Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Szkoda,że weci tak późno za małą się zabrali. Wielka szkoda.
Teraz można tylko gdybać co by było gdyby...Niech szybko zdrowieje. To młody kocik.
kinia098 pisze:ASK@ pisze:Szkoda,że weci tak późno za małą się zabrali. Wielka szkoda.
Teraz można tylko gdybać co by było gdyby...Niech szybko zdrowieje. To młody kocik.
Tzn ? Te 3 dni mogły przekreślić wszystko ( czytaj to, czy kotka miałaby paluszki czy nie ? ) ?
kinia098 pisze:Tzn ? Te 3 dni mogły przekreślić wszystko ( czytaj to, czy kotka miałaby paluszki czy nie ? ) ?
ASK@ pisze:kinia098 pisze:ASK@ pisze:Szkoda,że weci tak późno za małą się zabrali. Wielka szkoda.
Tzn ? Te 3 dni mogły przekreślić wszystko ( czytaj to, czy kotka miałaby paluszki czy nie ? ) ?
Nie neguję waszych decyzji ale mam wrażenie,że weci przegapili deczko jej stan. Nie złość się. Jestem daleko i czytam tylko. Czarna łapka była już dawno. Może można było ją uratować może nie. A to odwlekanie decyzji może było słuszne może nie. Dużo tych może.
Myślę,że wiele osób ma takie odczucia. Tylko to nie my tam jesteśmy i nie my widzimy co weci robią. Może zawinił przekaz info na wątku o ich działaniach .
Teraz ważne by mała doszła do siebie. To młody kot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości