KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 13:44 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

sprawdziłam dzisiaj na moim koncie, tyle, że zalogowałam się z innego IP właśnie przez bramkę proxy. Działa :twisted: A Hobbitka była na 3 stronie Tyle, że myślę trzeba uważać, żeby nie przesadzić bo administrator może nas zbanować. Więc może po dodaniu od nowa ogłoszenia, to stare, które jest gdzieś na dalszej stronie lepiej usuwać.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pon kwi 11, 2011 17:14 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

To rzeczywiście banalnie proste, działam już w kwestii promocji "naszych" kociastych :)
Carmen a jaki odzew na ogłoszenia ? Na allegro mam ogromną ilość odsłon np Karolcia ponad 500 a Hobbitka ponad 300 wszystkie inne grubo powyżej 100. Są jakieś dobre domki na horyzoncie?
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Pon kwi 11, 2011 22:39 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Domki są, nie dla dużej ilości ale za to dla tych trudniejszych przypadków :)
Ale ćććććććć :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto kwi 12, 2011 6:31 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

No Carmen takie wieści a ty nic nie piszesz a my tu jak mróweczki ogłoszenia stukamy i zero odzewu już pomyślałam że coś jest nie tak... Twoja wierna ekipa domaga się motywacji w postaci nawet tych niepewnych jeszcze sukcesów, żeby wiedzieć że praca nie idzie na marne...
W każdym razie cieszę się :)

KrufkaMała

Post » Wto kwi 12, 2011 8:04 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

:ok: po jednym dla każdego ogłoszenia :)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto kwi 12, 2011 12:50 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

KrufkaMała pisze:No Carmen takie wieści a ty nic nie piszesz a my tu jak mróweczki ogłoszenia stukamy i zero odzewu już pomyślałam że coś jest nie tak... Twoja wierna ekipa domaga się motywacji w postaci nawet tych niepewnych jeszcze sukcesów, żeby wiedzieć że praca nie idzie na marne...
W każdym razie cieszę się :)

Popieram. Byłoby miło przeczytać co w trawie piszczy. Bo tak to nic nie wiadomo, jakby temat umarł.
Zadzwonię może jutro do Pani Basi i zapytam jak Chrumcia.

Magis

Post » Wto kwi 12, 2011 13:03 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Jak to temat umarł?
Nie miałam w zwyczaju i poprzednio chwalić się z fajnego domu przed wizytą przedadopcyjną a jeszcze takowej nie było. Na pewno dam Wam znać co i jak, odpisuję na maile ale nie ma ich wiele.
Wizyta adopcyjna, która się szykuje, dotyczy Manola i Cezara, jest kilka zapytań o Mizię i mam nadzieję wybrać jak najlepszy dom i polecić inne Koty.
Dodatkowo dużo jest też niefajnych sytuacji, z zarzutami i epitetami włącznie, czym średnio mam ochotę się dzielić.

Zastanawiam się czy jest opcja zorganizowania jakiegoś transportu w okolicach Świąt.

Carmen201

Post » Wto kwi 12, 2011 13:12 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Będzie ciężko z transportem bo zapewne większość osób wybiera się do rodziny na święta, chociaż w sumie może ktoś byłby z tej okazji przejazdem, możnaby spróbować :) i koniecznie obfocić pozostałe dzikuny żeby miały równe szanse :)

KrufkaMała

Post » Wto kwi 12, 2011 13:20 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:Jak to temat umarł?
Nie miałam w zwyczaju i poprzednio chwalić się z fajnego domu przed wizytą przedadopcyjną a jeszcze takowej nie było. Na pewno dam Wam znać co i jak, odpisuję na maile ale nie ma ich wiele.
Zastanawiam się czy jest opcja zorganizowania jakiegoś transportu w okolicach Świąt.

Carmen, tu nie chodzi o chwalenie się czy nie chwalenie ale o dzielenie informacjami. Jak nic nie piszesz to wygląda na to, że się nic nie dzieje. Po prostu. Nie wiemy czy ludzie dzwonią, czy nie dzwonią, czy może dzwonią same matoły za przeproszeniem ;) Myślę, że byłoby fajnie, gdybyś co jakiś czas dawała znać jak się sprawy mają. Bo my tu siedzimy i się np zastanawiamy czy to możliwe, że przy 500 odsłonach na allegro nikt sensowny się nie trafił a jeżeli jest tyle odsłon i nie ma odzewu to może trzeba jakoś zmienić treść ogłoszeń czy hm, wymyślić coś innego?

A ten transport skąd i dokąd?

Magis

Post » Wto kwi 12, 2011 19:08 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:Agata, Miśka niekoniecznie może ładuje się na kolana

Chciałam tylko donieść, że Misia od wczoraj ładuje się na kolana :ryk: i ugniata, ugniata, ugniata! Przed chwilą nawet zrezygnowała ze spania na moim łóżku (z pościelą) na rzecz moich kolan :)
Jest głodomorkiem i w ogóle jest super kotem! :ok:
Trzymam kciuki za kolejne domki i kotki, które do nich trafią!

Agatonek

Od: Wto kwi 05, 2011 9:35

Post » Wto kwi 12, 2011 19:08 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

super super :ok: :ok: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 12, 2011 19:09 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:Jak to temat umarł?
Wizyta adopcyjna, która się szykuje, dotyczy Manola i Cezara, jest kilka zapytań o Mizię i mam nadzieję wybrać jak najlepszy dom i polecić inne Koty.
Dodatkowo dużo jest też niefajnych sytuacji, z zarzutami i epitetami włącznie, czym średnio mam ochotę się dzielić.

duzo ludzi bedzie teraz przemieszczac sie na swieta ,wiec mozna by to wykorzystac :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 12, 2011 23:45 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Magis ja bym się bardzo chciała dzielić dobrymi informacjami, ale takimi już na 99 % na tak.
Jeśli chcecie, to mogę Was szczegółowo informować, że np. na dziś, poza planowaną już konkretnie przeadopcyjną, są 3 zapytania o Mizię i 2 o Karolcię, przy czym te pierwsze na etapie ankiety a jeśli chodzi o Karolcię - jeszcze wcześniej. Ale to się zmienia bardzo szybko, ludzie często nie odpisują na maile z ankietą a co dopiero jeśli chodzi o pozytywne wyniki spotkania.. Jest to o tyle teraz istotne, że tak na serio poza Miźką zostały nam te trudniej adopcyjne Koty no i Karolcia, która piękna jest jak malowanie ale za to charakterek na taki, że też wcale łatwa adopcyjnie nie jest. Musi mieć bardzo cierpliwy dom.
W każdym razie: zapytania są, i owszem. Ale nie w tak zmasowanej ilości jak wcześniej. Raz, że na pewno jest to związane ze Świętami niedługo a dwa, że nie mamy już półrocznych Maluchów na stanie.

W każdym razie pracuję nad tym, żeby po najbliższym transporcie została tylko jednocyfrowa ilość Kotów :)

A transport do Warszawy.

Carmen201

Post » Wto kwi 12, 2011 23:45 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Misia :1luvu:
Ściskam i wygłaskiwywuję Kochaną Kotę!
Karola Kapryśka również :)

Carmen201

[poprzednia][następna]