Tulinkowo na wiosnę ..zwierzaki w welniankach str.201

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 09, 2025 19:01 Re: Tulinkowo na wiosnę

Nesti ma dwa białe wąsy -proste,nie? :mrgreen:
Nie trzeba kotecków pod krawatem trzymać,bo znając je,zaraz zglosilyby jakiejś organizacji,że je duszę :ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon cze 09, 2025 20:25 Re: Tulinkowo na wiosnę

alessandra pisze:Nesti ma dwa białe wąsy -proste,nie? :mrgreen:
Nie trzeba kotecków pod krawatem trzymać,bo znając je,zaraz zglosilyby jakiejś organizacji,że je duszę :ryk:

Tego nie widać na zdjęciach!!! Gdy są obok siebie to jeszcze można porównywać, bo Miki jest większym futrem - tak mi się zdaje i pewnie znów się mylę :P

A łaśnie! dlaczegóż nie sa przystrojone w dziergane obróżki, szaliczki czy inne takie fikuśne rzeczy? Byłaby bezpłatna reklama :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pon cze 09, 2025 21:47 Re: Tulinkowo na wiosnę

Atta pisze:
alessandra pisze:Nesti ma dwa białe wąsy -proste,nie? :mrgreen:

Tego nie widać na zdjęciach!!! Gdy są obok siebie to jeszcze można porównywać, bo Miki jest większym futrem - tak mi się zdaje i pewnie znów się mylę :P

A łaśnie! dlaczegóż nie sa przystrojone w dziergane obróżki, szaliczki czy inne takie fikuśne rzeczy? Byłaby bezpłatna reklama :ryk:

Miki jest większy - tu Ciocia trafiła w punkt :ok:
Nie ubieram ich nigdy w rzeczy na sprzedaż,te muszą być nietykane, dlatego zbieram zdjęcia od klientów na cele reklamowe :mrgreen:
Dzisiaj dostałam takie :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alessandra

Post » Pon cze 09, 2025 21:55 Re: Tulinkowo na wiosnę ..zwierzaki w welniankach str.201

Jakie piękne!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 11, 2025 12:54 Re: Tulinkowo na wiosnę

alessandra pisze:Nie ubieram ich nigdy w rzeczy na sprzedaż,te muszą być nietykane, dlatego zbieram zdjęcia od klientów na cele reklamowe :mrgreen:
Dzisiaj dostałam takie :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pani kochana! toż to winny mieć swoje własnościowe dziergatki, a nie że do reklamy :twisted: Szewc bez butów chodzi.

Królowa różo-fioletów :1luvu: w wózeczu na zakupach ma miękkości :mrgreen: A na końcu to chyba... żółw :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw cze 12, 2025 0:24 Re: Tulinkowo na wiosnę ..zwierzaki w welniankach str.201

To pewnie kocyk taki gruby :roll: :roll: Wielowarstwowy pewnikiem...

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Czw cze 12, 2025 11:30 Re: Tulinkowo na wiosnę ..zwierzaki w welniankach str.201

Dziewczyny,też się zastanawiałam czy ten żółw jest taki duży;kocyk gruby,ale nie aż tak :lol: Koty na zimę zawsze przybierają na wadze,a teraz w Australii zima,jak doniesiono mi,bardzo zimna w tym roku.Ot i zagadka się wyjasnila :mrgreen:
Mała na zakupach z kolei z Kalifornii,gdzie za ciepło teraz nie jest podobno,słowem dobrze,że na świecie pogoda inna niż u nas,bo przynajmniej wełnianki się przydają :kotek:

alessandra

[poprzednia]