DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 23:52 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw sty 06, 2011 0:00 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti znasz kogoś z wyszkowa, kto mógłby pomóc dziewczynie z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=119605&start=240
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 06, 2011 0:28 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gibutkowa pisze:Smarti znasz kogoś z wyszkowa, kto mógłby pomóc dziewczynie z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=119605&start=240

zaglądalam Gibutku(przebudzilam się :mrgreen: )

na razie nie mam pomysłu-podeslałam dziewczynom z moich okolic..
myślę sobie że póki jej nie wyrwiemy to jest chociaż bezpieczna w tej piwnicy..tak się pocieszam chociaż..

ja po prostu zaliczyłam padaczkę..idziemy teraz podkarmić towarzystwo i spać :)

dobrej nocki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: tymczaski :D
:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: rezydenci :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 06, 2011 0:35 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

dobrej nocy dt smarti - a jutro proszę o dopisanie na pierwszej stronie Likiera do "listy tymczasków" :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 06, 2011 0:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Dzięki Smarti, mam nadzieję że coś sie uda zadziałać :roll:
Ja mam dziś wnerwa... spółdzielnia dziś wywiesiła ogłoszenie "prosimy lokatorów o zamykanie okienek piwnicznych w okresie zimowym" :evil: no tępe chu...e! :evil: :evil: :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 06, 2011 0:48 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gibutkowa pisze: "prosimy lokatorów o zamykanie okienek piwnicznych w okresie zimowym" :evil: no tępe chu...e! :evil: :evil: :evil:

Nawet ch...e nie są tak tępe :evil: :evil: Może by to w pinechę pozrywać??!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 06, 2011 7:26 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Cześć Kochani! :)
Jak minęła nocka? Odespaliście trochę przeżycia ostatnich dni?

Gibutkowa pisze:Dzięki Smarti, mam nadzieję że coś sie uda zadziałać :roll:
Ja mam dziś wnerwa... spółdzielnia dziś wywiesiła ogłoszenie "prosimy lokatorów o zamykanie okienek piwnicznych w okresie zimowym" :evil: no tępe chu...e! :evil: :evil: :evil:

Gibutku, u nas nie proszą, u nas już jakiś czas temu wszystkie okienka pokratowali ... kmioty jedne :twisted:
Dobrze, że mieszkam na parterze i mogę budkę na balkonie trzymać.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 06, 2011 7:28 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

brak empatii. :evil:
nie przestane zalowac, ze takie osobniki istnieja i ze tak licznie wystepuja.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Czw sty 06, 2011 7:31 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ja też nie. Ale życzę im serdecznie, żeby w przyszłym życiu byli myszami :twisted: :mrgreen:

Erin

Post » Czw sty 06, 2011 7:33 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Mela jest miziasta do bólu!! wywraca się na plecki i wdzięczy pod tapczanem i myśli że ja tam wejdę 8O ..i rzuca się na jedzenie że szok!!

slodkie malenstwo. zapowiadala sie na taka. jak sobie pomysle o tym bucu, co to powiedzial, ze nie musze lapac kota, bo on go zabierze do domu, bo dziecko chce, a przy tym twierdzil, ze kot jest dziki i sie nie da zlapac, to... :evil:
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Czw sty 06, 2011 8:10 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

witam z rana
ja do 4-tej spałam na kanapie, na której usiadłam w założeniu na 5 min :mrgreen:
Dopiero mój TŻ wrócił z pracy i mnie obudził .

Kociaste uznały, że to już rano i micha musiala być, potem gonitwy....

w efekcie usnąć nie mogłam :twisted:

idę na kawkę ..
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 06, 2011 8:54 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Obrazek kawa z rana jak śmietana :mrgreen:

Erin

Post » Czw sty 06, 2011 9:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Zdrowia, spokoju a nade wszystko dobrych domków dla kociarstwa. Niech Trzej Królowie przyniosą same właściwe domki :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 06, 2011 10:25 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Też się witam z kawką :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]