Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agłaja^..^ pisze:wystawiłam bazarek na PS. zapraszamviewtopic.php?f=20&t=162947&p=10637351#p10637351
Zosik pisze:
Ech... Nie wiem, czy jestem chora psychicznie (możecie rzucać we mnie błotem), ale jakoś nie zachwyca mnie widok tych małych kuleczek...
Przed nimi całe życie... nie wiadomo jakie. I jeżeli cokolwiek któremukolwiek z nich się stanie, to my - ludzie zgotowaliśmy im ten los.
Mam nadzieję, że ta koteczka już nigdy więcej nie będzie musiała rodzić...
Chiara pisze:Kinga, w tytule: koty Kingi z Darłowa.
Rób wydarzenie, rozgłaszaj, na pewno samej Cię z tym nie zostawię. I jak nie będzie wpłat celowych to doliczę zabiegi do ogólnych kosztów Powszechnej Sterylizacji.
Zosik pisze:Kurdę Rybnik... nie kojarzę kto stamtąd jest. Może wrzuć w tytuł. że pilnie potrzebny ktoś z Rybnika?
Chiara pisze:Zosik pisze:Kurdę Rybnik... nie kojarzę kto stamtąd jest. Może wrzuć w tytuł. że pilnie potrzebny ktoś z Rybnika?
Dwie lecznice odmówiły współpracy, napisałam do Sabinylas i w niej nadzieja, ale na razie nie odbiera...
Zosik pisze:Chiara pisze:Zosik pisze:Kurdę Rybnik... nie kojarzę kto stamtąd jest. Może wrzuć w tytuł. że pilnie potrzebny ktoś z Rybnika?
Dwie lecznice odmówiły współpracy, napisałam do Sabinylas i w niej nadzieja, ale na razie nie odbiera...
Odmówiły w sensie, że w ogóle, czy za taką kwotę?
Edit: Próbowałaś tu? Są dobre opinie o nich. http://www.puchatek24.pl/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 28 gości