» Wto kwi 21, 2009 8:15
Agn, u mnie weci też robią sami w lecznicy oliwe ozonowaną, ozonują też np. wode i wiem, ze używają jej w trakcie operacji do dezynfekcji. Z tego co się orientowałam, to przu uzdrowiskach często można skorzystać z takiej usługi, zanieść swoją oliwę i płaci się tylko za samo ozonowanie.
U nas w takim przypadku, to były właśnie koszmarne ilości robali i spowodowany tym stan zapalny jelit, zniszona sluzówka, kosmki jelitowe. Jeśli u Cinka leki biegunke zatrzymują, to pewnie, ze warto poczekać z odrobaczeniem, aż sie wzmocni. My nie mieliśmy takiej szansy- zrobiło sie zamknięte koło biegunka i wyniszczenie od robali, które trzeba było powoli tłuc, bo naprawde nic nie działało (antybiotyki, enzymy trzustkowe, tanianl, metronidazol, stoperan zalecany przez wetów juz w akcie desperacji).Ale tu dochodziła białaczka.
Na zapalenie jelit i żołądka nieźle pomagają też krople homeopatyczne: Veratrum Hommacord, naprawde ich działanie w pewnym momencie było lepsze niz innych leków. Pomagają też ładnie zregenerować sluzówkę. Jeśli chcesz, to ja mam ok. pół buteleczki, mogę Ci podesłać.
Z domowych sposobów pomaga też marchwianka (ja robiłam mix: gotowany kurczak, rozgotowany ryż zmiksowany z ugotowaną marchwią i wywarem z tego gotowania). Tym kota dość długo karmiłam.

*

*

*

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!