Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Ogłoś go na Kraków, będzie miał większe szanse. Ludzie z okolic też zaglądają na ogłoszenia krakowskie. Transport zawsze można zorganizować. Kotek jest naprawdę śliczny, o rude ludzie pytają, wiem coś o tym.
ewar pisze:Zmień lokalizację. Powiedziałam też koleżance, żeby ewentualnie polecała Czarusia. Ostatnio poszedł rudzielec do domku, ogłoszenia jeszcze są, a nuż się trafi jakiś sensowny DS? Zapytaj weta o wiek, to ważne. W wolnej chwili spróbuję jakieś ogłoszenie wysmarować.
kicikici3 pisze:ewar pisze:Zmień lokalizację. Powiedziałam też koleżance, żeby ewentualnie polecała Czarusia. Ostatnio poszedł rudzielec do domku, ogłoszenia jeszcze są, a nuż się trafi jakiś sensowny DS? Zapytaj weta o wiek, to ważne. W wolnej chwili spróbuję jakieś ogłoszenie wysmarować.
Dziękuje za pomoc, jako laik , nie wiedziałam jak zmienić lokalizację i zrobiłam drugie ogłoszenie na Kraków , i zapłaciłam za ich wyróżnienie czy promowanie .
https://www.olx.pl/oferta/rudy-czarus-s ... D79Fx.html
jolabuk5 pisze:Bardzo dobre nowiny! Zawsze twierdzę, że o stopniu oswojenia kota mozna się przekonać dopiero, jak się go złapie i wypuści w domu. Też miałam takie niby-dziczki, które okazywały się miziakami![]()
![]()
ewar pisze:No przecież to miziaczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 845 gości