Jeżeli będzie potrzeba, poproszę w wydarzeniu o jakieś pieniążki na operację Fiołeczka. Proszę o info w tej sprawie.
Magicmada

Kotylionowi i anmajo bardzo dziękuje, że ta bieda wreszcie opuści schron!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamamariana pisze:Magda, pilnie potrzebujemy DT dla Dudusia.Może???
casica pisze:Jak bardzo złe?
W razie "w" mogę dać mu ornipural
mamamariana pisze:casica pisze:Jak bardzo złe?
Nie wiem na ile jest źle i czy ten lek się przyda. Trzeba zadzwonić do gabinetu i zapytać. Na razie bierze Essentiale Forte- widziałam na drzwiach wisiało.
casica pisze:mamamariana pisze:casica pisze:Jak bardzo złe?
Nie wiem na ile jest źle i czy ten lek się przyda. Trzeba zadzwonić do gabinetu i zapytać. Na razie bierze Essentiale Forte- widziałam na drzwiach wisiało.
Ten lek się zawsze przydaje gdy wyniki wątrobowe są wysoko nad normę. Ale trzeba wiedzieć jakie one są. Może być tak, że essentiale wystarczy.
Ja do gabinetu nie zadzwonię bo mnie spuszczą do zlewu. Jednak ktoś z wolontariuszy mógłby to sprawdzić
mamamariana pisze:casica pisze:mamamariana pisze:casica pisze:Jak bardzo złe?
Ten lek się zawsze przydaje gdy wyniki wątrobowe są wysoko nad normę. Ale trzeba wiedzieć jakie one są. Może być tak, że essentiale wystarczy.
Ja do gabinetu nie zadzwonię bo mnie spuszczą do zlewu. Jednak ktoś z wolontariuszy mógłby to sprawdzić
Tak, poprosimy. Może być jak najbardziej! Jakbyś dała radę dowieźć do 16:00 dziś byłoby cudnie, bo o 16ej chłopak jedzie na 2 dni do naszej dr.Agnieszki!!!!Ma wolne i będzie się nim opiekować!
casica pisze:mamamariana pisze:casica pisze:mamamariana pisze:casica pisze:Jak bardzo złe?
Tak, poprosimy. Może być jak najbardziej! Jakbyś dała radę dowieźć do 16:00 dziś byłoby cudnie, bo o 16ej chłopak jedzie na 2 dni do naszej dr.Agnieszki!!!!Ma wolne i będzie się nim opiekować!
Do 16 kiedy i gdzie?
mamamariana pisze:Do 16:00 wczoraj do Schroniska![]()
Teraz Duduś jest u Pani Doktor, ale w czwartek wraca, więc jakby udało Ci się podrzucić do Schroniska lek- najlepiej opisany,że dla dr.Agnieszki dla Dudusia, to będzie miał chłopaczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1202 gości