Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że udało się jakoś ten transport załatwić...
Marzenia11 pisze:kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że udało się jakoś ten transport załatwić...
Tak, Shy juz został zabrany ze schroniska i jutro wyrusza w podróż do swojego ds![]()
![]()
23Kama pisze:No i jutro będzie pierwszy wspólny jubileusz - mój i Chrupci- znaczy się pierwsza miesięcznica.![]()
![]()
Zleciało dość szybko. Kicia ciągle się aklimatyzuje, ciągle się przyzwyczajamy do siebie. Muszę jednak stwierdzić, że jest charakterną kocicą. Bywają dni, że mam wrażenie, iż dopiero co przyjechała. Nadal nie reaguje na swoje imię, o kici kici nawet nie wspomnę, myślałam, że może jest głucha...
jednakże na dźwięk wsypywanej karmy leci na skrzydłach. Czyli słyszy... Globalnie jest bardzo grzecznym kotkiem, nie mogę napisać nic złego, czyściutka , nie grymasi, jak ma ochotę to faktycznie miziamy się i miziamy, nawet posiedzi na kolanach... ostatnio całe 40 sekund - to już coś
![]()
Są noce, że cichutko całe przesypia, a czasami urządza takie polowanie, że co najmniej musi być to słoń, jak nie grubsza zwierzyna. Ciągle pracujemy nad wspólną zabawą, ale nadal nie przejawia chęci w tym kierunku...
I tak czasami się zastanawiam, jak mogłam żyć bez takiej Chrupki przez tyle lat...![]()
![]()
Najnowsze fotki kici:,
,
,
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 774 gości