Witam Was Kochani!!! przepraszam, że znów tak póżno, ale dziś doszła sesja zdjęciowa i niektóre koty, Zwłaszcza te które nigdy nie miały robionych zdjęć, bo nie są kotkami adopcyjnymi, niezbyt chętnie chciały mi pozować. Te , które mają ?opiekunów wirtualnych są do sesji przyzwyczajone i wiedzą że co pewien czas trzeba pstryknąć fotkę. A ponieważ chciałam Was zapoznać z tymi, które nigdy tu jeszcze nie gościły, to trochę to trwało. Ponieważ narazie niewiem kto jeszcze zrezygnował z adopcji, będę narazie umieszczać zdjęcia i krótkie materiały o wszystkich. Pewnie z czasem sytuacja się wyklaruje! Być może Agiss załatwi z VIVA i tam będzie można coś dołożyć. Narazie Kochani jest jak jest! Wielu z Was zadeklarowało dalszą chęć pomocy i jest to już dla Nas światełko w tunelu. Zrobiłam dziś masę zdjęć. Agiss będzie je dla Was umieszczać, bo ja narazie nie umiem. Dziś je przesortuję, wybiorę najlepszer i przegram. I tu moja ogromna prośba, jeśli wśród zdjęć pojawi się jakiś kociak, który szczególnie przypadnie Wam do serca, Jeśli ktoś z Was chciałby się stać jego opiekunem wirtualnym, to proszę o kontakt z Agiss. Wtedy ja przygotuję szerzy materiał. Widziałam dziś małego dzika, wcale się nie bał. Wkurzyłam się bo był natrętny i czekał aż odejdę żeby pożreć kociakom jedzenie.