Zdrowiejcie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Nie wiem czy jutro będzie znowu padać -ale już mam dosyć deszczu.Dodatkowo mam robotę z budkami.Musze zanieść kocyk dla Foczki.Zabezpieczyć dodatkowo folią budkę Trzykrotki.Biedna dziewczyna -drugi dzień po Sylwestrze- odsypiała w budce tak-że wybiegła w ostatnim momencie -jak już nakładałam jedzenie.
Muszę też zajść do komórki Trzykrotki- w której teraz mieszka Józio.No teraz chłopak -to zadowolony-wyluzowany.Przestał już mi nawet koty ganiać -jak kiedyś.Przez te deszcze- to nawet nie specjalnie chce mu się stamtąd wychodzić.A jak odkrył -że ja tam wchodzę i zostawiam jedzenie -zanim jeszcze dotrę na jego stołówkę - to już sobie całkiem odpuścił.Zanim kłódkę otworze- to gadam do niego- żeby wiedział że to ja i nie panikował.On to wogóle ostatnio zmienił do mnie stosunek.Nawet próbuje się łasic -jak się zapomni-kiedy nakładam jedzenie i kucam.
Od pewnego czasu karmie też Hanię.Prawie przestała czekać na Damiana -ale za to pojawia się póżniej- kiedy karmię koty nad rzeczką.Siedzi po drugiej stronie rzeki i wypatruje.A potem gna co sił w nogach.Taka tłuściutka się -fajna zrobiła.
Trzymajcie kciuki żeby nie padało.
iza71koty pisze:Nie wiem jak u Was ale u nas non stop codziennie pada.
iza71koty pisze:
iza71koty pisze:Nie wiem jak u Was ale u nas non stop codziennie pada.
Myszorek pisze:iza71koty pisze:Nie wiem jak u Was ale u nas non stop codziennie pada.
U mnie to samo, pada i cały czas wieje mocno. jeszcze na dzisiaj i jutro dostałam alert 20 cm śniegu ma spaść. Oby do wiosny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 48 gości