Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no nawet żwirek może być problemem, poczekaj z kilka dni. Miałam to samo kiedyś ze swymi dwoma. Były bijatyki, walka o hierarchię, nie oddzielałam je bo na dłuższą metę można się z czymś takim wykończyć. Jeden drugiego zaakceptował choć czasem były bijatyki to i z czasem jeden drugiego mył. Raz pod wozem, raz nad wozem.Tofinek pisze:Tanunda właśnie w tym wszystkim najbardziej poszkodowana jest Tosia, ona teraz sama spała zamknięta w moim pokoju, bo wiem ze ona jest grzeczna, dlatego wolałam spać w duzym pokoju z Leonem aby mieć go na oku. Separowalam ich w nocy, aby każdy mógł spokojnie przespać noc, bo inaczej ciągły syk... no ale ostatnio pozwolilam im wspólnie spać ze dwie noce i jak znów ich odseparowalam to zaczęły się problemy z kuweta. Z tym, że dziś miał dostęp do wszystkiego i tak sobie myślę czy to nie wina zwirku. Od jakiegoś czasu sypie im lawendowy i może w tym tkwi problem ... postawiłam na noc kuwete do kuchni, zobaczymy co się wydarzy
Kamakolo pisze:Ciesze się z Domku MIrandera, ale.... to jest tymczas, pamiętajcie o tym! Nadal szukamy domu na stałe.
Sukces zatem jest połowiczny - wyciągnęlismy go ze schronu, ale to nie koniec!
A to mój nowy tymczas:
Chce ktoś papuga "po gigancie" z połamanym dziobem i powyrywanymi piórami?
tak tak, proszębettysolo pisze:Czy podrostkom też nadajemy imionka ?
halbina pisze:Biała Lili czy Inka?...
M_o pisze:Zaznaczam i przy okazji informuję, że była Niekochana Nusia 5 września będzie miała usuwana listwę mleczną; ma guza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 323 gości