Miau Adopcje(11 do adopcji, 3 z budek, 3 rezyd.+TIGRA)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 14, 2011 7:17 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:D
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Sob paź 15, 2011 14:34 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Sob paź 15, 2011 15:52 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Za domki dla kotków :ok:

:Anna:

Od: Nie lis 02, 2008 17:38

Post » Sob paź 15, 2011 19:44 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Zdjęcia z moich odwiedzin w hoteliku :)

Bączek, który chciał mnie zaprosić do swojego boksu na głaskanie.. Myślałam, że to nie jest przyjazny kot, a tu proszę, chciał głaskania :)
Obrazek

Kropek błagający o uwagę:
Obrazek
Dużo lepiej teraz wygląda i chyba jest szczęśliwszy, że nie taki sam.

Miciulka, pierwsza, która mnie przywitała w drzwiach:
ObrazekObrazek
Jest bardzo towarzyska. Wydaje mi się, że trochę była zazdrosna o inne koty kiedy je głaskałam..

Nadal wystraszona Tosia:
Obrazek
Tym razem i tak pozwoliła mi podejść bliżej niż do tej pory. Już nie uciekała w popłochu, tylko obserwowała co robię, kiedy do niej wyciągałam rękę :o

Inusia (jeśli się nie mylę):
Obrazek
Jest przepiękną kotką, szkoda, że brak jej przekonania do ludzi.. Umaszczenie ma cudne: zamiast pregów - drobne, czarne cętki!

Moja faworytka Kropeczka (Mario, na pierwszej stronie jest na jej miejscu zdjęcie Inusi):
ObrazekObrazekObrazek
Kicia to drobinka, jest chyba wystraszona całą sytuacją, koniecznie potrzebuje cierpliwych ludzi, którzy się o nią postarają. Myślę, że w odpowiednim otoczeniu szybko przekona się, że może jeszcze być szczęśliwa i bezpieczna :) Kolejny kot, który skradł mi serce :1luvu: Trochę jakbym widziała w niej Zoi - wystrachaną kicię z dużym potencjałem na ogrom miłości..

No i na deser odmieniony Sznurek :D
ObrazekObrazek - dogaduje się z kumplami...
Obrazek - pozuje do zdjęć...
Obrazek - i wygląda na zadowolonego, że nie musi być zamknięty..
Jak nie pokochać takiego Sznurka? :wink:

Tutaj Sznurek i Miciulka ustalają jak otworzyć drzwi - kto chwyta za klamkę, a kto otwiera od dołu łapką :wink:
Obrazek

ZAPRASZAMY DO ADOPCJI!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Sob paź 15, 2011 20:03 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Kropek ślicznie wygląda
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob paź 15, 2011 20:04 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Bączek :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie paź 16, 2011 18:59 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

A oto i Kaboom (czyli Makumba z serii Murzyny)

Obrazek Obrazek Obrazek

Urosło mi się i rozsiewam grzyba! I mam wstrętny nawyk traktowania opiekunki jak kumpla z podwórka, któremu można skoczyć prosto na głowę :twisted:

A teraz jeszcze urosła mu gula między łopatkami ale to chyba po szczepieniu. Jutro dzwonię/jadę do pana doktora.. :(

RKa

Post » Nie paź 16, 2011 19:08 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Omg, jaką on ma upiorną minę :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon paź 17, 2011 6:31 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hop
Obrazek

maria_kania

Post » Wto paź 18, 2011 6:44 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

poproszę o info o Bączku. Kto z kim i kiedy... ;)
Może będę mieć chętnego :D

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

Post » Wto paź 18, 2011 11:44 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

kasiu bardzo ci dziekuje za sesje foto :) jakbyś chciała strzelic im jakies ogłoszenie korzystjąc z pieknych fotek, bedę mega wdzięczna :lol:
baczek jest u mnie, ma 2 lata, kastrat. bardzo chce być kochanym. długo warczał, burmuszył się , ale przemyslał- zaufał mi i jest naprawdę fajnym kotem. do adopcji do mądrego domku, który da mu czas na odzyskanie wiary w człowieka. piekny, rudzielec.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto paź 18, 2011 11:48 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Rudy jest fajnym miłym kotkiem!
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Wto paź 18, 2011 13:34 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Pozdrawiamy :D

barnabarka

Od: Pon gru 13, 2010 9:35

Post » Wto paź 18, 2011 15:29 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

a jest więcej zdjęć Rudego?
Czy tylko to jedno w boksie?

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

Post » Wto paź 18, 2011 17:55 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

maryjane82 pisze:a jest więcej zdjęć Rudego?
Czy tylko to jedno w boksie?

maryjane, dopiero weszłam do domu, zaraz coś zjem i wrzucę następne fotki, takie ładniejsze, to znaczy nie jak jest pozamykany :)

RKa

[poprzednia][następna]