Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:uważam że musimy działać i razem i osobno. nasza petycja może i jest ostra, ale takie było zamierzenie. maja zbieraj nadal podpisy, nie wycofujmy się. niech pan dziennikarz tez pisze, im więcej tym lepiej. robimy duzo dobrego i jesteśmy pełni zaangażowania- więc nie rozumiem czemu ktokolwiek może nam nakazac zamknąc nam nasze gorace forum?????? w tym drugim tez chętnie pouczestnicze, ale sercem jestem związana z miau i nikt mnie stąd nie wykurzy. dobrze że nie pojechałam na wczorajsze spotkanie- bo by mi chyba ciśnienie skoczyło jakbym usłyszała że mamy zlikwidować nasze forum i nasza petycję, dobrze, ze nam nie karzą zlikwidowac nazbieranych pieniędzy i karmy.....ech...majka wysyłaj dziennikarzy do janusza, i rób to co robiłas do tej pory. miło że pan dziennikarz nam pomaga i to mu się chwali ale niech nie podcina nam skrzydeł. miedzy nami konkurencji nie ma i prawie wszyscy się znamy w realu, i zawsze sobie pomagaliśmy i robić nadal to będziemy, jak nawet ktos z nas za kims nie przepada, to i tak zawsze górą było niesienie pomocy bezdomnym kotom.
.sabina skaza pisze:uważam że musimy działać i razem i osobno. nasza petycja może i jest ostra, ale takie było zamierzenie. maja zbieraj nadal podpisy, nie wycofujmy się. niech pan dziennikarz tez pisze, im więcej tym lepiej. robimy duzo dobrego i jesteśmy pełni zaangażowania- więc nie rozumiem czemu ktokolwiek może nam nakazac zamknąc nam nasze gorace forum?????? w tym drugim tez chętnie pouczestnicze, ale sercem jestem związana z miau i nikt mnie stąd nie wykurzy. dobrze że nie pojechałam na wczorajsze spotkanie- bo by mi chyba ciśnienie skoczyło jakbym usłyszała że mamy zlikwidować nasze forum i nasza petycję, dobrze, ze nam nie karzą zlikwidowac nazbieranych pieniędzy i karmy.....ech...majka wysyłaj dziennikarzy do janusza, i rób to co robiłas do tej pory. miło że pan dziennikarz nam pomaga i to mu się chwali ale niech nie podcina nam skrzydeł. miedzy nami konkurencji nie ma i prawie wszyscy się znamy w realu, i zawsze sobie pomagaliśmy i robić nadal to będziemy, jak nawet ktos z nas za kims nie przepada, to i tak zawsze górą było niesienie pomocy bezdomnym kotom.
lidjanb pisze:Potrzebna jest nam pomoc Urzędów,mediów i różnych ludzi.Tym razem jest to akcja na zbyt dużą skalę abyśmy sami rozwiązali ten problem.
kinga-kinia pisze:Panie Januszu rzeczywiście jest pan wielkim marzycielemja uważam że trzeba pozytywnie myśleć ale nie spodziewajmy się kokosów dla tych kotów bądźmy realistami.Jedno wiem napewno tzreba działać w tępie szybkim a nie ślimaczym.Wczoraj weterynarza pytałam co teraz najlepiej zrobić dla tych kotów by zaczęły dochodzic do siebie i usłyszałam odpowiedź ze musimy ich odkarmić wzmocnić czyli najlepiej dodawać im do karmy preparaty witaminowe to jest naprawdę ważne zwłaszcza ze nie ma jak na razie wejściówek na stocznie i nawet weterynarz nie moze wejść i obadać sytuację z punktu weterynaryjnego.Dlatego dla mnie tak ważne jest zeby robić zbiórki karmy a pieniadze przeznaczyć na leki preparaty witaminowe potem leczenie kotów i sterylizację.Żeby akcja nabrała pędu potzrebne sa szybko ulotki dotyczące właśnei tej akcji czyli tragedi stoczniowych kotów taka ulotka powinna mieć wzruszające zdjecie stoczniowego kota i konkretne dane by ludzie chcący pomóc wiedzieli gdzie maja się udać.Można powiedzieć ze Maja już zrobiła taka ulotkę trzeba ja tylko uzupełnić i drukować.Karmę musimy zdobywać ze zbiórek nie tracić na to pieniędzy zebranych na konto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 80 gości