mamaGiny pisze:dziś jadę do Wadowic - na poniedziałek lub jutro chcę umówic te sterylkę o której pisała Kotka Milka
biorę to w swoje ręce
To potrzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:dziś jadę do Wadowic - na poniedziałek lub jutro chcę umówic te sterylkę o której pisała Kotka Milka
biorę to w swoje ręce
Chiara pisze:Właśnie dostałam info od Patrycji z Rejterówki o kolejnych dwóch kotkach![]()
ciachniętych z PS we wtorek.
A to znaczy, Przyjaciele, że wysterylizowaliśmy 300 kotów w pięć i pół miesiąca.![]()
![]()
![]()
Czarno na białym widać, że wciąż przyśpieszamy - sterylizujemy coraz więcej.![]()
![]()
![]()
Za Was!
mamaGiny pisze:to ja się też pochwalę![]()
1 panna już forumowa, 1 kawaler z domkiem, 8 działkowych
![]()
w tym roku Katowice wybrały do sterylek fajną lecznicę
MalgWroclaw pisze:mamaGiny pisze:dziś jadę do Wadowic - na poniedziałek lub jutro chcę umówic te sterylkę o której pisała Kotka Milka
biorę to w swoje ręce
To potrzymam
MalgWroclaw pisze:Gratulacje! To jest wspaniałe, bo jakie życie miałyby koty bez Powszechnej Sterylizacji, wiadomo. Ogromny kawał porządnej roboty.
Chiara pisze:Agłaja!Dawno Cię nie było.
kinia098 pisze:To ja też się pochwalę, że dzisiaj wyciągnęłam od gminy 2 sterylizacje dla kotek z Dąbek
Zawsze to zaoszczędzone pieniądze dla innych kotów, które zostaną zgłoszone do PS
kinia098 pisze:To ja też się pochwalę, że dzisiaj wyciągnęłam od gminy 2 sterylizacje dla kotek z Dąbek
Zawsze to zaoszczędzone pieniądze dla innych kotów, które zostaną zgłoszone do PS
bobkowa pisze:kinia098 pisze:To ja też się pochwalę, że dzisiaj wyciągnęłam od gminy 2 sterylizacje dla kotek z Dąbek
tak,tak ,tak...jeśli da się wyciągnąć nie można tego zmarnować.
Mnie od września udało się ciachnąć 3 sztuki na koszt miasta,a dziś otrzymałam kolejny bon na ciachnięcie.I dodam,że to nie koniec w tym roku.,jak to mówią-drzwiami wyrzucą to wróć oknem
MalgWroclaw pisze:dla Franka [*]
a ja dziś znowu zaczęłam rozmowę o konieczności sterylizacji. Bez sensu, bo to jest ta sama rozmowa, prowadzona od dziesięciu lat - bez żadnych dobrych efektów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], misiulka, puszatek i 308 gości