mrgreen:
Safira też została dziś ciachnięta (ale ona bocznie), bo jest opcja, że pojedzie do swojego domku 8) pani wet w lecznicy z letka spiorunowała mnie wzrokiem, jak powiedziałam w jakim wieku jest Safira :evil: bo pierwszą rujkę powinna mieć. a grom Ci ją wie... może i już miała. zęby stałe ma, to mogła mieć i ruję, tylko nikt tego nie zauważył, bo płochliwe to to i syczące. ehhh... dobrze, że nie jestem kotem :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw lis 03, 2011 18:34 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Safirka już ma chętnego do adopcji? 8O
Czy raczej wraca na swoje miejsce?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw lis 03, 2011 18:48 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Dorotka...a gdzie obiecane papuszone fotki?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 03, 2011 20:39 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

marzena68 łapie.Dzisiaj próbowała ale nie złapała żadnego :roll: Chyba nie są takie maluśkie jak słyszałam w pierwszej wersji :roll:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt lis 04, 2011 7:45 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

jest szansa, że Safira pójdzie do swojego nowego domku :mrgreen: nie na stare "włościa" :wink:

Dorotko, pamiętaj że ja też miałam mieć mikrokotki, a dostałam... 2 syczące makrokoty :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt lis 04, 2011 8:26 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Milka w czerwonym kubraczku z Frygą w tle :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]