Leśnej musisz zapytać ona się zna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Otiskowa bo to jest tak - barak to klatki i tam najczęściej chodzą ludzie oglądać kotki. Kwarantanna to pokój gdzie koty mogą normalnie chodzić. Izolatka to pół na pół - są chodzące ale są też w duuuzych klatach (szczególnie te po urazach, połamaniach, delikatna, żeby sobie same krzywdy nie zrobiły np. skacząc kiedy są połamane). Wybieg to pokój z wyciętym w drzwiach wyjściem na zewnętrzny wybieg z drzewami, trawką i budkami (tak dzikawe lubią siedzieć lub te co były wychodzące). Jest jeszcze duuuży wybieg za siatką i tam żyją dzikuski.
Leśna jak coś namieszałam to sprostuj
_leśna_ pisze:A w ogóle to w kwarantannie wszystkie koty są fajne
_leśna_ pisze:A no i jest garaż gdzie koty są "luźno chodzące" i faktycznie mają teren bunkra do dyspozycji to chyba o tym duuuuzym wybiegu pisałaś ?
_leśna_ pisze:Ona nie przeżyła ale nie wiem jak to tam było dokładnie bo byłam wtedy na urlopie
Mruczeńka1981 pisze:Są szanse na przyjazd dziewczyn z organizacji, która uratowała Zębuszka i Budrysa i inne kociaste. A wiecie, że Budrys okazał się niewysterylizowaną kotką??![]()
Mam nadzieję, że uda się wszystko i Rudiś będzie miał szanse na normalne życie i dom...
Trzymajcie kciuki.
La.heureuse.chatte pisze:Mruczeńka1981 pisze:Są szanse na przyjazd dziewczyn z organizacji, która uratowała Zębuszka i Budrysa i inne kociaste. A wiecie, że Budrys okazał się niewysterylizowaną kotką??![]()
Mam nadzieję, że uda się wszystko i Rudiś będzie miał szanse na normalne życie i dom...
Trzymajcie kciuki.
Przypomniałąs mi, że one zdjęcia miały przysłac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 346 gości