Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wywaliłam dziś ze 4 worki jakichś różnych badziewi - reklamacji nie przyjmujęmiałam troszkę mało czasu bo planowałam zrobić większe porządki
Jeśli komuś przyda się kryta kuweta to dajcie znać bo jak nie to góry z krytych kuwet w nabliższym czasie wywalam na śmietnik, bo czyszczenie tych kuwet to jakaś masakra, a te co mamy nieużywane w kociarni zajmują kupę miejsca
![]()
terenia1 pisze:Beatko też jestem za generalnymi porządkami na kociarni, na dyżurze można zrobić mało, ja też szpachelek wczoraj szukałam ale nie widziałm ich nigdzie , poszukam w domu może jakieś mam, a jak nie to podjadę gdzieś i kupię ze dwie sztuki.
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Beatko też jestem za generalnymi porządkami na kociarni, na dyżurze można zrobić mało, ja też szpachelek wczoraj szukałam ale nie widziałm ich nigdzie , poszukam w domu może jakieś mam, a jak nie to podjadę gdzieś i kupię ze dwie sztuki.
no to ja proponuję 13 lipca(sobota),kto chętny ?
mir.ka pisze:coś jest do podania rano?
terenia1 pisze:mir.ka pisze:coś jest do podania rano?
Oprócz zastrzyków Mirko podaj resztę, ja zastzryki zrobię na wieczornym dyżurze.
mir.ka pisze:terenia1 pisze:mir.ka pisze:coś jest do podania rano?
Oprócz zastrzyków Mirko podaj resztę, ja zastzryki zrobię na wieczornym dyżurze.
zastrzyki podskórne umiem robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 220 gości