Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Skąd i o której będzie do odbioru?
montes pisze:Mam nadzieję, że dzisiejsze akcje 1% dla Lodzi w Manufakturze i Zwierzęcy Weekend w IKEA przyniosą nowe dobre domy - trzymajcie za to kciuki i zapraszajcie swoich znajomych do odwiedzenia imprez
Dopiero odczytałam - net mam tylko w pracy, komórkę całoboowogosiaa pisze:Ania, albo chwilę przed 18, albo dopiero po 21.
Maciuś już jest na ulicy... 2x nasiusal na łóżko - musiało się coś stać, co go do tego sprowokowało, przedtem nie był takiego problemu. To starsza, niesprawna pani, nie umie przeanalizować sytuacji, nie ma siły prać kołder....jolabuk5 pisze:Strasznie mi żal Maciusia! I tych świeżo złapanych oswojonych... Okropne, że trzeba będzie je wypuścić, ale one chociaż na podwórko wracają, a Maciuś nie ma gdzie wrócić
Nie mam pojęcia, znów ganiam za kotami... Po prostu zadzwoń po południu, dogadamy się.gosiaa pisze:Ania, nie dzwoniłam, bo nie miałam wczoraj wieczorem jak odebrać.
O której dzisiaj będziesz w domu, bo rozumiem że klatka jest u Ciebie?
niestetymagdaradek pisze:Maciuś![]()
![]()
magdaradek pisze:boże tak mi żal Maciusia![]()
![]()
![]()
naprawdę nie macie gdzie go upchnąć?![]()
![]()
![]()
ja niestety wyjeżdżam i cały maj mnie nie będzie..nie mogę. To domowy kot, jak on sobie poradzi.........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1837 gości