Kreciki i Mrowka - puenta str. 21

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2005 9:15

Infekcja prawie juz odeszla w sina dal. Ostatnie Kreciatko zaczelo wczoraj jesc - Japonka (jednak i ja zmoglo). Dzieciaki sa na diecie co im sie strasznie nie podoba bo gotowane jedzenie, wedlug nich - jest toksyczne, tak jak i suche chrupki zreszta.
Nie umiem juz ich upilnowac. Nie da sie wejsc do ich pokoju spokojnie - zawsze ze dwa wypadna miedzy nogami na rekonesans. W zwiazku z tym zamykam moje koty w duzym pokoju z otwartym balkonem a Krecieta buszuja w pozostalej czesci mieszkania. Wszedzie ich pelno :) Tylko Japonka, ma w sobie gen histerii (nazwijmy to ladnie - jest niesmiala :lol: ) i oglada swiat z wyzyn moich ramion. Niby juz maja ponad dwa miesiace a straszne malenstwa z nich...
Wczoraj wieczorem z pokoju wypadla i Mrowka i dwa kociaki - pobiegly wprost do kuchni w ktorej urzedowaly moje koty. Spodziewalam sie lapoczynow i syczenia a tu co? Nic! Cisza i sielanka i wzajemne obwachiwanie. Mrowce szczegolnie wpadl w oko Maly Rozum - bardzo za nim biegala w celu zaciesnienia wiezow przyjazni :) A Zboj zostal obwachany z zaskoczeniem - wrecz niedowierzaniem. Moje koty mialy glupie miny - serio serio :lol: :lol: :lol: Bo to i niby swojsko pachnie a obce, niby kot a kosmita :lol:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Pon maja 16, 2005 13:27

Cieszęsię bardzo,że Krety mają się lepiej :D :D :D
Pogłaszcz ode mnie wszystkiea jednegozwłaszcza :1luvu:
Pozdrawiam :!:

Navijka

Od: Śro mar 16, 2005 15:57

Post » Sob maja 21, 2005 16:51

zuza pisze:
Liwia pisze:[...] Mam za to 13 kotow w tym 11 czarnych. I pomyslec ze strasznie mi sie czarne koty nie podobaja :lol: Ale widac takie sa mi pisane :)

Ej :lol: Czarne koty sa piekne :lol:

Czarne z zielonymi oczkami!
Obrazek Obrazek Obrazek

Henryk

Od: Sob maja 07, 2005 17:09

Post » Sob maja 21, 2005 21:13

"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Pon maja 23, 2005 7:23

Liwia pisze:Co tu duzo pisac...

http://upload.miau.pl/1/15044.jpg

:P :1luvu: :P
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro maja 25, 2005 10:34

Japonka, najmniejsze, najslabsze i przekochane kociatko - jednak wciaz szuka domu :(
Ten do ktorego miala trafic jest domem dobrym ale neidoswiadczonym na tyle ze zdecydowalam sie nie oddawac tam malenkiej.
Obrazek

Liwia

Post » Śro maja 25, 2005 10:38

Liwia pisze:Japonka, najmniejsze, najslabsze i przekochane kociatko - jednak wciaz szuka domu :(
Ten do ktorego miala trafic jest domem dobrym ale neidoswiadczonym na tyle ze zdecydowalam sie nie oddawac tam malenkiej.

Szkoda :( , ale na pewno znajdzie doświadczony domek :ok: . To jednak Japonka jest oną? Jakoś mi umknęło, myślałam, że w końcu stanęło na kocurku.
A Kreciki ślicznie urosły! :love: :1luvu: :love:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro maja 25, 2005 10:39

NattyG

Od: Nie cze 20, 2004 15:20

Post » Śro maja 25, 2005 12:40

Liwia pisze:Co tu duzo pisac...

http://upload.miau.pl/1/15044.jpg

Niesamowite są! Te połyskujące na niebiesko nochalki i jakieś takie "kosmiczne" pysie- :love:
Komu?
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Śro maja 25, 2005 12:42

Liwia pisze:Japonka, najmniejsze, najslabsze i przekochane kociatko - jednak wciaz szuka domu :(

A opcja, że trochę ją jeszcze podchowasz i wtedy tam oddasz nie wchodzi w grę? Bo szkoda domku jeśli dobry....

eela

Od: Wto lip 13, 2004 10:47

Post » Nie maja 29, 2005 14:39

Obrazek

Liwia

Post » Wto cze 28, 2005 8:14

Czas na puente i tego watku.
Nie ma juz zadnego Kreta u mnie...
- najwiekszy Zboj pojechal do swietnego domu do Nowego Targu, mieszka z psem,
- druga pod wzgledem wielkosci koteczka - do Gdanska, ma na imie Sprezarka i jest szczesliwym,kochanym kotem-jedynakiem,
- trzeci - Wrona - nie zyje, zabil go w kilka godzin wirus kiedy wszystko wygladalo juz tak pieknie, kiedy Wrona byl juz calkiem sprawny po zlamaniu kregoslupa,
- czwarty - Finka - mieszka w doskonalym domu wraz z psem i dwojka mlodych, zakochanych w nim ludzi,
- piaty - moja ukochana Japonka - nie zyje.

Mrowka ma jechac do Warszawy, ludzie czekaja na nia z neicierpliwoscia niemniej nie jestem pewna czy tam trafi - o tym zdecyduja wyniki jutrzejszych badan. Prawdopodobnie zostanie u mnie.

To tyle. Koniec watku Krecikow i Mrowki.

Liwia

Post » Wto cze 28, 2005 8:55

:cry: :cry: :cry:

Agusia

Od: Czw wrz 16, 2004 10:17

Post » Wto cze 28, 2005 13:24

Długo czekałam na zakończenie tego wątku... :crying: :crying: :crying: za Japonkę i Wronę...
Dobrze że pozostałe Krety mają kochające domki (zwłaszcza jeden...)
Mam nadzieję że nie żywisz urazy.
Powodzenia w dalszych działaniach!!!

Navijka

Od: Śro mar 16, 2005 15:57

Post » Czw cze 30, 2005 7:26

Och :cry: :cry: :cry:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]