A z drugiej strony jak patrzę na niego jak zaczepia Eryka i jak Eryk go miącha to się nie dziwię że COŚ ma

Fontanna zawiera wodę pitną

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:A so tu tak cichooooo .... ?![]()
Gustawie !
GRazyna pisze:pewnie zadusiłam gada i się nie mogę przyznać![]()
Ech. Gad ma się świetnie. Noga nie wiem co wyczynia, bo ma bulwę. I ta bulwa pokrywa się naskórkiem ale wcześniej jej tam nie było. Bardzo przytomny i dokładny wet do którego chodzimy podczas urlopu głównej pani wet twierdzi, że mu się skóra na kości rozlazła![]()
Byle do piątku, bo wtedy pani dok już będzie.
Najnowsze zdjęcie:tak to wpakował się Erykowi do oponki, a że Eryk duży, a oponka nie z gumy to wyglądali właśnie tak
![]()
Co nie przeszkadza, że po kwadransie błogości dla nas i Eryka nastąpiło spotkanie z glutowymi zębiskamiale mówiłam Erykowi jak był malutki: nie gryź Edgusia paskudo, zobaczysz, uniwersum Ci to zwróci... i proszę - po 8 latach ale zwraca
![]()
Poza tym Gustaw otrzymał zezwolenie na wychodzenie na wybieg tarasem zwany. Tfu tfu nie usiłuje konsumować pszczół i podobnych, a z roślin mam jedynie kocimiętkę (którą NIKT się nie interesuje)... jest zachwycony: a jak już sobie połazi to śpi na ławce, albo ogląda świat roztaczający się za siatką maskującą (która wisi na ogrodzeniowej).
A ja powstrzymuję matkowe zapędy w stylu: dziecko, co robisz, dziecko, pokaż się, dziecko niczego nie chcesz
i jak ja go mam oddać do domu stałego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 230 gości