KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 19:43 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

IKA 6 pisze:Hanulka czy faktycznie jest tak źle :oops: :oops: :oops:

IKA6, finansowo jest naprawdę bardzo bardzo źle.. domków szukamy cały czas... dziś mamy realny odzew na 2 koteczki...jeszcze nie wiem, które, Domek preferuje dorosłe.. zobaczymy.. rozmowy trwają.. byc może jeszcze będą 2 domki.. ale jeszcze bez potwierdzenia..

kciukasy na wszystko bardzo potrzebne.... :ok: :ok: :ok: :ok: wielkie :ok: :ok: :ok:
i pomoc realna potrzebna bardzo :kotek: :kotek:

kochana Andzeliko :1luvu: :1luvu: :1luvu: jestem pod niesamowitym wrażeniem tego, co robisz dla kotów i innych zwierząt, bo też jest wiele innych potrzebujących Ciebie, m.in. piesków..
proszę tylko, dbaj też o swoje zdrowie :!: :!: :!: :!: bez Ciebie nie ma kociarni i nie ma ratunku dla zwierzęcych bied... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro maja 05, 2010 19:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Hanulka pisze:bardzo proszę o podejmowanie na tym wątku wyłącznie spraw związanych z radomszczańskimi kotami :!:
na wątkach indywidualnych radomszczańskich kotów proszę o zajmowanie się wyłącznie sprawami związanymi z głównymi bohaterami wątków :!:

też popieram kociaste czekają.... na jedzenie, i domki im tak niewiele do szczęścia potrzeba tym naszym kocim przyjaciołom:)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro maja 05, 2010 20:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Bez kociego :aniolek: Andżeliki kociaki zostaną bez opieki . Andżeliko dbaj o siebie dla twojej rodziny i dla kociej rodzinki . Ty jesteś dla nich wszystkim . :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Śro maja 05, 2010 20:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Allegro Lolka
http://www.allegro.pl/item1029185863_pi ... r_kot.html

Allegro Misi i Malwinki, ze względów oszczędnościowych wspólne, ale w ogłoszeniu napisane, że adopcja kotków oddzielna. Jeśli wolisz jednak Hanko osobne ogłoszenia - rozdzielę.
http://www.allegro.pl/item1029192517_ur ... kotka.html
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro maja 05, 2010 21:18 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

majka2222 pisze:Allegro Lolka
http://www.allegro.pl/item1029185863_pi ... r_kot.html

Allegro Misi i Malwinki, ze względów oszczędnościowych wspólne, ale w ogłoszeniu napisane, że adopcja kotków oddzielna. Jeśli wolisz jednak Hanko osobne ogłoszenia - rozdzielę.
http://www.allegro.pl/item1029192517_ur ... kotka.html

dziękujemy, majka2222 :1luvu: tak może być... :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 11:19 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

kociamysza pisze:
Hanulka pisze:
Kochani, sytuacja finansowa KAN jest po prostu tragiczna, nie ma pieniędzy, a koty musza jesć i być leczone, blagam o pomoc i wpłaty na konto KAN - każdy grosz na wage zlota.. wierzcie mi, rozmawiałam wczoraj i dziś z Andzeliką.. konto jest puste i a dlu u weta też niemały..

Zróbmy co możliwe i pomóżmy andzelice :!: :!: :!: :!: :!:

Zamowilam worek karmy, ale watpie czy przed czwartkiem dotrze :(

worek karmy to dobra rzecz :ok: :ok: :ok: dzięki kociamysza :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 11:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

taizu pisze:Przesłałam przekaz, nie za dużo niestety mogłam, bo mi sie zapasy kończą :( .

Inspektor, pogrzebałam w necie, rok temu taki sam zarzut na innym wątku stawiałaś innej osobie, może lepiej nie szkodniczyć kotom czy ludziom? I tak jest dużo problemów :oops:

ciociu taizu :1luvu: dziekujemy, koteczki się ucieszą :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 15:06 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Hanulka pisze:bardzo proszę o podejmowanie na tym wątku wyłącznie spraw związanych z radomszczańskimi kotami :!:
na wątkach indywidualnych radomszczańskich kotów proszę o zajmowanie się wyłącznie sprawami związanymi z głównymi bohaterami wątków :!:

Na prośbę Hanulki wyczyściłam wątek z postów niedotyczących bezpośrednio radomszczańskich kotów.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw maja 06, 2010 15:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

LimLim pisze:

Na prośbę Hanulki wyczyściłam wątek z postów niedotyczących bezpośrednio radomszczańskich kotów.

LimLim, bardzo dziękuję :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 20:10 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Haniu, aktualne allegra Misi, Malwinki i Lolka to są te, które cytujesz i które przekleiłaś na początek watku jako ostatnie. Jak kilkasz na link do ogłoszenia na allegro, jeszcze przed treścią ogłoszenia pisze, że ogłoszenie jest zakończone lub do końca jest ileś tam dni. Aktualne są te ogłoszenia, które się jeszcze nie zakończyły. Jak pisze zakończone, możesz je wyrzucić z wątku. Będę zaglądać na wykaz ogłoszeń na wątku i sprawdzać, co by nie powiedziec Ciebie, czy dobrze wyrzucasz. :D
Obrazek

majka2222

Post » Czw maja 06, 2010 20:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

majka2222 pisze:Haniu, aktualne allegra Misi, Malwinki i Lolka to są te, które cytujesz i które przekleiłaś na początek watku jako ostatnie. Jak kilkasz na link do ogłoszenia na allegro, jeszcze przed treścią ogłoszenia pisze, że ogłoszenie jest zakończone lub do końca jest ileś tam dni. Aktualne są te ogłoszenia, które się jeszcze nie zakończyły. Jak pisze zakończone, możesz je wyrzucić z wątku. Będę zaglądać na wykaz ogłoszeń na wątku i sprawdzać, co by nie powiedziec Ciebie, czy dobrze wyrzucasz. :D

oj, sprawdzać mnie sprawdzać... nie mam nic przeciw, a nawet jestem za :D :mrgreen:
czyli wywalam z pierwszej wszystkie oprócz tych ostatnich... 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 21:37 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

ciocie, ogłosiłam trochę Adę :D i mam nadzieję, że będę kontynuować jutro... :wink:
bez ogłoszeń (bez uwzględnienia allegro i adopcje) są:

:arrow: Malwinka (allegro)
:arrow: Misia (allegro)
:arrow: Aron (na razie nie do adopcji - działania wychowawcze w trakcie :ok: )
:arrow: Lolek (allegro)
:arrow: Borys (po 10 maja operacja wyjęcia śrutu)
:arrow: Lilka
:arrow: Kredka
:arrow: Krecik

czy pominęłam któreś kochane kocię?
Niunia/Malwinka już ma sporo ogloszeń...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 21:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

Uzupełniłam ogłoszenia na allegro o informacje o RTOZ. Myślę, że to dobrze uzupełnia ogłoszenia i daje poczucie pewnego źródła, z którego pochodzą kotki. Zajrzyjcie. Tekst jest nota bene skopiowany.
Obrazek

majka2222

Post » Czw maja 06, 2010 21:41 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

majka2222 pisze:Uzupełniłam ogłoszenia na allegro o informacje o RTOZ. Myślę, że to dobrze uzupełnia ogłoszenia i daje poczucie pewnego źródła, z którego pochodzą kotki. Zajrzyjcie. Tekst jest nota bene skopiowany.

tak, to dobry pomysł.. :ok:
a po co wymyślać, jak teksty są gotowe? :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 06, 2010 21:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ cz.2 POMOCY:adopcje,tragedia finansowa

majka2222 :1luvu: bardzo fajne ogłoszenia, fachowe, ciepłe i kochane..
teraz tylko domki :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]