Ptasia pewnie wspiera teraz zza TM wszystkich, ktorzy wspierali i pomagali jej, gdy byla tu

A KOt)MIKS Manka boooooombaaaa
tajdzi Manius nie jest taki malutki, to duzy kocio, ma ok.2-2,5 roku

To mlody i energiczny kocio, baaaardzo absorbujacy swoja osoba, uwielbia byc w centrum uwagi. Troszke uparciuszek i narcyzek, ale ma dobre serducho kipiace miloscia do czlowieka

Niestety sporo zlego zdazyl zaznac w tak krotkim zyciu. Ale mimo to jest ufnym miziakiem

Czytajac kotmiks zdjeciowy z nim, zwlaszcza tekst do 4 zdjecia, o tym traktowaniu jak tredowatych prawie sie poplakalam. Bo to niestety prawda. Mnie tez nieraz ktos pytal o niego jak kleilam na miescie plakaty, ale jak sie dowiedzieli o FIV to od razu dziekowali...

Nawet nie chcieli sie dowiedziec, na czym choroba polega, czym sie objawia, jak ja leczyc...

NIC juz nie obchodzilo!

A on tak bardzo pragnie byc zauwazonym, marzy, by caly czas i uwage poswiecac jemu i tylko jemu... W zamian odwdzieczy sie wielka miloscia...

Nie jest typowym kanapowcem, ktory by najchetniej wogole z kolan nie schodzil, ale czy to zle? Dlatego jestem wdzieczna za kotmiksy o Manku, bo moze dzieki nim ktos przychylniejszym okiem spojrzy na tego kotka i da mu szanse....
Bardzo dziekuje za kazdy kotmiks o nim i zapraszam chetnych do odwiedzania kotiego na jego watku (banerek w moim podpisie)