Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 13, 2013 7:21 Re: Tymczasy u horacy7. Kociowóz w drodze. Bezpiecznej drogi

Zosiu, Rafale - :1luvu: :1luvu:
Wszyscy jesteście wielcy, szacun :1luvu:

Basiu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon maja 13, 2013 7:31 Re: Tymczasy u horacy7. Kociowóz w drodze. Bezpiecznej drogi

Zosieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przede wszystkim wielkie dzięki Tobie i Reniferowi :!: Za WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikt nie przeprowadziłby tego wszystkiego lepiej niż Wy. Byłoby to niemożliwe bez Waszych wielkich serc i Twojego magicznego entuzjazmu :!:
Byliście u Basieńki :1luvu: :1luvu: :1luvu: , która była dzięki temu baaaardzo szczęśliwa. Dzięki Wam wczoraj była przy Basi troszkę każda z nas...
Przejechaliście Polskę całą- morderczo, ale z uśmiechem i wielką troską o kocich pasażerów.

Książeczek już pewnie nie wydostaniemy, ale to NIC nie szkodzi. Koty są zdrowe, a później i tak czeka je "przegląd weterynaryjny".
O pieniądzach w ogóle nie myśl, to nieważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przywieźliście dla białasków tyle smakołyków, że aż hej 8O I na nic się zdały moje protesty :wink: :D

Teraz przed Bąbelkiem, Tuptusiem i Atomkiem najtrudniejszy czas, ale poradzimy sobie i pomożemy im :ok: :ok: :ok:
One straciły cały swój świat, więc nie możemy się spodziewać, że prędko ochłoną :( :( :(
Białaski też od wczoraj nic nie jadły, nie były w kuwetce.
Atomek wciśnięty za łóżko. Tuptuś, nieco odważniejszy, na parapecie okiennym.
Serce się kraje...
Ale wyprowadzimy je do nowego życia - takie jest nasze zadanie, a przecież obowiązkowe z nas kobitki.
Dziś będę dzwoniła do behawiorystki, która nas trochę uspokoi :oops:
Po szpitalu pojadę też do lecznicy po Feliway'a i zawiozę bidulkom.
Zosiu kochana, może dla Bąbla też kupić i od razu wysłać? Bo nie wiem czy Ty masz w pobliżu dostęp, a Bąbelkowi też by się
przydał.

Basiu kochana, nie martw się - już niedługo będziemy pisać tu o Twoich chłopakach bardziej optymistycznie :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 13, 2013 7:38 Re: Tymczasy u horacy7. Kociowóz w drodze. Bezpiecznej drogi

Basiu :1luvu: - zdrowia i jak najlepszego samopoczucia życzę :ok: :ok:
meksykanko, Reniferze, jerzykówko - jesteście wielcy :1luvu: . I wszyscy którzy wspomagają tę wielką akcję adopcyjno- relokacyjną, DSy i DT :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 13, 2013 7:57 Re: Tymczasy u horacy7. Kociowóz w drodze. Bezpiecznej drogi

Dziewczyny, przepraszam, nie mam poczucia sukcesu... Czuję się podle... Nie mogę spać mimo, ze jestem bardzo zmęczona.
Nie bierzcie pod uwagę moich wpisów...
Nie wyduszę z siebie nic sensownego...

Asieńko, błagam cię o ten numer konta. Proszę choć tyle zrób dla mnie.
Gazetę, którą ci obiecałam położyłam na wierzchu i oczywiście nie wzięłam.

Wiem, że detale nie są najważniejsze :oops: ale choć ja jakoś załatwmy.

Z detali, Bąbel umie otwierać drzwi (mam klucze w drzwiach od pokoi, musi siedzieć pod kluczem).

Dziękuję wam serdecznie za wszystko
i proszę o wyrozumiałość.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 13, 2013 8:11 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Zosiu, już teraz wyluzuj, zrobiliście z Rafałem więcej niż można było.Odchorujecie stres i co będzie?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon maja 13, 2013 8:16 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

ewar pisze:Zosiu, już teraz wyluzuj, zrobiliście z Rafałem więcej niż można było.Odchorujecie stres i co będzie?

Zosiu, Ewa ma rację!
Nic się nie przejmuj - gazetkę można wysłać pocztą, pieniążki na konto... Spokojnie, będzie dobrze, wszystko powoli się ogarnie :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon maja 13, 2013 9:08 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Witam, czytam i aż płakać się chce ze wzruszenia.
Wspaniała akcja, wspaniali ludzie...

Pani Basiu, siły do walki ...
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pon maja 13, 2013 9:59 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Dziewczyny a może by dla kotów pomyśleć o szybkim sposobie na odstresowanie - obroże behawioralne: http://www.kar-ma.pl/dla-kotow-zdrowie- ... _4329.html
Koszt jednej to 50zł (sporo) ale to naprawdę działa i to działa w szybkim czasie. Można zamówić w necie ale u dobrego weta też powinnyście dostać.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 13, 2013 10:32 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Meksykanko,ja postaram się zdobyć książeczki kociastych i powysyłać.Ds Śnieżynki też wczoraj dzwonił i pytał o szczepienia,bo nie chcą niepotrzebnie szczepić jej jeszcze raz,a książeczki także nie otrzymali.Dzwoniłam do Basi ale nie odbierała,więc będę naciskać Danusię.

Mam w telefonie zdjęcia Śnieżynki z ds ale nie mam jak wstawić.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pon maja 13, 2013 10:44 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Wtrącę się, przepraszam.Basia jest bardzo chora, dałabym jej spokój z telefonami, sms-i.To miłe, tyle osób jej kibicuje, ale ona potrzebuje odpoczynku, snu, pewno i sił jej brakuje na gadanie.Kilka lat temu byłam w szpitalu, nie byłam bardzo chora, ale miałam dosyć odwiedzin, stereotypowych pytań, po prostu chciałam poleżeć i już.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon maja 13, 2013 10:52 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

ACHA13 pisze:Meksykanko,ja postaram się zdobyć książeczki kociastych i powysyłać.Ds Śnieżynki też wczoraj dzwonił i pytał o szczepienia,bo nie chcą niepotrzebnie szczepić jej jeszcze raz,a książeczki także nie otrzymali.Dzwoniłam do Basi ale nie odbierała,więc będę naciskać Danusię.

Mam w telefonie zdjęcia Śnieżynki z ds ale nie mam jak wstawić.

Asia, jak prześlesz mi zdjęcia mms-em to wkleję na wątek.
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 13, 2013 11:47 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Gibutkowa pisze:Dziewczyny a może by dla kotów pomyśleć o szybkim sposobie na odstresowanie - obroże behawioralne: http://www.kar-ma.pl/dla-kotow-zdrowie- ... _4329.html
Koszt jednej to 50zł (sporo) ale to naprawdę działa i to działa w szybkim czasie. Można zamówić w necie ale u dobrego weta też powinnyście dostać.

Gibutkowa, Dzięki!!!!!!!!!! Niestety problem polega na tym, że nie mamy jak założyć im obróżek :( Nie ma sensu "walczyć" na siłę, bo to tylko dołożyłoby im stresu. Stąd pomysł z Feliway'em. Zosia "sprejowym" już skropiła pokój Bąbelkowi. Renifer dowiezie taki do kontaktu :ok: :ok: :ok:
Ja również - dla białych.
Może, jak się troszkę koty oswoją się z nową sytuacją, będziemy mogły założyć obróżki (w mojej lecznicy są. Jestem ich wielką zwolenniczką) :ok: :ok: :ok: .
Fantastycznie, że Śnieżynka tak doskonale zniosła zmianę :D :!: Nie mogę doczekać się zdjęcia :1luvu:
Trójka, która wyjechała ze Szczytna została wychowana przez Basieńkę w domu i nie wie, że jakikolwiek inny świat istnieje. One przeżyją zmianę najmocniej :( Ale w końcu i chłopaki odetchną i się otworzą!!! Oby jak najprędzej :ok:
Trzymamy też kciuki za wszystkie pozostałe, które już są w nowych miejscach!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon maja 13, 2013 12:03 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Śnieżynka :)

Zdjęcie pt. Iść spać czy pobawić się jeszcze?

Obrazek

oraz pt. Kolacja

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 13, 2013 13:34 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

A wiadomo co z Zosią? jest u pani Danusi? Ktoś wie? :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 13, 2013 13:40 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Marzenia11 pisze:A wiadomo co z Zosią? jest u pani Danusi? Ktoś wie? :ok: :ok: :ok:

Niestety nie wiemy. Może ktoś, kto ma kontakt z Panią Danusią wie.

A Śnieżynka... :love:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]