Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 9:08 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

terenia1 pisze:Dziewczyny moja prośba jest wielka :P szukam kogoś kto ma lekką rękę do pisania tekstów - kocich tekstów będzie to nam potrzebne do naszej stronki na razie nie podaję szczegółow bo jeszcze na to za wcześnie, ale ktoś taki o lekkim piórze i wielkich chęciach bedzie poszukiwany :D gdyby ktoś się znalazł już to napiszę o co chodzi, a potem to za jakiś tydzień będę wiedziała o szczegółach :)
Marta jak dam radę to podskoczę jutro do Ciebie żeby obgadać sprawę strony - musimy się zdecydować co chcemy na niej umieścić. , Bo ja mam jakąś tam wizję po przeglądzie iluś tam.... stron róznych fundacji i stowarzyszeń, ale nie wiem czy moja wizja jest dobra :P więc trza pogadać :D

Dla mnie najbardziej poukładana jest Dorotka .Ma zmysl organizatorski i logistyczny.Ja nie mam pojęcia jak to wszystko poskladac do kupy zeby miało rece i nogi :roll:
Proponowalabym spotkac sie po twoim przyjeździe w małym gronie z konkretnymi planami i dokladnie już nakreślić wyglad strony.

Iweta też ma kogoś kto robi strony i chetny do pomocy:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 09, 2009 9:28 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny moja prośba jest wielka :P szukam kogoś kto ma lekką rękę do pisania tekstów - kocich tekstów będzie to nam potrzebne do naszej stronki na razie nie podaję szczegółow bo jeszcze na to za wcześnie, ale ktoś taki o lekkim piórze i wielkich chęciach bedzie poszukiwany :D gdyby ktoś się znalazł już to napiszę o co chodzi, a potem to za jakiś tydzień będę wiedziała o szczegółach :)
Marta jak dam radę to podskoczę jutro do Ciebie żeby obgadać sprawę strony - musimy się zdecydować co chcemy na niej umieścić. , Bo ja mam jakąś tam wizję po przeglądzie iluś tam.... stron róznych fundacji i stowarzyszeń, ale nie wiem czy moja wizja jest dobra :P więc trza pogadać :D

Dla mnie najbardziej poukładana jest Dorotka .Ma zmysl organizatorski i logistyczny.Ja nie mam pojęcia jak to wszystko poskladac do kupy zeby miało rece i nogi :roll:
Proponowalabym spotkac sie po twoim przyjeździe w małym gronie z konkretnymi planami i dokladnie już nakreślić wyglad strony.

We dwóch raczej strony robic nie beda, więc ja chyba odwołam tego "mojego magika" od strony :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 09, 2009 10:18 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

witam poniedziałkowo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lis 09, 2009 11:14 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

mar_tika pisze:Dla mnie najbardziej poukładana jest Dorotka .Ma zmysl organizatorski i logistyczny.Ja nie mam pojęcia jak to wszystko poskladac do kupy zeby miało rece i nogi :roll:

OK tak będzie najlepiej, a Dorotko mam prośbę do Ciebie poprzeglądaj rózne stronki i pomysl co u nas na stronce byłoby konieczne. Koniecznie musimy mieć jakiś zarys co chcemy i jak to ma wygladac :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 09, 2009 11:37 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Mój TŻ jest informatykiem i może doradzic jak taką stronę sensownie zaprojektowac. Robili firmową i ma w tym sporo wiedzy. Jeśli oczywiście chcecie:)) Stronę uzupełniało kilka osób odpowiedzialnych za działy. Bo najważniejsza jest aktualizacja.

A ja mam pytanie czy ktoś jutro chcialby mięso? Pan będzie jeździł Katowice i okolice, raczej wieczorem.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lis 09, 2009 12:10 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

mar_tika pisze:Dla mnie najbardziej poukładana jest Dorotka .Ma zmysl organizatorski i logistyczny.Ja nie mam pojęcia jak to wszystko poskladac do kupy zeby miało rece i nogi :roll:

No dzieki Marta może i jestem poukladana bo życie do tego zmusza.
Ale lekkosć piora to niestety ........... juz nie ja, ale poprzeglądam stronki i jak zwykle chetnie się z wami spotkam. ....W kazdym temacie chętnie :D :piwa:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 09, 2009 18:44 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Byłam dziś w schronisku :cry: Jak zwykle ogólna załamka :cry: Większość kociaków przeważnie czarnych bardzo dużo :( jest piękny biało - rudy olbrzymi chyba kocurek, jest kotka z malutkimi kociakami. Przy mnie ludzie oddali przepięknej urody kotkę coś pomiędzy trikolorem a szylkretą, cudnie umaszczoa biało, rudo, czekoladowo, czarna z przepięknie umaszczonym pyszczkiem, niestety nie mogłam nic zabrać :cry: ponad 30 kotów :cry: załamka, nie wiem ile ich przeżyje :cry: Większość kociaków dorosłe - jest chyba z 5 maluchów buraski i czarne takie może 9 tygodni, z 5 czarnuszków już takie podrostki, jeden cudny czarnuszek około 5 miesięcy widać domowy, jeszcze lśni mu sierść . Jest dorosła szylkreta i dorosła trikolorka niestety ta nie wygląda dobrze :cry:

terenia1

Post » Pon lis 09, 2009 18:44 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

hopsa wieczorową porą
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lis 09, 2009 18:56 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

terenia1 pisze:Byłam dziś w schronisku :cry: Jak zwykle ogólna załamka :cry: Większość kociaków przeważnie czarnych bardzo dużo :( jest piękny biało - rudy olbrzymi chyba kocurek, jest kotka z malutkimi kociakami. Przy mnie ludzie oddali przepięknej urody kotkę coś pomiędzy trikolorem a szylkretą, cudnie umaszczoa biało, rudo, czekoladowo, czarna z przepięknie umaszczonym pyszczkiem, niestety nie mogłam nic zabrać :cry: ponad 30 kotów :cry: załamka, nie wiem ile ich przeżyje :cry: Większość kociaków dorosłe - jest chyba z 5 maluchów buraski i czarne takie może 9 tygodni, z 5 czarnuszków już takie podrostki, jeden cudny czarnuszek około 5 miesięcy widać domowy, jeszcze lśni mu sierść . Jest dorosła szylkreta i dorosła trikolorka niestety ta nie wygląda dobrze :cry:

Aż tyle ich :?: :cry: :cry: biedne koty skazane z góry na porażke :cry: :cry:

Jak one sie tam w ogóle mieszczą, tam nie ma miejsca dla tylu kotów :(

Tak smutno :cry: :cry:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lis 09, 2009 19:26 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Oli w kocich szelkach ;)

Obrazek
Obrazek

Wczoraj i dziś byliśmy na spacerze :twisted:
Demolka przełamała się troszeczkę.

pozdrawiamy ja i spółka

bw22

Od: Czw paź 08, 2009 11:30

Post » Pon lis 09, 2009 19:33 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Uff Basiu to chyba dobre wieści :D wielkie kciuki nadal trzymamy za Demolkę i Olego :)
Identyczy kocurek jak Oli jest teraz w naszym schronisku :( cały Oluś.

terenia1

Post » Pon lis 09, 2009 19:57 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

bw22 pisze:Oli w kocich szelkach ;)

Obrazek
Obrazek

Wczoraj i dziś byliśmy na spacerze :twisted:
Demolka przełamała się troszeczkę.

pozdrawiamy ja i spółka

Boniu jak się ciesze że dziewczyna zaczyna akceptować naszego Olinka :)Powiem szczerze że dziwię się Demolce wszak Olinek to przystojniacha :1luvu: No zresztą sami widzicie :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 09, 2009 20:42 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

terenia1 pisze:Byłam dziś w schronisku :cry: Jak zwykle ogólna załamka :cry: Większość kociaków przeważnie czarnych bardzo dużo :( jest piękny biało - rudy olbrzymi chyba kocurek, jest kotka z malutkimi kociakami. Przy mnie ludzie oddali przepięknej urody kotkę coś pomiędzy trikolorem a szylkretą, cudnie umaszczoa biało, rudo, czekoladowo, czarna z przepięknie umaszczonym pyszczkiem, niestety nie mogłam nic zabrać :cry: ponad 30 kotów :cry: załamka, nie wiem ile ich przeżyje :cry: Większość kociaków dorosłe - jest chyba z 5 maluchów buraski i czarne takie może 9 tygodni, z 5 czarnuszków już takie podrostki, jeden cudny czarnuszek około 5 miesięcy widać domowy, jeszcze lśni mu sierść . Jest dorosła szylkreta i dorosła trikolorka niestety ta nie wygląda dobrze :cry:

jak moja kotka pojedzie do domu w środe to wezne cus :P
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 09, 2009 21:31 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Poszukiwana lekkość pióra 8O Tuż to MIKUS-iowa matka :mrgreen:

Dobra już rozmawiałam, będzie tekst powalający na kolana. Ma już 4 tematy do napisania więc do tygodnia max 2 będzie gotowe 8)

Obiecała że napisze najlepiej jak potrafi, a wierzcie że potrafi...... :piwa:
MIKUŚ

Post » Pon lis 09, 2009 21:53 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

MartynaP pisze:

jak moja kotka pojedzie do domu w środe to wezne cus :P

Martyna byłoby super, kurcze gdybyś była w schronisku weź aparat i zrób zdjęcia rudzielcowi i takiemu cudeńkowi kociakowi który dziś przyszedł do schroniska cudo czarno-rudo-czekoladowo-białe ni to tri ni to szylkretka :)
Nie wiem czy mi się uda oblecieć jeszcze schronisko, muszę załatwić parę spraw a przed 1 wyjeżdżam na lotnisko.

terenia1

[poprzednia][następna]