Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 22:07 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Gibutkowa pisze:Aniu co do tego to pewna nie jestem ale wyczytałam ze poziom albumin do globulin robi się chyba nie z krwi a z płynu, czy z czegoś tam odwirowanego z płynu... No jakoś tak to było napisane :roll:
ciesze się że Krawatek dostał swoją szansę - ogromne kciuki :ok: :ok: :ok:

Ja nie wiem jak to się robi, ale u nas wetka pobrała krew i wysłała do laboratorium.

Żeby tak Krawatkowi się udało :ok: :ok: brzuch naprawdę ma mniejszy.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sie 09, 2010 6:55 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Boze, ale by bylo cudownie, gdyby Krawatek nie mial tej paskudnej choroby na F....

niech mu sie uda!!! bardzo prosze....

nie znam sie na wynikach badan, ale mam nadzieje, ze one daja nadzieje i ze ta radosc w naszych sercach rozkwitnie wraz z coraz lepszym samopoczuciem i powrotem do zdrowia Krawatka :1luvu: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sie 09, 2010 7:05 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Dzien dobry i wiele pogodnych pozdrowien. Kawka sie robi, ale musze najpierw do koteczkow Waszych pozagladac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sie 09, 2010 14:50 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Krawatek dzisiaj był u naszej wetki na kontroli. Wygląda bardzo dobrze, futerko ma ładnie ułożone i lśniące.
Zastrzyki bedą nadal, z tym ze steryd juz co 4 dzięń, bo bedzie powoli wszystko odstawiać.
Aloes dolewam mu do jedzonka i espumisan też daje do pyszczka.
Nawet u wetki w kontenerku się bawił. :1luvu:

No kocham go strasznie.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sie 09, 2010 15:18 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

kasia86 pisze:Krawatek dzisiaj był u naszej wetki na kontroli. Wygląda bardzo dobrze, futerko ma ładnie ułożone i lśniące.
Zastrzyki bedą nadal, z tym ze steryd juz co 4 dzięń, bo bedzie powoli wszystko odstawiać.
Aloes dolewam mu do jedzonka i espumisan też daje do pyszczka.
Nawet u wetki w kontenerku się bawił. :1luvu:

No kocham go strasznie.

:1luvu: musi mu się udać :ok: Niech to będzie hemobartonelloza i niech się jak najszybciej leczy :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 09, 2010 18:03 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: cale multum

tillibulek

Post » Pon sie 09, 2010 18:18 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Siedzę w kątku i zaciskam kciuki z całej siły! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sie 09, 2010 19:19 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

kropkaXL pisze:Siedzę w kątku i zaciskam kciuki z całej siły! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja rowniez
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon sie 09, 2010 19:21 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Dzięki cioteczki za kciuki za Krawatka. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 10, 2010 9:56 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Da rade maly gowniaz. U Ciebie ma najlepsza opieke, jaka mogl trafic.

SecretFire

Post » Wto sie 10, 2010 11:11 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

za zdrowko Krawatka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Śro sie 11, 2010 7:11 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Za zdrowko :ok:

Jak dzisiaj sie czuje?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro sie 11, 2010 8:06 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Aniu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 11, 2010 19:37 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Dzisiaj znowu było kuju-kuju. Krawacik dzielnie to znosi. :1luvu:
Czuje się dobrze, :ok: :ok: ale ja to już mam psychozę na kontrolowanie jego brzuszka.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 11, 2010 21:32 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Aniu na razie zastrzyki robia swoje. Jak sie bedzie cos dzialo to i tak bedziesz widziec. Ten czlowiek bez psychozy na tym forum niech podniesie palec do gory...

SecretFire

[poprzednia][następna]