Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 15:47 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Remiś i Romuś czekają na domki!!!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lut 04, 2010 16:31 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Chłopaczki na górę! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 04, 2010 17:52 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

~..................... :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 04, 2010 18:34 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

................. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 04, 2010 18:58 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

..................... :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 04, 2010 19:02 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Witam kochane cioteczki!-dopiero wróciłam do domu!
Tak naprawdę to nie bardzo mam co pisać o koteczkach-wszystko co można było napisać-juz napisałam-sa słodkie,miziaste,gruchają na sam widok człowieka.Nie siedzę z nimi w pralni,więc niewiele więcej da się napisać-niestety.Na całe szczęście nic złego sie nie dzieje,nikt jeszcze się do mnie nie przyczepił,bo kociny grzeczne,nie broją ,nie miaukolą-ot siedzą cichuteńko i czekają-na co ?-nie wiadomo-może na dom,może na wypuszczenie-bo bez konca w tej pralni siedzieć nie mogą!
Czasem bawię się z nimi sznureczkiem,jakąś piłeczka,ale nie jestem w stanie poświęcić im tyle czasu,ile one by chciały-w końcu w domu 4 rezydentów i jeszcze teraz Zoe,której trzeba czesto odmaczac nosek solą fizjologiczną-bo zasycha,podawac antybiotyk do pysia i atecortin do noska.Tak naprawde to mam mało czasu dla siebie,bo przy takiej ilości kotów w małym mieszkaniu,bałagan robi sie bardzo szybko!
Znów dzisiaj przytargałam worek zwiru-bentonitowego-dla Braciszków,pudełka bozity.Jutro znów musze kupic karmę suchą dla bezdomniaczków-kolejne 4 kg .I tak tacham do domu te torby,rece niedługo wyciągną mi się do ziemi-niech ta zima wreszcie się skończy-wiosną i latem kociny mniej jedzą,a i chodzić jest łatwiej,bo śniegu nie ma!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lut 04, 2010 19:11 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasieńko kochana, tak bym chciała pomóc. Szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy. Trzymam kciukole za Remisia i Romusia, ale to nie wystarczy :( Tak bardzo pragnę, zeby ktoś je wypatrzył i pokochał.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 04, 2010 19:25 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Jak nie znajda się domy dla nich,to niestety nikt nie jest w stanie pomóc Kasieńko!
Też załuję ,że jestem tu sama,tak naprawdę to tylko forum jest dla mnie wsparciem.Gdyby nie Wy-pewnie już dawno bym się załamała!

Zryczałam sie na pogrzebie Andrzeja!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lut 04, 2010 19:40 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasiulek, trzymaj się kochana. Jesteśmy z Tobą i przy Tobie :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 04, 2010 19:49 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Wiem Kasieńko-dlatego tu jestem,bo gdzi mnie ktos tak zrozumie,jak nie zakoceni?????
Braciszki dałyby szczęście komuś,kto chce spokojnego,miziastego kota,nie drapiacego ,szalejącego malucha-one juz wyrosły z wariactw-sa spragnione pieszczot,kontaktu-nie męcza ,nie zwalaja niczego-no złoto nie koty!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lut 04, 2010 20:23 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Nic się nie dzieje -żadnych telefonów dzisiaj nie było ? Ludzie , nie wiecie co tracicie , takie kicie to ze świeczką szukać :!: :kotek:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Czw lut 04, 2010 20:32 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasieńko, poszukaj jakiejś pomocy.. I mocno kciuki trzymamy! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 04, 2010 20:35 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Właśnie dzwoniła Pani z Gdyni,ale chce kotka na już-bo synek ma urodziny w niedzielę,nie ma transportera,chce kotka wieźć samochodem,bez zabezpieczenia,a poprzedni kotek uciekł!
No i chce małego kotka!-Jezu-ludzie czytają,patrzą i nic nie rozumieją,przecież jest napisane,że koty maja 8 miesiecy!!,sa zdjęcia!

Bozenko-gdzie mam tej pomocy szukac???-nawet jak pisałam,nikt mi nie pomógł odsnieżyc kawałka drogi do budek kocich obok bloku :( :( :( ,a co tu mówić o innej pomocy?
Może gdybym miała 20 lat to byłoby łatwiej?-ale nie mam!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lut 04, 2010 20:54 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Dla wszystkich cioteczek,które o nas nie zapominają:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lut 04, 2010 21:07 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasiulek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Do szału mnie doprawadzają tacy ludzie, którzy traktują zwierzęta, jak zabawki. Ludzie bez wyobrazni, bez serca. To straszne, że tyle stworzeń pada ofiarą takich właśnie zachcianek, typu urodziny, gwiazdka, dzień dziecka itd. A pózniej, zwierzątko się znudzi, brak czasu - to na ulicę. Bo kary za to nie ma :twisted: :twisted: :twisted:
Rozpytuję wśród znajomych i mówię o wątku, ale ci, którzy kochają koty, to już zakoceni po dach. Jest jeszcze nadzieja w mojej teściowej, ale marna, bo teść lubi sterylność w domu :(
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]