To, że nie zdążyłyśmy z pomocą to jedno, ale jak pomyślę, że gdyby był odrobinę bardziej niebieski niż bury to dawno grzałby pupę w domu to.. chce mi się wyć dwa razy bardziej
Moderator: Estraven
Pchełka ma strasznie zaropiałe oczy - może by jej kupić np. gentamycynę, schowac gdzieś i zakraplać jak jesteśmy..? Coraz bardziej jej ropieją 
jamkasica pisze:To, że nie zdążyłyśmy z pomocą to jedno, ale jak pomyślę, że gdyby był odrobinę bardziej niebieski niż bury to dawno grzałby pupę w domu to.. chce mi się wyć dwa razy bardziej(brakuje mi dziś chyba dystansu
)
alareipan pisze:Gentamycyna w schronisku jest, a poza tym Gilda właśnie się nażarła i śpi w szafie, a Pchełka żwawo lata po domu, bo obie pojechały dziś razem do nowego Domku!

alareipan pisze:W kuchni nowa kandydatka... 10 kg, szylkret... niejadek...
kalla pisze:Czy ktoś mógłby zabrać do siebie Norkę zanim dla niej również będzie za późno? Bardzo proszę. Ta kotka jest śliczna. Na pewno szybko znajdzie dom, jak się wyleczy. Pokryję koszty jej utrzymania i leczenia.

jhet pisze:Aha, niestety nie zdążyłam dziś zczytać numerków kilku kotom z AII - czy ktoś mógłby będąc tam to zrobić przy okazji...
Szalony Kot pisze:Ile?![]()
Wiek i co jej dolega, poza niejedzeniem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 244 gości