Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 27, 2009 22:53 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Wróciłam do domu, koty stęsknione tuliły się i śpiewały :) dziękuję za doglądanie, jakoś się odezwę żeby wpaść po klucze

biedna Kota :( :ok:
www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Pon gru 28, 2009 10:13 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Kota troszkę się ożywiła po sterydzie ,jednak oddech nadal okropny (mimo że lepszy)..wiem że inaczej już nie będzie ,że lepiej nie będzie. :cry:

Lawenda ,młody przypomniał sobie po nocy że nie byłas po klucze ,koty pewnie z głodu umierają itd. :twisted: :lol:

Pada śnieg .
on sobie leciutko pada,prószy a mnie boli brzuch ,bo kto to je gruszki i zapija mlekiem :oops: :evil:
nie mogłam spać ,zaraz Gadzina Oliwe przyprowadzi ,jest w domu to się chociaż troszkę córcią zajmie .

a jak wy po świętach ?
jak prezenty ?
chwalmy się 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon gru 28, 2009 11:53 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Koty miały jeszcze karmę i wodę w miskach jak przyszłam, nie umarły ;)

prezenty... szalik, ptasie mleczko i parę groszy ;)
www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Pon gru 28, 2009 12:12 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Prezenty w tym roku skromnie :mrgreen:
Dostałam wage elektroniczną do kuchni (chciałam), fajny czerwony portfelik i fajne kapcie w hello kitty (lubie chociaz wiem ze nie mam juz daaaawno nastu lat) :ryk:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon gru 28, 2009 12:18 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Witam! :D

Biedna Kota :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon gru 28, 2009 12:39 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

U mnie fajne rękawiczki z jednym paluchem, piękny aniołkowy komplet - kubek z talerzykiem, komplet Swarovskiego, cuuuudnego kota z anielskimi skrzydłami i express do kawy na kapsułki (bo ja leń jestem) 8) Cieszę się, że Kota choć minimalnie lepiej choć zdaję sobie sprawę z tego, że to chwilowa poprawa. Wielkie kciuki za biedulkę :ok: Macie już listę postanowień noworocznych? 8)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pon gru 28, 2009 12:48 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Witam poświatecznie :)
prezenciki fajne dostałam (książki, golfik, zegareczek, który muszę sobie wybrać i zostanie zapłacony :wink:, ale chyba najwięcej radości sprawiły mi cudne zdjęcia oceanu i Lizbony pięknie oprawione - prezencik od gwiazdeczki chrześnicy :D ) lubię dostawać prezenciki, ale chyba jeszcze bardziej lubię dawać :)
Dorciu zrobiłam przed chwilą przelew na Amandę za styczeń.
Trzymam kciuki za Kotę :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon gru 28, 2009 20:25 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Ja dostałam niematerialny, brzydki prezent w postaci potoku słów, których to się cofnąć nie da, ale długo się je pamięta. Generalnie mogłam się tego spodziewać, ale była to niezbyt miła niespodzianka... a zaczęło się od " Kto bierze takie drogie leki ? " Oczywiście Bazyl , głupie pytanie....
Za to Bazyl mnie zaskoczył pozytywnie :) Najpierw próbował wdrapać się na choinkę "po pniu", zagroziłam, że (nie będę cytować), to sobie zrobił punkt obserwacyjny . Choinka bardzo mu się podoba, prezent również (m.in. tygrys) :) Nawet się ożywił i jakby żywotniejszy zrobił, z bombek bawi się szyszką. I coś mu się stało... z główką; ) i jak przeważnie z łóżka uciekał jak oparzony... tak spał ze mną całą noc...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto gru 29, 2009 15:04 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Bazyl w święta pokazał że też jest ..kotem :mrgreen:
moje futerka nic nie dostały ,nawet lania ,a chyba powinny :twisted:
dziś Jopek z Kuli zabawili się w wywalanie pistacji (dziękuje Małgosiu D. 8) )z miseczki ,na początku wywalały pojedyńcze sztuki ,potem wywaliły całą salaterkę :twisted: rozsypało się po podłodze z hukiem ,więc rzuciły się larwy do zabawy ,szuru buru szuru buru... :evil: :lol:
a w tym Oliwka :spin2:
wyzbierałam ,wydmuchałam odkłaczyłam ,przyszli goście i nawet nie poczuli ich mało chwalebnej przeszłości :mrgreen:

Dziś z Maciusiem do weta ,nadal ma złe wyniki morfologi :cry:
ok z wątrobą ,ale leukocyty ponad 45 :cry:
wysoki mocznik :cry:
Bartek z nim poleci bo ja do pracy .
Kota odchodzi ,powinnam jej pomóc przekroczyć TM :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 29, 2009 20:19 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

1. Ależ bardzo proszę Dorciu cieszy mnie radość Twoich futerek :twisted:

2. Myślę, że powinnaś jej pomóc ... Nie będzie już lepiej. Ona się bardzo męczy, Ty również... Sprawdzasz co chwilkę czy oddycha. Przeżyła z Tobą tyle pięknych lat. Teraz jest zmęczona i słaba. Pewnie chce już odpocząć. Zaśnie ze świadomością, że jesteś bliziutko. Cholera d;aczego to wszystko jest takie trudne :cry:

Przytulam Was obie najmocniej, pogłaszcz ją proszę po chudym grzbieciku ode mnie, tak pięknie przytulała się swoim czółkiem do mojego przedostatnio, ostatnio nie miała już siły :(
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Wto gru 29, 2009 20:19 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Bazyl dostał prezent, to chyba jego ostatnie Boże Narodzenie.Bazyl mi uciekł jak posadziłam go na łóżku...ale w nocy przyszedł i spał w nogach. Zważyłam go dzisiaj.. schudł 700 gram, zaczynamy znowu ważenie, dzień w dzień.... i znowu się dusił. Tak sobie myślę, że jak dociągnie do czerwca to będzie cud.

Kciuki za Maćka i Kotę (żeby los był dla niej łaskawy).

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Śro gru 30, 2009 9:53 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

wiecie ,fajny był czas rozpakowywania prezentów ,min niektórych co się ich nie spodziewali :wink: ta radość malująca się w oczach ,te rumieńce mojej mamy ,nieraz chowaliśmy ,że niby nie ma...a potem ...fajnie było.
w tym roku były drobiazgi dla Bartka ,karoliny <Oliwki oczywiście najfajniejsze :lol: ...ja tez się nie spodziewałam ,mój Mikołaj odszedł ,a jednak leżały pod choinką pyszne śliwy w czekoladzie ...no niby drobiazg ale tak się wzruszyłam że łezki same po płynęły ,to tak niewiele trzeba.
Wzruszeń miałam dużo bo dostaliśmy piękne prezenty od Theodory ,Kaja888 xandry sheriny MałgosiD ,piękne i smaczne ,dzięki niektórym mam możliwość poprawić sobie wątpliwą już urodę :mrgreen:
dzięki innym mam niewątpliwą szanse na wymianę ubrań....bo przytyje jak :pig: :spin2:
Bardzo wam kochani dziękuje za te święta ,bałam się ich bardzo ,dzięki wam nie przeryczałam ich całych. :1luvu:

Wczoraj Kaja888 dostarczyła następna porcję słodyczy ,takich których szczerze się przyznam jeszcze nie jadłam :oops:np. różne orzechy w miodzie :D i parę innych fajnych rzeczy . 8)
oczywiście jak na łasucha przystało wsadziłam tam swój :pig: ryjek i podżerałam :oops: pycha :D

dziękuje wam kochani z całego serduch ,dziękuje za każdy dzień który jesteście ze mną.
za każdy wpis w moim smutaskowym wątku.
za każdą myśl

ten rok się kończy ,zaczął się zle ,kończy się zle...
dzis pożegnam Kotę ,muszę ,nie je już wcale ,to tak boli...śpi ze mną na poduszce ,nigdy tego nie robiła ,sprawdzam tylko czy jeszcze oddycha mój szkielecik.
pamiętam dzień jak tata zawołał mnie bo w piwnicy cos na mnie czeka i płacze ,to była wigilia....biedne ,małe ,ciężko chore kocię.
Leczyłam 2 tyg. ale nie wzięłam jej do domu :oops: wet. mi powiedział albo bierzesz albo nie leczę...
tak trafiła do mnie ,zezowate szczęście .

a teraz muszę się z nią pożegnać.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 30, 2009 9:59 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Biedna śliczna Kota! :(

Trzymaj się Dorciu.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 30, 2009 10:01 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

Przykro mi z powodu Koty :(
Trzymaj sie cieplutko.

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro gru 30, 2009 10:08 Re: Tytek wieczny gilarz Wszystkim Wesołych Świąt

ech, biedna kocinka i wiem, że to Cię boli, Dorciu...... :(
ale może lepiej skrócić jej cierpienia, Ty to najlepiej wiesz, Dorciu, znasz swoje futerka.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]