Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halbina pisze:Ile jest tych srebrnych?... mam podobne i jest nimi zainteresowanie, może bym wzięła na tymczas i pomogła kociakom i Wam... innych nie wezmę, bo w Zabrzu mamy swoich ze dwadzieścia...
Lidka pisze:Takie cos zrobilam, moze ktos zechce powiesic
http://upload.miau.pl/3/117609.doc
terenia1 pisze:halbina pisze:Ile jest tych srebrnych?... mam podobne i jest nimi zainteresowanie, może bym wzięła na tymczas i pomogła kociakom i Wam... innych nie wezmę, bo w Zabrzu mamy swoich ze dwadzieścia...
Halbinko tych srebrnych jest chyba 4 albo 5kurcze jak byś dała radę byłoby super, one przyszły do schronu wczoraj albo dzisiaj
Normalnie ręce mi dzisiaj opadły jak to wszystko zobaczyłam
Jakby coś to kociaczki dostarczymy z jedzonkiem , żwirkiem pomoc w finansowaniu leczenia i robimy ogłoszenia dla kociaków.
halbina pisze:terenia1 pisze:halbina pisze:Ile jest tych srebrnych?... mam podobne i jest nimi zainteresowanie, może bym wzięła na tymczas i pomogła kociakom i Wam... innych nie wezmę, bo w Zabrzu mamy swoich ze dwadzieścia...
Halbinko tych srebrnych jest chyba 4 albo 5kurcze jak byś dała radę byłoby super, one przyszły do schronu wczoraj albo dzisiaj
Normalnie ręce mi dzisiaj opadły jak to wszystko zobaczyłam
Jakby coś to kociaczki dostarczymy z jedzonkiem , żwirkiem pomoc w finansowaniu leczenia i robimy ogłoszenia dla kociaków.
Pięciu nie wezmę...trzy najbardziej oryginalne, jeśli są cztery, to niech będzie komplet... przepraszam, że tak przebieram, ale naprawdę mamy swoje maleństwa i obiecałąm przejąć kociaki Ani_w, która będzie mieć malowanie, a zaraz potem sie przeprowadza... poza tym odmawiam wszystkim...
halbina pisze::oops: a miałam się nie odzywać...![]()
ale czasem fajnie kogoś zaskoczyć i natchnąć większą wiarą!
Ja też podnoszęMadziula pisze:hop podnosze
Madziula pisze:oj a co to za mina smutna??
cos sie stalo??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 137 gości