SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2014 14:22 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu Butasia ma taką smutną minę na tym ostatnim zdjęciu :(
dobrze że chociaz pije
Przytulam mocno, to straszne że człowiek patrzy na cierpienie i nic nie może zrobić, nie może pomóc :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lis 05, 2014 15:31 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Burasia jak ją zabrałam i leczyłam tz. kroplówki ,leki itp. jeszcze jadła ,malutko ale np. mięsko wołowe nawet dobrej suchej skubnęła ,wszystko w mini ilościach ale było :!: teraz nic ,zero ,tylko woda .
Jest bardzo bardzo chuda ,właściwie jej nie ma. :cry:
Teraz leży na drapaku ,na szczęście weszła i nie spadła ,ale jak zejdzie?
wcześniej potrafiła jeszcze intruzów nałomotać ,teraz jest nieobecna.
jest taka malutka ,krucha ,waży mniej niż piórko..

Skupiam się tylko na niej ,a dziś Kubuś mniej jadł ,widzę w jego paszczy dziwne rzeczy ,tak bardzo bym nie chciała żeby miał wrzód eozonofilowy ,tak bardzo bym nie chciała żeby był chory .
tak naprawdę uciekł grabarzowi spod łopaty i dalej będzie uciekał ? jak długo ? :cry:

ktoś powiedział że niekiedy trzeba pozwolić odejść .....ale on tak chciał żyć ,miał w sobie tyle radości ,nie mogłam nie dać mu szansy ,po prostu nie mogłam.

Ciastek z Jagódką ....słodziaki jakich mało i z urody i z charakteru ,tyle miesięcy szukam im domu :? tak bardzo chorowały ,teraz tylko brać i kochać ,a nikt nawet nie pyta :strach:

a przecież ja mam jeszcze stado u Agi,czarne stado i czarno to widzę :placz:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lis 05, 2014 15:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

się mucha przyplątała ,całe towarzystwo ożyło ,zaraz skrzydeł dostaną :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 05, 2014 20:38 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Masz latające koty ? 8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lis 05, 2014 21:38 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

barbarados pisze:Masz latające koty ? 8O

mucha ma skrzydła, a raczej pewnie miała
teraz są przechodnie do kotów i pewnie tak sobie pożyczają jeden drugiemu i latają ;)

ja też przyleciałam po prośbie :oops:
jeśli ktoś miałby fb i chciałaby podlajkowac mój jeden wpis byłabym bardzo wdzięczna
mogę wygrać 4 książki
link tutaj: wpis Małgorzaty Har (ta z najładniejszy awatarem ;) )

https://www.facebook.com/faktpoznan/pho ... =1&theater

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro lis 05, 2014 22:55 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

3 x pisze:

teraz są przechodnie do kotów i pewnie tak sobie pożyczają jeden drugiemu i latają ;)

jeśli ktoś miałby fb i chciałaby podlajkowac mój jeden wpis byłabym bardzo wdzięczna
mogę wygrać 4 książki

a ja nie wiem co cza zrobić :oops:
usiadłam na zadzie i myślę co by tu zjeść... :oops: o tej porze ,toż to grzech,ale miło jest grzeszyć tylko potem materiał się kurczy ,dekatyzuje :roll: :oops:

nic się u nas nie zmieniło .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 05, 2014 23:07 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:
3 x pisze:

mogę wygrać 4 książki

a ja nie wiem co cza zrobić :oops:
usiadłam na zadzie i myślę co by tu zjeść... :oops: o tej porze ,toż to grzech,ale miło jest grzeszyć tylko potem materiał się kurczy ,dekatyzuje :roll: :oops:

nic się u nas nie zmieniło .

jak nie masz konta na fb to nic ;)
co najwyzej pokazać Gadowi jeśli ma konto ;)

dorcia, nic nie mów o jedzeniu
włąśnie chłop wyciągnął pieczone mięcho z piekarnika
chyba pod pretekstem udania się do łazieki zahaczę o kuchnię ;)
sprawdze tylko czy mu zjadliwe wyszło

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro lis 05, 2014 23:10 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

jak nie mam jak mam :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 05, 2014 23:19 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kłania mi się czytanie ze zrozumieniem :oops: ale to ze zmęczenia ,mam nadzieję że dziś będzie noc spokojna i pośpię.,
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 06, 2014 8:22 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Bry, zaskakująco ciepło jest, bedrony mi się pobudziły i lataja po domu :roll:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lis 06, 2014 9:05 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

u mnie już by była rzeź niewiniątek :mrgreen:
na jedną muchę cała hołota się rzuciła ,Ciastek bez mała fruwał w powietrzu za ofiarą ,potem puszczali sobie biedaka po podłodze , koty robiły krąg i zabawiali się :twisted: co któryś łapał w zęby i pluł ,okrutne to gadziny :strach:
Dobrze że to ja jestem od nich większa ,kto wie co by im przyszło do głowy 8)
Burania bez zmian ,.
Rozmawiałam dziś z kol.z którą znamy się 18 lat ,takie zdziwienie ,jak to nie ma na podwórzu Burasi ,przecież ona tam była zawsze !
Jak ją Beatka poznała to Burasia już była matką pełną gębą.

tyle lat .

Za to Kropa i Kulikuli to dwa obrzydliwe typy tak strasznie na nią warczą :placz:

nie może kot umierać z głodu ,a ona nic nie je ,od wczoraj dostaje strzykawką conva ,jadę teraz porozmawiać z wetem.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 06, 2014 9:22 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorotko zajrzyj proszę, może doradzisz coś :201494 viewtopic.php?f=1&t=165795
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lis 06, 2014 10:35 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

zajrzałam ,pomóc nie mam jak ,nie mam auta ,ale zaproponowałam klatkę łapkę ,tylko trzeba ode mnie ją odebrać.
lecę teraz do Ewy ,wieziemy jej koty do weta ,Burego aż na Gagarina ,tam będzie USG .potem Białobrzeska ..Sam Bury waży 9 kg ,jest ogromny ,a my obie mamy lewe kręgosłupy :strach:
dziewuchy z nas jak malowane :mrgreen: a kręgosłupy z chyba z demobilu :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 06, 2014 11:17 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu jak zawsze za wszystko Cię podziwiam :ok:
dorcia44 pisze:
3 x pisze:ja też przyleciałam po prośbie :oops:
mogę wygrać 4 książki

kussad pisze:Kliknięte - 42!
Dopisałam Twoją prośbę na wątku konkursowym, który prowadzę viewtopic.php?f=8&t=145337&start=945
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 06, 2014 11:18 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:nie może kot umierać z głodu ,a ona nic nie je ,od wczoraj dostaje strzykawką conva ,jadę teraz porozmawiać z wetem.

Co powiedział?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]