Moderator: Estraven
, Maćkowi, za pomoc we wszelkich zabiegach, szczególnie zastrzykach
, Zosi, za piekne posłanko
, Mago, za adopcję internetową księżniczki
, Saskii, za transport małej ze schroniska
, Oldze, za transport do lecznicy i odwiedziny
, MaxiKaaz-owi, za transport
, Annskr i Iwci za odwiedziny i wsparcie duchowe, za załatwianie transportu i pomoc finansową
, Kasik30 za transport do lecznicy
, mojej półteściowej Eli za transporty do lecznicy, w ramach zajęć lekcyjnych
, mojej mamie Ani, za pomoc finansową
, Miga, za pełną pyszności przesyłkę
, dagmar, za pomoc finansową
, agacior_ek, za pomoc finansową
, viennie, za pomoc finansową
, Catrinie, za pomoc finansową
, Anemonn, za pomoc finansową i cos wiecej
, Iskrze, za pomoc finansową
, Agnes_czy, za pomoc finasową
, Berni, za pomoc finansową
, Oberhexe, za pomoc finansową
za trzymanie kciuków i wiarę, ze małej się uda, dziękuję Nan
, za rozmowy i podtrzymywanie na duchu, bez Was by się nie udało. Jesteście wspaniałymi ludźmi, dzięki Wam Luiza dostała szansę na nowe życie, na nowy dom. Jeśli kogos pominełam, bardzo przepraszam, jesteśmy wdzieczni wszystkim, bardzo mocno
Jestem strasznie szczęliwa że Luiza ma domek 

Magija jesteś wielka
To forum to skupisko najfajniejszych ludzi...same kochające serducha
mizianka dla LuizyMagija pisze:od wczoraj Luiza ma dom w Katowicach, czekamy na jej pełne wyzdrowienie, na urlop nowych rodziców, na mój pobyt w szpitalu i wysyłamy księżniczkę na śląsk, do nowego domu, w nowe życie...
Mam mnóstwo obaw, jednoczesnie domek jest dla Luizy wspaniały, okna nowi rodzice obiecali zabezpieczyć, no musi być dobrze, księżniczka jest wyjątkowa przecież
kasik30 pisze:Magija pisze:od wczoraj Luiza ma dom w Katowicach, czekamy na jej pełne wyzdrowienie, na urlop nowych rodziców, na mój pobyt w szpitalu i wysyłamy księżniczkę na śląsk, do nowego domu, w nowe życie...
Mam mnóstwo obaw, jednoczesnie domek jest dla Luizy wspaniały, okna nowi rodzice obiecali zabezpieczyć, no musi być dobrze, księżniczka jest wyjątkowa przecież
Strasznie się cieszę!![]()
I nie obawiaj się Magijo, wujo średniak będzie nad Luizą czuwał, wszak on też ze Śląska
Magija pisze:od wczoraj Luiza ma dom w Katowicach, czekamy na jej pełne wyzdrowienie, na urlop nowych rodziców, na mój pobyt w szpitalu i wysyłamy księżniczkę na śląsk, do nowego domu, w nowe życie...

Zakocona pisze:Magija, szkoda, że Luiza nie zostaje u Ciebie. Chyba ciężko przeżyje to rozstanie. W końcu Tobie zawdzięcza życie. Jednak cieszę się, że kotka ma domek.
Czy to ktoś z Forum? Ujawni się ? Będzie pisał o koteczce ? Ciekawi jesteśmy chyba wszyscy.![]()
Podziwiam wszystkie osoby, które działają tak jak Magija, Ryśka i inne. Ja nie potrafiłabym zapewniać kotom domków tymczasowych. Jestem miękka i beksa. Nie zniosłabym rozstań z podopiecznymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości