Justa&Zwierzaki pisze: przed chwilka rozmawiałam z milym panem który chciałby Alinke ale mi adresu nie poda a mieszka w Katowicach .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze: przed chwilka rozmawiałam z milym panem który chciałby Alinke ale mi adresu nie poda a mieszka w Katowicach .
Kociara82 pisze:Justa&Zwierzaki pisze: przed chwilka rozmawiałam z milym panem który chciałby Alinke ale mi adresu nie poda a mieszka w Katowicach .![]()
Jak to nie poda adresu? Mam nadzieje, ze nie ma nic do ukrycia?
izydorka pisze:O ten adres i inne rzeczy, to ja bym się pytała może przy drugim telefonie.
Cameo pisze:Bez przesady ale... pamiętacie historię z Penelopą? jej opiekunka też nie chciała wpuścić mnie do mieszkania (rodzice, strach) ale trochę z nią pogadałam i postawiłam warunek, że dostanie kota jeśli pozwoli mi obejrzeć warunki. Byłam, obejrzałam... domek marzeń. Może napisz temu facetowi że albo zgodzi się na wizytę, albo może zapomnieć o Alince. Jeśli będzie mu zależało, odpisze.
Justa&Zwierzaki pisze:Cameo pisze:Bez przesady ale... pamiętacie historię z Penelopą? jej opiekunka też nie chciała wpuścić mnie do mieszkania (rodzice, strach) ale trochę z nią pogadałam i postawiłam warunek, że dostanie kota jeśli pozwoli mi obejrzeć warunki. Byłam, obejrzałam... domek marzeń. Może napisz temu facetowi że albo zgodzi się na wizytę, albo może zapomnieć o Alince. Jeśli będzie mu zależało, odpisze.
Kategorycznie mi odmówił sprawdzenia warunków a ja kota w cimno nie oddam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 546 gości