Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KrufkaMała pisze:No Carmen takie wieści a ty nic nie piszesz a my tu jak mróweczki ogłoszenia stukamy i zero odzewu już pomyślałam że coś jest nie tak... Twoja wierna ekipa domaga się motywacji w postaci nawet tych niepewnych jeszcze sukcesów, żeby wiedzieć że praca nie idzie na marne...
W każdym razie cieszę się
Carmen201 pisze:Jak to temat umarł?
Nie miałam w zwyczaju i poprzednio chwalić się z fajnego domu przed wizytą przedadopcyjną a jeszcze takowej nie było. Na pewno dam Wam znać co i jak, odpisuję na maile ale nie ma ich wiele.
Zastanawiam się czy jest opcja zorganizowania jakiegoś transportu w okolicach Świąt.
Carmen201 pisze:Agata, Miśka niekoniecznie może ładuje się na kolana
Carmen201 pisze:Jak to temat umarł?
Nie miałam w zwyczaju i poprzednio chwalić się z fajnego domu przed wizytą przedadopcyjną a jeszcze takowej nie było. Na pewno dam Wam znać co i jak, odpisuję na maile ale nie ma ich wiele.
Wizyta adopcyjna, która się szykuje, dotyczy Manola i Cezara, jest kilka zapytań o Mizię i mam nadzieję wybrać jak najlepszy dom i polecić inne Koty.
Dodatkowo dużo jest też niefajnych sytuacji, z zarzutami i epitetami włącznie, czym średnio mam ochotę się dzielić.
Zastanawiam się czy jest opcja zorganizowania jakiegoś transportu w okolicach Świąt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości