Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 30, 2013 20:03 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Angelico.
Przychodź częściej. Mówisz jak do mnie kiedyś mówili. Godoć już ni poradza. Ale rozumiem. To muzyka dla moich uszu.
Ja z Zabrza. Kiedyś.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw sty 31, 2013 15:13 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Sol :1luvu: , kobieto, zostań na dłużej w końcu :ok:
Nowy TŻ, no dzieje się widzę :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sty 31, 2013 19:54 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Poszłam dzisiaj do prodziekana coby mi termin złożenia pracy przedłużył. No i pan prodziekan, z ciężkim westchnięciem zapytuje: A czy to jest pewne, że pani się z tą pracą do końca kwietnia wyrobi? Na co ja mu szczerze odpowiadam: Ależ panie dziekanie najpóźniej w przyszły piątek składam pracę! (z oburzeniem mu powiedziałam, a co! niech myśli, że nie wyrobiłam się z przyczyn obiektywnych, a nie z lenistwa). Na co pan prodziekan wybuchnął śmiechem, zamaszyście złożył podpis na wniosku i mówi: Jak się pani wyrobi do 14 lutego to może pani w ogóle zapomnieć o istnieniu tego dokumentu, a jak nie to dopiero wtedy składać. No to wyszłam. Ciekawe jaką będzie miał minę, jak mu jutro wparuję ze świeżutką, oprawioną pracą inżynierską, mającą 60 stron i napisaną w 10 dni (chociaż tego akurat nie musi wiedzieć) :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw sty 31, 2013 20:18 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze:Poszłam dzisiaj do prodziekana coby mi termin złożenia pracy przedłużył. No i pan prodziekan, z ciężkim westchnięciem zapytuje: A czy to jest pewne, że pani się z tą pracą do końca kwietnia wyrobi? Na co ja mu szczerze odpowiadam: Ależ panie dziekanie najpóźniej w przyszły piątek składam pracę! (z oburzeniem mu powiedziałam, a co! niech myśli, że nie wyrobiłam się z przyczyn obiektywnych, a nie z lenistwa). Na co pan prodziekan wybuchnął śmiechem, zamaszyście złożył podpis na wniosku i mówi: Jak się pani wyrobi do 14 lutego to może pani w ogóle zapomnieć o istnieniu tego dokumentu, a jak nie to dopiero wtedy składać. No to wyszłam. Ciekawe jaką będzie miał minę, jak mu jutro wparuję ze świeżutką, oprawioną pracą inżynierską, mającą 60 stron i napisaną w 10 dni (chociaż tego akurat nie musi wiedzieć) :mrgreen:

:ok: i do przodu :!:

U mnie praca mogła mieć najmniej 80 stron...a mgr powyżej 100...Tak wiec pierwszą ogarnęłam na 120 a mgr na...210 - z czego ostatnia dycha to załączniki :mrgreen:

Wiecie co...jak nie cierpię kiedy Nikita wchodzi w szkodę, obżera kwiaty, obżera sznurki, obżera brzegi koszyków...tak kocham :1luvu: jak podgryza mi łokcie abym go głaskała...ten dotyk zimnego noska i tych małych, delikatnie kąsających ząbków jest bosski :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw sty 31, 2013 20:51 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw sty 31, 2013 20:25 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jak tak czytam o tych Waszych stronach, to się mnie odechciewa studiować... z lenistwa...
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Czw sty 31, 2013 21:03 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Maupa pisze:jak tak czytam o tych Waszych stronach, to się mnie odechciewa studiować... z lenistwa...

E nie ma co demonizować, też tak myślałam na początku studiów. Pracę zaczęłam pisać 19 stycznia, skończyłam wczoraj, czyli zajęło mi to 12 dni. W międzyczasie oddałam dwa projekty (w tym jeden na 5) i zaliczyłam 4 przedmioty :ok: A teraz moje życie straciło sens, bo następny egzamin dopiero w poniedziałek, więc nie mam się czego uczyć :crying:

Swoją drogę tak sobie ostatnio rozmyślałam o tym moim studiowaniu i doszłam do przerażających wniosków: będę zmuszona napisać 3 prace dyplomowe w 3 lata 8O Teraz inżynierka, za półtorej roku magisterka i za 2 lata licencjat 8O

Dzyśka

Post » Czw sty 31, 2013 21:05 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze:Swoją drogę tak sobie ostatnio rozmyślałam o tym moim studiowaniu i doszłam do przerażających wniosków: będę zmuszona napisać 3 prace dyplomowe w 3 lata 8O Teraz inżynierka, za półtorej roku magisterka i za 2 lata licencjat 8O

widzisz, już masz wprawę. a mnie się nie chce przeczytać jednej książki, którą wybrałam zgodnie z własnymi zainteresowaniami. bo wolę oglądać seriale :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Czw sty 31, 2013 21:19 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka...najpierw jest po 3 latach licencjat, a po kolejnych 2 latach magisterka - chyba, że masz opcję studiów 5-letnich magisterskich to dopiero po 5 latach masz JEDNĄ magisterkę. Potem możesz iść na podyplomówke ale ona nie kończy się żadną pracą zaliczeniową dającą tytuł...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw sty 31, 2013 21:47 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka jest na co najmniej dwóch kierunkach: jednym inżynierskim dwustopniowym i drugim dającym licencjat, dlatego trzy prace ;)
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Czw sty 31, 2013 21:48 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Asia_Siunia pisze:Dzyśka...najpierw jest po 3 latach licencjat, a po kolejnych 2 latach magisterka - chyba, że masz opcję studiów 5-letnich magisterskich to dopiero po 5 latach masz JEDNĄ magisterkę. Potem możesz iść na podyplomówke ale ona nie kończy się żadną pracą zaliczeniową dającą tytuł...

Chyba, że studiujesz równocześnie dwa kierunki. Wtedy po inżynierce (czyli teraz) robisz magisterkę, którą bronisz w czerwcu 2014 (wg planu) równocześnie ciągnąc studia I stopnia na ekonomii, które kończą się obroną licencjatu w czerwcu 2015 (wg planu) :lol:

Dzyśka

Post » Czw sty 31, 2013 21:52 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze: A teraz moje życie straciło sens, bo następny egzamin dopiero w poniedziałek, więc nie mam się czego uczyć :crying:

Swoją drogę tak sobie ostatnio rozmyślałam o tym moim studiowaniu i doszłam do przerażających wniosków: będę zmuszona napisać 3 prace dyplomowe w 3 lata 8O Teraz inżynierka, za półtorej roku magisterka i za 2 lata licencjat 8O

Za to w ciągu tych trzech najbliższych lat Twoje życie znowu będzie miało głęboki sens :mrgreen: :ryk:

A tak poważnie, to kciuki trzymam :ok: :ok: .
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw sty 31, 2013 22:49 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka... co ci zrobili na tych uczelniach 8O
Żadnych seriali zaległych nie masz do obejrzenia? ;) Zawsze możesz uczyć się encyklopedii na pamięć;P
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt lut 01, 2013 1:21 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Ewentualnie zacząć zbawiać świat :mrgreen:

A tak poważnie, to WIELKIE BRAWA DZIEWCZYNO :piwa: :piwa: :piwa:

Maupa, a Ty nie świruj, tylko końcówki zaczynaj łapać, bo za chwilę będzie za późno :mrgreen:

Hikiko - no normalnie jakieś cyborgi rosną 8O :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 01, 2013 18:03 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AYO pisze:Maupa, a Ty nie świruj, tylko końcówki zaczynaj łapać, bo za chwilę będzie za późno :mrgreen:

jakie końcówki? 8O
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Pt lut 01, 2013 20:28 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Chyba takie, co je trzeba mocno trzymać w garści, żeby potem nie płakać, że się nie ogarnia? :wink:
Bo raczej nie końcówki kotów, znaczy ogony?;]
Mogą być jeszcze końcówki serii;]
Maupa, jakieś ci pasują do sytuacji? :lol:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

[poprzednia][następna]