alessandra pisze:Georg-inia pisze:joshua_ada pisze:No nie wierzę - nikt się już Patrolkiem nie interesuje i nie zachwyca?
ja siem zachwycam, ale po cichutkuzaglądam codziennie do Was
o...o, dokładnie
No dobraaaa...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Georg-inia pisze:joshua_ada pisze:No nie wierzę - nikt się już Patrolkiem nie interesuje i nie zachwyca?
ja siem zachwycam, ale po cichutkuzaglądam codziennie do Was
o...o, dokładnie
mysza_87 pisze:joshua_ada, mam pytanko, na zdjęciu widać, że Patrol stoi na lewej tylnej łapce ale tak jakby od tego zgięcia na nodze. Wiesz może czy wynika to z tego, że ma założone te opatrunki czy po prostu tak będzie chodził?
mysza_87 pisze:Nadal czekam![]()
Pomimo że gdyby nie to, że się zdeklarowałam co do Patrola, to co najmniej 10 kotów mnie interesowało, żeby im zaoferować domek.
Transporter już wypatrzyłamCapri 3 - żeby było miejsce na drugiego kota
noszę się bardzo z zamiarem dokocenia się w okolicy lutego-marca kotem Neva Masquerade i dlatego wolę za wczasu kupić większy transporter
![]()
Szelki ze smyczą już kupiłammają w sobie 2 nitki odblaskowe, żeby w razie czego było Patrola dobrze widać
wiora pisze:witam ,nie udzielalam sie w watku ale dzielnie wspomagalam banerkiem.tak bardzo sie ciesze,ze Patrolek znalazl domek![]()
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 229 gości