Nie będę miała dostępu do netu do niedzieli wieczorem, więc chwilowo się odmeldowuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:Czy one nie złapały czegoś gorszego? PP?Nie widziałam PP na live ale z opisów tak mi to wygląda...
Na dzień dzisiejszy wet wykluczył...
Ja Wam nazwe tej szczepionki pisałam jak o Kamilke chodziło,Zylexis jest w miare tani...ale i gorszy...
BOZENAZWISNIEWA pisze:...Rano wszystkiego sie dowiem, bo jade Peje wykastrowac...
BOZENAZWISNIEWA pisze:...
Surowica ta pomaga w walce z KK,ochrania wyniszczony organizm i pomaga w walce z wirusem-tak na marginesie...
BOZENAZWISNIEWA pisze:to serum ,nie surowica, kurza stopa,pomyliłam sie-nazywa sie tak:przeciw panleukopenii i kk.-Feliserin PRC- serum,.Polecałam to Kamilce na prosbe Julity własnie.Dzisiaj ta znajoma opiekunka tez poleciła...tylko zamieszanie wprowadziłam, przepraszam.Strasznie zdenerwowana jestem,przespałam sie troszeczke i lzej jest...wet nie dzwoni, wiec jest niexle-Milus ze ma spi i mruczy jak zdrowszy Milus...a szczepionka uodparniajaca ten Zy...to dobra jest-tez szczepimy nasze tym.
jessi74 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:to serum ,nie surowica, kurza stopa,pomyliłam sie-nazywa sie tak:przeciw panleukopenii i kk.-Feliserin PRC- serum,.Polecałam to Kamilce na prosbe Julity własnie.Dzisiaj ta znajoma opiekunka tez poleciła...tylko zamieszanie wprowadziłam, przepraszam.Strasznie zdenerwowana jestem,przespałam sie troszeczke i lzej jest...wet nie dzwoni, wiec jest niexle-Milus ze ma spi i mruczy jak zdrowszy Milus...a szczepionka uodparniajaca ten Zy...to dobra jest-tez szczepimy nasze tym.
Feliserin- faktycznie, też o tym słyszałam od weta, trzeba specjalnie sprowadzać, no i drogi diabelnie......
Jeśli chodzi o Kamilkę, to u niej dobrze zadziałał antybiotyk i steryd, jest troszkę poprawa
jessi74 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:to serum ,nie surowica, kurza stopa,pomyliłam sie-nazywa sie tak:przeciw panleukopenii i kk.-Feliserin PRC- serum,.Polecałam to Kamilce na prosbe Julity własnie.Dzisiaj ta znajoma opiekunka tez poleciła...tylko zamieszanie wprowadziłam, przepraszam.Strasznie zdenerwowana jestem,przespałam sie troszeczke i lzej jest...wet nie dzwoni, wiec jest niexle-Milus ze ma spi i mruczy jak zdrowszy Milus...a szczepionka uodparniajaca ten Zy...to dobra jest-tez szczepimy nasze tym.
Feliserin- faktycznie, też o tym słyszałam od weta, trzeba specjalnie sprowadzać, no i drogi diabelnie......
Jeśli chodzi o Kamilkę, to u niej dobrze zadziałał antybiotyk i steryd, jest troszkę poprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Google [Bot] i 192 gości