Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 22:13 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

naline pisze:Hehe, ganianie i polowanie na siebie są idealną oznaką komitywy :)

tak też myślę ;) tylko czasem muszę interweniować, gdy Akira zbytnio tłucze Mruśkę, a ta płacze i syczy na niego, ogólnie wesoło jest :)

a o przerobie karmy i żwirku nie będę wspominać :P postanowiłam od następnego miesiąca zamawiać duże ilości na Allegro, bo na sklepowych nie wyrobię :)

Muszę niedługo odmalować przedpokój i będę namawiać mamę na zrzutkę na kolejny drapak dla tych niewdzięcznych nicponi. Co ich łączy to na pewno chęć do zabawy i miłość do drapaków :D

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Czw sty 27, 2011 22:21 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

Ja polecam sklepy internetowe. Zamawiam sobie 40 l żwirku i mi pod dom dostawiają :D, a ja później ciągnę przez pół mieszkania :) Tudzież karmę, ale to jednak mniejsze ilości kupuję, bo każdy potwór dostaje co innego ;)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sty 27, 2011 22:22 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

naline pisze:Ja polecam sklepy internetowe. Zamawiam sobie 40 l żwirku i mi pod dom dostawiają :D, a ja później ciągnę przez pół mieszkania :) Tudzież karmę, ale to jednak mniejsze ilości kupuję, bo każdy potwór dostaje co innego ;)

no właśnie na Allegro są niezłe ceny za takie wory i akurat Cat's best eko więc ten którego moje potwory używają :)

dragonfly.87

Post » Czw sty 27, 2011 22:26 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

Kocham Cat's Best Eco ;) Jeśli można kochać żwirek. Kiedyś, raz kupiłam bentonitowy i później już nigdy ;)
ObrazekObrazek

naline

Post » Czw sty 27, 2011 22:28 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

naline pisze:Kocham Cat's Best Eco ;) Jeśli można kochać żwirek. Kiedyś, raz kupiłam bentonitowy i później już nigdy ;)

z tych, które wypróbowałam to tylko ten ładnie pachnie przez dłuższy czas. Ale ma duży minus, mimo dywaników przy kuwetach, niestety żwirek ten jest wszędzie!

dragonfly.87

Post » Czw sty 27, 2011 22:34 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

naline pisze:Kocham Cat's Best Eco ;) Jeśli można kochać żwirek.

Można. Ja też go kocham.
Bentonitowy jest fuj!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw sty 27, 2011 22:43 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

dziękuję dziewczęta za perfekcyjne wybranie momentu- właśnie zakończyłam sprzątanie kocich łazienek :mrgreen: - nadprodukcja od południa została usunięta. Cat's best- ma sie rozumieć :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw sty 27, 2011 22:44 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

Jak mam krytą kuwetę z drzwiczkami, to już prawie w ogóle się nie wysypuje. Jak nie było drzwiczek, to rzeczywiście więcej go było wszędzie. Wolę rozsypywanie niż zapach "zużytego" bentonitu.
ObrazekObrazek

naline

Post » Czw sty 27, 2011 22:51 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

naline pisze:Jak mam krytą kuwetę z drzwiczkami, to już prawie w ogóle się nie wysypuje. Jak nie było drzwiczek, to rzeczywiście więcej go było wszędzie. Wolę rozsypywanie niż zapach "zużytego" bentonitu.

powiedz mojej Mru, żeby weszła do kuwety z drzwiczkami, Akirze nie przeszkadzają drzwiczki, ale ze względu na Mruśkę niestety musiałam zdjąć w obu kuwetach :(

dragonfly.87

Post » Czw sty 27, 2011 23:04 Re: Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

Powiedzieć mogę, ale czy mnie Mru posłucha :) To ja już nie wiem.
Ja właśnie skończyłam doczyszczać pałac Marion....
ObrazekObrazek

naline

[poprzednia]