Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Asia nie chciała odbierać mojego telefonu i otworzyć drzwiale byłam twarda i ją zbudziłam
dostarczyłam papu i byłam z Hugo u weta, prawdopodobnie ma tasiemca, dostał odrobaczenie i zastrzyk przeciwzapalny bodajże, także antybiotyk na wynos gdyby do pn nie było poprawy, reszta towarzystwa czuje się świetnie, Hoguś lata jak oszalała po podłodze i zagląda do misek Hugowych, Gaguś trochę mniej ruchliwa jeszcze ale kochana i przytulasta, Hugo obrabia panienki że aż furczy, podryza Gagę a ta mruczy
seja pisze:Gaguś waży 330g
Hoguś 360g
seja pisze:seja pisze:Gaguś waży 330g
Hoguś 360g
Wyżej waga z czwartku
Niedzielna waga :
Gaguś 363g(już po qupalu)
Hoguś 415g (ale jeszcze qupala nie było)
Czyli przybierają, prawidłowo
Zlikwidowałam miski , kartony, śpią w transporterku na termoforze.
Chcą szaleć i biegać...niech rozwijają mięśnie
Posprzątałam Hugosiowy urobek... znowu odsuwanie mebli...
Dzisiaj nie wymiotował...
I zaczął zagęszczać
Ogólnie lepiej...
Tylko ja jak bym była na kacu...
Marea pisze:Dziewczyno zrób sobie "brejk" idź na spacerek, pogoda ładna, dotlenisz się, baterie podładujeszbo wysiądiesz niebawem
Marea pisze::roll:
mpacz78 pisze:Płytki rulez, na starym mieszkaniu miałam kafl na całym mieszkaniu bo je sama urządzałam (w pokoju takie co imitowały drewno, prawie każdy myślał, ze to parkiet), a teraz kupiliśmy mieszkanie już wykończone prawie całe, niestety w pzreważającej wiekszosci podłogi stanowią panele, raz mi pralka wylała teraz koty dokańczają dzieła i pewnie remonet za jakis czas będzie.
Tż sie nabija, że trzeba w każdym pomieszczeniu wpust podłogowy zrobić, i szlauf zamontować, będzie łatwiej sprzątać![]()
Seja, a miałaś mieć bezobsługowe kotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 476 gości