Po akcji długiej, satysfakcjonującej, acz jeszcze nieskończonej (wszak Śliczny, Popiołek, Kluska, Fernando, Foczka, Drozdek i Cicia szukają jeszcze domów stałych) nadszedł czas podziękowań.
Podziękowania przysyła też ponownie p. Ewa, dotychczasowa opiekunka kotów.
Lista osób jest bardzo długa. I obawiam się, że nie uda mi się jej skompletować w pełni, jeśli więc kogoś nie ma, to bardzo, bardzo przepraszam. I wierzcie mi – o każdej osobie pomagającej w jakikolwiek sposób, nawet jeśli tylko podrzucała wątki – myślę BARDZO ciepło.
Ale spróbuję, przy czym wymieniam TYLKO FORUMOWICZÓW i tylko osoby, które ujawniły swoją pomoc publicznie, sporo osób pomagało też po cichu (IM RZECZ JASNA TEŻ DZIĘKUJĘ, ALE ANONIMOWO

):
1. Osoby, które dały kotom domy stałe:
- Vadee + Imax
- Ania c
- Kasia.Ch
- Met
2. Osoby, które dały kotom domy tymczasowe:
- Annskr + Iwcia
- Wilidia02
- Met
3. Osoby, które pomogły w transportowaniu kotów:
- Alina1971 + TŻ
- Mops
- Annskr + znajomi
4. Osoby, które dały różne dary rzeczowe:
- Alina 1971
- Kropka
- Szymkowa
- Hszalkowska
- Irma
- Ewasara
5. Wszelcy sponsorzy:
- Covu
- Hszalkowska
- Szymkowa
- Bąbelek
- Rene
- Calluna
- Sivy69
- Pleiades
- Kravietz7
- Aisak
- Martyna
- Sylwiah2
- Asiakleina
- Ewasara
- Alina1971 i Jej koledzy z pracy
6. Osoby, które pożyczyły transporterki, podbieraki itp.:
- Maryla
- Eurydyka
- Pini1
- Lidka
- Kropka
- Tangerine
- Fili
- Ewasara
7. Osoby przeklejające ogłoszenia poza forum (Allegro, gazety, ogłoszenia papierowe itp.) – na pewno nie o wszystkich wiem!!!:
- Covu
- Gagucia
- Szymkowa
- Fleur
- Fruuu
- Jowita75
8. Osoby wytrwale podbijające wątki – tu nie da się Was wymienić
Jesteście kochani i jest Was dużo
9. Specjalne podziękowania dla dwóch osób, które zrobiły/robią wyjątkowo dużo:
Gagucia – nieustanne podbijanie, ogłaszanie, pomoc w łapaniu i transportowaniu kotów i ciągłe podtrzymywanie mnie na duchu!
Met – przygarnięcie 11 kotów, w większości dzikich, takich, z których „nie ma się pożytku” – nie dają się głaskać i przytulać… Stworzenie im super domu. I podbudowanie mojej wiary w ludzi!
10. I last but not least: mojemu Maćkowi (Cancerkowi), za to, że ze mną wytrzymał
Kochani – BEZ WAS WSZYSTKICH BY SIĘ TO NIE UDAŁO!!!!!