TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 14, 2013 14:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 15, 2013 14:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Właśnie teraz, dziś mija rok jak odszedł za TM Ozzi [*], kot wyjątkowy pod każdym względem , kot który miał wielką siłę i wole walki o życie , mimo raka przeżył z nim 3.5 roku , pamiętam każdy dzień, dni walki jak i te gdy było złe , gdy zaciskało w gardle że to juz koniec a on odradzał sie jak Feniks z popiołu , Ozzi będziesz zawsze w moim sercu , tak bardzo mi Cie brakuje :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt mar 15, 2013 14:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Kochane, biedne zwierzaczki, że też muszą cierpieć i zbyt wcześnie odchodzić , a nas zostawiać w rozpaczy... :(

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

Post » Pt mar 15, 2013 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

pogoda1053, Ozzi odszedl w wieku lat 17, chorujac od 3,5 roku na raka z rokowaniami bardzo zlymi. Dawano mu max kilka m-cy zycia. Ale on kochal zycie tak bardzo...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 15, 2013 20:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie teraz, dziś mija rok jak odszedł za TM Ozzi [*], kot wyjątkowy pod każdym względem , kot który miał wielką siłę i wole walki o życie , mimo raka przeżył z nim 3.5 roku , pamiętam każdy dzień, dni walki jak i te gdy było złe , gdy zaciskało w gardle że to juz koniec a on odradzał sie jak Feniks z popiołu , Ozzi będziesz zawsze w moim sercu , tak bardzo mi Cie brakuje :cry: :cry: :cry:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: to prawda, to byl przewspanialy koci przyjaciel, wyjatkowy kot... niepowtarzalny... Cudowny, niesamowity, piekny, silny... i do samego konca spragniny bliskosci czlowieka, czulosci, milosci... sam tez to potrafil okazac bardzo wylewnie.

Ozzinku... [*] nadal Cie bardzo mocno kocham i nie przestane kochac nigdy! Nigdy Cie nie zapomne, Twoich czulosci, Twego mruczenia, Twej sily charakteru... Wiem, ze w wielu sercach pozostawiles niezatarty slad... Bardzo tesknie za tym Twoim glosnym, cudnym mruczeniem, za Toba calym, Wielki Kocie. Mi tez bardzo Cie brakuje, byles oaza spokoju i niesamowitego wewnetrznego ciepla.
Dzis odszedl za TM Karmel od Duszek686, zabral go FIP... Ozzinku, pomoz mu, prosze znalezc swoje miejsce po tamtej stronie TM. Karmel mial dopiero ok.3,5 roku... Zaopiekuj sie Nim, prosze... a gdy przyjdzie czas, bys wrocil tu w innym futerku, daj znac, bysmy nie mieli watpliwosci, ze to TY.

Kociara82

Post » Sob mar 16, 2013 0:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Karmelku odnajdziesz Ozziego i będziecie razem za TM brykać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 16, 2013 0:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Byłam dzis u weta i to dzięki wspaniałej miko-bs :lol:

A u weta były Bartuś i Noemi :
Bartuś ma zmieniony antybiotyk za kolejne 5 dni i jak nadal bedzie źle to znów mam z nim przyjechać .

A Noemi jest w tak dobrej formie że można było ją zaszczepić :lol:

I chce bardzo podziękować miko-bs za transport do weta za dłuuuugi spacer z psami , za transport do reala ( kupiłam ponad 20 kg mięsa , było bardzo tanie i dużo chusteczek nawilżanych bo były w promocji )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 16, 2013 1:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Lubię czytać dobre wieści :P :ok:
Cały czas trzymam mocne kciuki za zdrówko i domki dla twoich kociastych :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob mar 16, 2013 11:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justa&Zwierzaki pisze:
Noemi jest w tak dobrej formie że można było ją zaszczepić :lol:

:piwa: :1luvu: :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2:
brawo, malenka :piwa: Tak trzymaj!

no tak, to beda mialy futrzaki uczte miesna, nie zazdroszcze przygotowywania tego wszystkiego :roll:

Kociara82

Post » Sob mar 16, 2013 12:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justa&Zwierzaki pisze:Byłam dzis u weta i to dzięki wspaniałej miko-bs :lol:

A u weta były Bartuś i Noemi :
Bartuś ma zmieniony antybiotyk za kolejne 5 dni i jak nadal bedzie źle to znów mam z nim przyjechać .

A Noemi jest w tak dobrej formie że można było ją zaszczepić :lol:

I chce bardzo podziękować miko-bs za transport do weta za dłuuuugi spacer z psami , za transport do reala ( kupiłam ponad 20 kg mięsa , było bardzo tanie i dużo chusteczek nawilżanych bo były w promocji )

polecam się na przyszłość:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto mar 19, 2013 19:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

za promocje :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto mar 19, 2013 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

izydorka pisze:za promocje :ok:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: hahaha, nie wpadlam na to, zeby za promocje trzymac kciuki :ryk: :ryk: niemniej jednak pomysl fajny, zabawny ale sympatyczny :D
Wiec chetnie i ja potrzymam za promocje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Wto mar 19, 2013 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Miałam dziś ciężki dzień , bo znów sie spotkałam oko w oko z cierpieniem :(:(:( , z kotem skopanym i to tak że kręgosłup ma złamany :(:(:(
Aktualnie oprócz złamanego kręgosłupa :( ma znaczny zanik mięśni :( , brak czucia głębokiego :( nie kontroluje czynności fizjologicznych :(, otarcia i zaczynamy z Niwalinem , jest tez na antybiotyku i to wielki pokłon dla Pogotowia da Zwierząt która pokrywa koszty leczenia , i razem z Wacikem teraz Wincentym przyjechały podkłady i karma :):):)

Miki od dwóch dni słabo je :(, ma dziwna narośl na języku i dostała steryd .

Matyldzi dzis tez gorzej oddycha i tez dostała steryd .

A Karolka miała obcinany zeby .

Bardzo chce podziękować miko-bs za transport do weta :1luvu: :1luvu: , za dłuuuugi spacer do parku z tymi wariatuńciami :1luvu: , Sara zamęczy każdego psa, i nie ma na nia mocnych :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 20, 2013 7:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justyś, a ten nowa bieda też u Ciebie teraz?
Kurcze, złamany kręgosłup? To w ogóle ma jakieś szanse na życie? Co mówią weci? Młody, stary?

:( :( :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro mar 20, 2013 12:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

cholera bierze no!! Skopany?! Swiadomie, z premedytacja! No bo jak inaczej? Przypadkiem?! :evil: I za co to?! Komu zawinil! :evil:

Wlasnie, co mowia weci, jakie rokowania? Kregoslup kregoslupem, mnie teraz bardziej martwi brak czucia glebokiego... :( za tym beda sie ciagly inne problemy: wiecznie odparzony odbyt itp...

Kociara82

[poprzednia][następna]