Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 15:36 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Ursus, wyrzucony z samochodu...

VVu pisze:Podnoszę KOTmoterstwo w sprawie Maniusia:

FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

nowym ko(t)miksem:
Obrazek

http://www.facebook.com/?ref=home#!/eve ... 5437552228
Odwiedzajcie Maniusia na FB, kotmiksowi fani! :D
edit: pisałam dziś słowo kotmiks 7 razy i ani razu poprawnie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt paź 15, 2010 13:33 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Przypomina się FIV-kowy Maniuś

Nowego KOTmoterstwa dziś nie mam. Ale i tak zapraszam do wątku - nowym ko(t)miksem:

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:36 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt paź 15, 2010 16:34 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Przypomina się FIV-kowy Maniuś

Jeśli można, to ja będę miała prośbę o ko(t)moterstwo dla jeszcze większego bidulka niż Piracik :oops:
viewtopic.php?f=1&t=117700

A za Maniusia mocne :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 16, 2010 15:41 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Przypomina się FIV-kowy Maniuś

Ptasia pewnie wspiera teraz zza TM wszystkich, ktorzy wspierali i pomagali jej, gdy byla tu :)

A KOt)MIKS Manka boooooombaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tajdzi Manius nie jest taki malutki, to duzy kocio, ma ok.2-2,5 roku :) To mlody i energiczny kocio, baaaardzo absorbujacy swoja osoba, uwielbia byc w centrum uwagi. Troszke uparciuszek i narcyzek, ale ma dobre serducho kipiace miloscia do czlowieka :1luvu: Niestety sporo zlego zdazyl zaznac w tak krotkim zyciu. Ale mimo to jest ufnym miziakiem :) Czytajac kotmiks zdjeciowy z nim, zwlaszcza tekst do 4 zdjecia, o tym traktowaniu jak tredowatych prawie sie poplakalam. Bo to niestety prawda. Mnie tez nieraz ktos pytal o niego jak kleilam na miescie plakaty, ale jak sie dowiedzieli o FIV to od razu dziekowali... :roll: Nawet nie chcieli sie dowiedziec, na czym choroba polega, czym sie objawia, jak ja leczyc... :roll: NIC juz nie obchodzilo! :cry: A on tak bardzo pragnie byc zauwazonym, marzy, by caly czas i uwage poswiecac jemu i tylko jemu... W zamian odwdzieczy sie wielka miloscia... :1luvu: Nie jest typowym kanapowcem, ktory by najchetniej wogole z kolan nie schodzil, ale czy to zle? Dlatego jestem wdzieczna za kotmiksy o Manku, bo moze dzieki nim ktos przychylniejszym okiem spojrzy na tego kotka i da mu szanse....

Bardzo dziekuje za kazdy kotmiks o nim i zapraszam chetnych do odwiedzania kotiego na jego watku (banerek w moim podpisie) :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 17, 2010 19:29 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Przypomina się FIV-kowy Maniuś

O przystojniaku Maniusiu oczywiście pamiętamy, ale dziś podnosimy KOTmoterstwo zgłoszone przez Erin (dziękuję, Erin!).

Marta ze Słupska potrzebuje pilnie pomocy. Sprawa dotyczy kotka-siedem nieszczęść z wątku kinii098:
Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

KOTmoterstwo podnoszę nowym ko(t)miksem lodówkowym
(trochę obrzydliwym, ale trzeba się pogodzić z niektórymi obyczajami naszych milusińskich :roll:; no, w tym konkretnym przypadku, akurat koty są jeszcze w miarę, hi, hi):
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:38 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon paź 18, 2010 11:05 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Krew z nosa,zmiany w płucach,grzy

Podnoszę KOTmoterstwo wątku:
Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

nowym foto-ko(t)miksem:
Obrazek

Występują w nim nasi rezydenci - zdjęcia sprzed paru lat już.
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:38 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon paź 18, 2010 11:30 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Krew z nosa,zmiany w płucach,grzy

Dzieki Vvu! :1luvu:
Ko(t)miksy cudne :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 18, 2010 11:39 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Krew z nosa,zmiany w płucach,grzy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cudny komiks!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto paź 19, 2010 22:41 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Krew z nosa,zmiany w płucach,grzy

wymiatasz z tymi ko(t)mixami :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 21, 2010 9:18 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Krew z nosa,zmiany w płucach,grzy

Erin, tajdzi i Kociara82 - dziękuję Wam za miłe wpisy!

A dzisiaj wracamy do głosowania w KrakVecie. Koteria, do głosowania na którą namawiałem (DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA GŁOSY!) zajęła II miejsce, czyli trafiła do Sreberka:
Prosimy o pomoc dla październikowego Sreberka-Koterii i do tego z pewnością wrócimy.

Ale dzisiaj namawiam gorąco do głosowania - już w KrakVecie - na zwyciężczynię głosowania na MIAU - KOCIAMĘ.
W tym wątku są linki i instrukcja głosowania:
KrakVet październik-Głosujemy na naszą KOCIAMĘ !!!

A to dzisiejszy, dość skromny, "podnośnik:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:37 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw paź 21, 2010 9:39 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. KrakVet - głosujemy na KOCIAMĘ!

Boskie kotmiksy :ryk: Ostatnio Łatka często śpi na telewizorze - ciekawe czy myśli że jest celebrykotką :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw paź 21, 2010 10:44 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. KrakVet - głosujemy na KOCIAMĘ!

Dziękuję, ewung. I proszę, oto komiks dla Łatki (to ją znamy z szafy? - ze zdjęcia na Twoim wątku: viewtopic.php?f=1&t=107469&start=870):

Obrazek

Nie ukrywam, że te, nieco gorzkie, ko(t)miksy sa jakimś echem po różnych forumowych wątkach, które ostatnio poczytywałem lub pisałem w nich...
Ale, na szczęście, to jednak margines.
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw paź 21, 2010 11:15 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. KrakVet - głosujemy na KOCIAMĘ!

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw paź 21, 2010 12:58 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. KrakVet - głosujemy na KOCIAMĘ!

VVu pisze:Dziękuję, ewung. I proszę, oto komiks dla Łatki (to ją znamy z szafy? - ze zdjęcia na Twoim wątku: viewtopic.php?f=1&t=107469&start=870):

Obrazek

Nie ukrywam, że te, nieco gorzkie, ko(t)miksy sa jakimś echem po różnych forumowych wątkach, które ostatnio poczytywałem lub pisałem w nich...
Ale, na szczęście, to jednak margines.

ha ha Łacia i ja dziękujemy za kotmiks - jak ładnie trafiłeś z kolorem kota - Łacia to szylkrecia z rudym. W szafie wyleguje się Jovi :-)

Latarenka to piękna kicia mam nadzieję że domek się znajdzie :ok:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw paź 21, 2010 13:00 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Latarenka z Koła woła!

No tak, może i prywata, ale nasza wspólna, hi, hi.

Poszukujemy na gwałt DT dla kociaka z wątku Jany:
Szczęśliwa dziewiątka - 13, czyli 14. MEGA PROBLEM help

Więcej szczegółów także na blogu Jany: www.sztukamruczenia.blog.pl

A tu kolejny, "medialny", ko(t)miks:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:36 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

[poprzednia][następna]