TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 16:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara82 pisze:ja chce juz wiooooooooosneeeeeee :evil: Mrusie pewnie tez... :roll:

Na wiosnę i na domki ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 20, 2011 16:57 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Witam!
Przepraszam, że ta w pół zdania się wtrącam :| , ale chciałam zaprosić na mój skromny bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125638
:kotek:

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Nie mar 20, 2011 17:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

obecna pisze:Witam!
Przepraszam, że ta w pół zdania się wtrącam :| , ale chciałam zaprosić na mój skromny bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125638
:kotek:

Bardzo dziękuje :1luvu: Zaraz tam wejdę :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 20, 2011 17:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Nie ma za co dziękować, tylko kciuki trzymać, aby sprzedaż jaka taka była :mrgreen: :ok:
A najlepsza radość to widzieć szczęśliwe kocie twarze :kotek:

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Nie mar 20, 2011 17:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

obecna pisze:Nie ma za co dziękować, tylko kciuki trzymać, aby sprzedaż jaka taka była :mrgreen: :ok:
A najlepsza radość to widzieć szczęśliwe kocie twarze :kotek:

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 21, 2011 14:06 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Przed chwilką wróciłam od weta z Matyldzią , Lussi i świnką Krecikiem :
Matyldzi zmiany w buzince goja się bardzo ładnie :lol: , choć nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie całkiem dobrze :roll:
Została tez dziś zaszczepiona ii za 3 tyg powtórka :lol:

Lussi też została zaszczepiona z trym że to już druga szczepionka była :lol: . Przed chwilką miałam tel w sprawie adopcji Lussii i zobaczymy , trzymajcie :ok:

A Krecik wypija ogromne ilości wody ii jest podejrzanie cukrzycy :(

Zamówiłam tez u wetów 6 kg RC HD
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 21, 2011 15:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Zapraszam ponownie na mój bazarek zbieramy na tyskie mrusie Pani Justyny :-). Pieniążki na pewno się jej przydadzą więc nie zwlekajcie , jeśli nie możecie kupić podbijajcie chociaż post , żeby nie wyleciał z forum :-), namiar na bazarek :
viewtopic.php?f=20&t=125378

Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Mr-78 [u]Nie bądź obojętny – zbieramy na tyskie mruczki!!!.[/u]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125378&start=0
Obrazek

mr-78

Od: Czw paź 07, 2010 11:31

Post » Pon mar 21, 2011 16:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

no to trzymamy łapki :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon mar 21, 2011 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kolejna kocia bieda w potrzebie :x
Ktoś porzucił kilkumiesięczną burą-białą miziastą kicie na dzielnicy domków jedno rodzinnych . Jutro będzie sterylka . Już wysłałam mms y do Caragh i będę ją prosić o ich wstawienie tu na wątek i na nowy wątek kici ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 21, 2011 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Zapraszam na wątek nowej koci , jeszcze bez imiennej :|
viewtopic.php?f=1&t=125684
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 21, 2011 23:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Obrazek
troszke wiosennych kolorkow zapodam, zeby juz wreszcie wiosna na dobre zagoscila :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 21, 2011 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

TERAZ TY PODAJ ŁAPĘ!!! - Piwnica pod Baranami charytatywnie dla ZWIERZĄT!!!

Urszula Makosz zaprosił(a) Cię · Udostępnij · Wydarzenie publiczne.Albumy znajomych

..To mój Miluś:) Czy ktoś wie, jak nazywa się ten taniec?

utworzony przez: Urszula Makosz

.XIV Dzień Judaizmu

utworzony przez: Urszula MakoszUtwórz reklamęSponsorowane

.Pobierz Google Chrome

google.com

Przeglądaj Twoje ulubione strony z szybkością Chrome. Zainstaluj darmową przeglądarkę w kilka sekund..Nowy dzień, nowa fryzura

groupon.pl

Chcesz zmienić coś w swoim wyglądzie? Eksperymentuj u fryzjera - do 70% taniej!.Powiedz samotności nie!

edarling.pl

Idź przez świat u boku ukochanej osoby! Na eDarling możesz odnależć swoje szczęście!.Zadecyduje Twój głos!

Zostań jurorem! Zadecyduj, co będzie się nosić w Warszawie! Wybierz oficjalną torbę Złotych Tarasów!.Termin 8 kwietnia · 18:30 - 23:00

--------------------------------------------------------------------------------

Lokalizacja Piwnica pod Baranami, Kraków, Rynek Główny 27

--------------------------------------------------------------------------------

Stworzone przez: Piwnica pod Baranami

Więcej informacji Zapraszamy wszystkich WIELBICIELI ZWIERZĄT (tych o wielkim sercu, tych wspaniałomyślnych, tych o zasobnym portfelu i tych którzy podzielą się tym, co mają) 8 kwietnia 2011 r. od godziny 18.30 do Piwnicy pod Baranami na AKCJĘ CHARYTATYWNĄ pod tytułem „Teraz Ty podaj łapę”

na rzecz ZWIERZAKÓW znajdujących się pod opieką PRZYSTANI OCALENIE.

Przystań Ocalenie uratowała wiele zwierzęcych istnień, ale pomóc może każdy z nas, potrzeba ...naprawdę niewiele. (Zobaczcie sami: http://www.przystanocalenie.pl/)

Dołączcie do nas, by poznać i wesprzeć podopiecznych Przystani, a przy okazji miło spędzić piątkowy wieczór.

W programie: AUKCJA - licytacja obrazów i ciekawych przedmiotów ofiarowanych przez Wspaniałe Postacie Krakowa;

KONCERT Piwnicznych Artystów i naszych Przyjaciół;

KRAMY z ciastami i pamiątkami;

NIESPODZIANKI oraz

WYSTAWA fotografii ocalonych zwierząt - poznacie ocalone konie: m.in. Petrę, Kaszmirka, Misia, Dolly, Lumena, Vitę i Metaxe, krowy: m.in. Borutkę, Franię, Honoratkę, Milkę...; psy: m.in. Smutka, Murzynka, Anię, Jowitę, Lenkę, Lusię..., koty: Bartosza, Szkieletkę, Mańka, Piracika..., kozy: Agatkę, Olusię, Filipka..., świnki: Hajdi, Klusię i Mimi, owce: Hanusię, Jaśka i Jarka, Marcysię, Malwinę, Sylwusia... i wielu innych naszych Przyjaciół!!!

UWAGA: Ważna informacja dla osób, które wysprzątały szafy na wiosnę! Prowadzimy ZBIÓRKĘ przedmiotów przydatnych dla zwierząt - takich jak KOCE, GARNKI, MISKI, prosimy również o KARMĘ i środki czystości. Można śmiało przynieść do nas każdą - nawet najbardziej symboliczną ilość! Wszystko się przyda!

Bardzo serdecznie Was zapraszamy!!!

inicjatywa i organizacja - Urszula Makosz - 48 502 393 296

wspołpraca - Patrycja Krauze - 48 502 73 96 73

koordynacja - Bogdan Micek - Impresariat Piwnicy pod Baranami - 48 12 421 25 kochani rozsylajcie zapraszamy

Uwaga! monsterpolska.pl to serwis dla tych, co nie boją się sukcesu
http://linkint.pl/f2945
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 0:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:
TERAZ TY PODAJ ŁAPĘ!!!
- Piwnica pod Baranami charytatywnie dla ZWIERZĄT!!!

Kraków, Rynek Główny 27

Zapraszamy wszystkich WIELBICIELI ZWIERZĄT (tych o wielkim sercu, tych wspaniałomyślnych, tych o zasobnym portfelu i tych którzy podzielą się tym, co mają)

8 kwietnia 2011 r. od godziny 18.30
do Piwnicy pod Baranami
na AKCJĘ CHARYTATYWNĄ pod tytułem „Teraz Ty podaj łapę”
na rzecz ZWIERZAKÓW znajdujących się pod opieką
PRZYSTANI OCALENIE.

Przystań Ocalenieuratowała wiele zwierzęcych istnień, ale pomóc może każdy z nas, potrzeba ...naprawdę niewiele. (Zobaczcie sami: http://www.przystanocalenie.pl/)

Dołączcie do nas, by poznać i wesprzeć podopiecznych Przystani, a przy okazji miło spędzić piątkowy wieczór.

W programie:
AUKCJA - licytacja obrazów i ciekawych przedmiotów ofiarowanych przez Wspaniałe Postacie Krakowa;

KONCERT Piwnicznych Artystów i naszych Przyjaciół;

KRAMY
z ciastami i pamiątkami;

NIESPODZIANKI

oraz

WYSTAWA fotografii ocalonych zwierząt
- poznacie ocalone
konie:
m.in.
Petrę, Kaszmirka, Misia, Dolly, Lumena, Vitę i Metaxe,

krowy: m.in. Borutkę, Franię, Honoratkę, Milkę...;

psy: m.in. Smutka, Murzynka, Anię, Jowitę, Lenkę, Lusię...,

koty: Bartosza, Szkieletkę, Mańka, Piracika...,

kozy:
Agatkę, Olusię, Filipka...,

świnki: Hajdi, Klusię i Mimi,

owce: Hanusię, Jaśka i Jarka, Marcysię, Malwinę, Sylwusia...
i wielu innych naszych Przyjaciół!!!

UWAGA:

Ważna informacja dla osób, które wysprzątały szafy na wiosnę! Prowadzimy ZBIÓRKĘ przedmiotów przydatnych dla zwierząt - takich jak KOCE, GARNKI, MISKI, prosimy również o KARMĘ i środki czystości. Można śmiało przynieść do nas każdą - nawet najbardziej symboliczną ilość! Wszystko się przyda!

Bardzo serdecznie Was zapraszamy!!!

inicjatywa i organizacja - Urszula Makosz - 48 502 393 296

wspołpraca - Patrycja Krauze - 48 502 73 96 73

koordynacja - Bogdan Micek - Impresariat Piwnicy pod Baranami - 48 12 421 25

kochani rozsylajcie zapraszamy

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 22, 2011 9:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Cześć zwierzaki. :lol:
:ok: :ok: :ok: za domki i zdrówko - nie chorować :!: :!:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto mar 22, 2011 9:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Witam ponownie

Zmieniłam troszkę temat mojego bazarku , może dzięki temu sprzedaż pójdzie lepiej a kotki otrzymają więcej pieniążków.
Nowy temat powinien bardziej zachęcać do odwiedzenia postu przez miłośników kotków :-). Brzmi on teraz " Nie bądź obojętny – zbieramy na tyskie mruczki!!!" a znajduje się na stronie :
viewtopic.php?f=20&t=125378&start=0

Zbliża się czas okresu rozrodczego i na pewno Pani Justynce przybędzie podopiecznych, a co za tym idzie wydatków.
Więc gorąco zapraszam na bazarek.
Mr-78 [u]Nie bądź obojętny – zbieramy na tyskie mruczki!!!.[/u]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125378&start=0
Obrazek

mr-78

Od: Czw paź 07, 2010 11:31

[poprzednia][następna]