Andorko, dzięki za propozycję, będę pamiętała, bo jest duże prawdopodobieństwo, że możemy takiej pomocy potrzebować.
Cameo, napisałam PW.
To co, pisać na transportowym, że szukamy transportu? Tylko nie wiem dokładnie dokąd?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze: Nie wiem czy nie siedzi w klatce ze względu na tę ranę właśnie.
Szukamy transportu dla koteczki z łódzkiego schroniska, która ma tymczas u Cameo.
Potrzebny transport z Łodzi do Rybnika, ale może też być Katowic, Opola, Gliwic, Zabrza, Sosnowca - Cameo dojedzie wtedy po koteczkę.
Kontakt PW Cameo lub mokkunia
mokkunia pisze:To znowu ja![]()
Ponieważ mamy już 3 propozycje transportutrzeba wybrać najlepszą. Piszę tu, żeby każdy wiedział co i jak, bo ja zaraz wyjeżdżam i do poniedziałku nie będzie mnie w necie.
1. transport z dogo, 1 września do Siewierza
koło 14-15 transport będzie w Łodzi, Andorka może pomóc kota wyrwać ze schronu i przekazać
http://www.dogomania.pl/forum/f521/gdan ... cu-127292/
2. 28 sierpnia, piątek czyli jutro justyna_ebe jedzie do Sosnowca i też mogłaby zabrać Elzi
3. jeszcze w tym tygodniu do Zabrza koleżanka CoolCaty (Elzi mogłaby jechać bezpośrednio z lecznicy)
Cameo który transport Ci odpowiada najlepiej (chodzi mi o dojazd po koteczkę)? Jak wybierzesz skontaktuj się proszę z osobą która organizuje dany transport. Andorka oferowała pomoc w transporcie po Łodzi.
Malati pisze:Dziewczyny, ja mam takie pytanie![]()
czy Aston jest jeszcze w schronisku?
Jakbyście potrzebowały to mogę w piątek przewieźć kota na trasie Łódź - Wrocław
Cameo pisze:mokkunia pisze:To znowu ja![]()
Ponieważ mamy już 3 propozycje transportutrzeba wybrać najlepszą. Piszę tu, żeby każdy wiedział co i jak, bo ja zaraz wyjeżdżam i do poniedziałku nie będzie mnie w necie.
1. transport z dogo, 1 września do Siewierza
koło 14-15 transport będzie w Łodzi, Andorka może pomóc kota wyrwać ze schronu i przekazać
http://www.dogomania.pl/forum/f521/gdan ... cu-127292/
2. 28 sierpnia, piątek czyli jutro justyna_ebe jedzie do Sosnowca i też mogłaby zabrać Elzi
3. jeszcze w tym tygodniu do Zabrza koleżanka CoolCaty (Elzi mogłaby jechać bezpośrednio z lecznicy)
Cameo który transport Ci odpowiada najlepiej (chodzi mi o dojazd po koteczkę)? Jak wybierzesz skontaktuj się proszę z osobą która organizuje dany transport. Andorka oferowała pomoc w transporcie po Łodzi.
O rany, zatkało mnie![]()
![]()
Jeśli transport numer trzy jest pewny, to wybiorę tendo Zabrza mam rzut beretem
Malati pisze:Dziewczyny, ja mam takie pytanie![]()
czy Aston jest jeszcze w schronisku?
Jakbyście potrzebowały to mogę w piątek przewieźć kota na trasie Łódź - Wrocław
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510 i 32 gości