Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:Poszłam dzisiaj do prodziekana coby mi termin złożenia pracy przedłużył. No i pan prodziekan, z ciężkim westchnięciem zapytuje: A czy to jest pewne, że pani się z tą pracą do końca kwietnia wyrobi? Na co ja mu szczerze odpowiadam: Ależ panie dziekanie najpóźniej w przyszły piątek składam pracę! (z oburzeniem mu powiedziałam, a co! niech myśli, że nie wyrobiłam się z przyczyn obiektywnych, a nie z lenistwa). Na co pan prodziekan wybuchnął śmiechem, zamaszyście złożył podpis na wniosku i mówi: Jak się pani wyrobi do 14 lutego to może pani w ogóle zapomnieć o istnieniu tego dokumentu, a jak nie to dopiero wtedy składać. No to wyszłam. Ciekawe jaką będzie miał minę, jak mu jutro wparuję ze świeżutką, oprawioną pracą inżynierską, mającą 60 stron i napisaną w 10 dni (chociaż tego akurat nie musi wiedzieć)
Maupa pisze:jak tak czytam o tych Waszych stronach, to się mnie odechciewa studiować... z lenistwa...
Dzyśka pisze:Swoją drogę tak sobie ostatnio rozmyślałam o tym moim studiowaniu i doszłam do przerażających wniosków: będę zmuszona napisać 3 prace dyplomowe w 3 lataTeraz inżynierka, za półtorej roku magisterka i za 2 lata licencjat
Asia_Siunia pisze:Dzyśka...najpierw jest po 3 latach licencjat, a po kolejnych 2 latach magisterka - chyba, że masz opcję studiów 5-letnich magisterskich to dopiero po 5 latach masz JEDNĄ magisterkę. Potem możesz iść na podyplomówke ale ona nie kończy się żadną pracą zaliczeniową dającą tytuł...
Dzyśka pisze: A teraz moje życie straciło sens, bo następny egzamin dopiero w poniedziałek, więc nie mam się czego uczyć![]()
Swoją drogę tak sobie ostatnio rozmyślałam o tym moim studiowaniu i doszłam do przerażających wniosków: będę zmuszona napisać 3 prace dyplomowe w 3 lataTeraz inżynierka, za półtorej roku magisterka i za 2 lata licencjat
AYO pisze:Maupa, a Ty nie świruj, tylko końcówki zaczynaj łapać, bo za chwilę będzie za późno![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19, puszatek i 1382 gości