markopolo00 pisze:Zuzia odeszła
(*)
Jak to odeszła .....
(*){*}[*]
A ostatni maluch żyje
Moderator: Estraven
(*)
katgral pisze:Moi drodzy piszę z prośbą o tymczasową pomoc.
Tydzień temu u Zowisi wylądował maluch wytargany w parku pijaczkom z rąk. maluch sam je, załatwia się do kuwetki.
W tym miejscu bardzo dziękuję że Zowisia zaopiekowała się maluszkiem bo groził mu schron :/
Kochani Zowisia od połowy lipca PRZEZ 2 tygodnie z powodów prywatnych nie może opiekować się maluchem, CZY KTOŚ MÓGŁBY DAĆ MU TDT??? TYLKO NA 2 TYGODNIE, proszę.......
(*)
mk999, pięknie dziekuje za pokazanie Tygrysa - wygląda jakoś normalnie, ale nie miał nikt czasu powiedzieć co z nim. Zrobiliśmy mu zdjęcie.
Akurat jak wchodziłam do schronu usłyszałam, że "Pan z radia szuka Wiki" ... i szukał razem z Andrzejem Wolontariuszem Jaworskim. No i akurat była na spacerze dalej chuda i wystają jej żeberka, ale juz o niebo lepiej siedzi w x8 chyba.
małego burego nie odnalazłam - nie było jak
dziewczyny, proszę, może uda wam się dowiedzieć. Mały bury.
PS> Właścicel Tygrysa ma też pieska, który trzymany jest w kiepskich warunkach...

Tweety pisze:markopolo00 pisze:Zuzia odeszła
(*)
ktoś chce coś dodać do tego tematu?
Zuzia odeszła - just like that
i świeczka
i właściwie koniec kociej rodzinki - just like that
....
no, i na dzisiaj to by było na tyle w formie komentarza
Tweety pisze:Koleżanki również oświeciły mnie, że sprawa sobotniego spotkania im umknęła więc przypominam:
Sobota, 3 lipca, godzina popołudniowa (do ustalenia, ja optuję za 18-stą), miejsce również do ustalenia, bo catroom nie wiem czy się będzie nadawał z racji zaawansowania prac remontowych, byle nie knajpa, w której nic nie słychać.
Proszę o potwierdzanie swojej obecności
Otwieram listę:
1. Miszelina,
2. Queen_ink,
3. Miuti
4. Akima
.
.
Tweety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości