Wątek zbieraczki cz.5 .Niekochany - za Tm .23.07.2013.;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2013 17:43 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Loluś znów chory..

Mam nadzieje że paragony można przybliżać ..
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 22:54 przez lidka02, łącznie edytowano 1 raz

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sty 23, 2013 17:51 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Panie Pawle proszę napisać w jakich apelach wołałam pieniądze i ile pan na mnie stracił , oddam to panu ...Zapewne to wydałam na kosmetyczkę .

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 17:53 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

no nie można na chwilę z domu wyjść :evil:
trzeba afery nadrabiać
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sty 23, 2013 18:00 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Lidka jestes bardzo honorową osoba ...ale musisz sobie uzmysłowic - z tego co tu na forum zdażyłam zauważyc- ze kolką w oku innym stoi ze Tobie byc moze ktos czasem pomoze ...straszne to jest

kazdy z nas wie ile kosztuje karma ,żwirek, jedzenie , i leczenie weterynaryjne...to sa olbrzymie pieniadze

i tylko głupcy moga sobie myslec ze a nóz przeznaczasz pieniadze na przysłowiową kosmetyczke..

Pan Paweł to zapewne ktos z forum pod innym nikiem ...chce ktos troszke zamieszania zrobic ,wyprowadzic Cie z równowagi...nie ma odwagi odezwac sie pod nikiem wiec załozył sobie drugie konto...

Panie Pawle--bardzo proszę grzecznie o pokazanie dowodów wpłaty na Lidke ...stanie sie Pan wiarygodną osobą wówczas a nie wirtualnym XY ,kóry chce tylko pomieszac...
agula76

Post » Śro sty 23, 2013 18:03 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

jak zwykle...rzeczowa.................. :ok: :ok: :ok: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro sty 23, 2013 18:23 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Ja nie wołam nigdy pieniędzy , nieraz prosiłam o karmę ...Ale tak wole nie wołać na nic żeby potem nie było...Nie raz ktoś mi pisał że mam wziąźć pomoc bo to nie dla mnie tylko dla zwierzaków ...A potem jest tak jak widać .Mnie nikt nie zdenerwuje więc jeżeli ktoś żałuje jeżeli coś dał dla moich zwierzaków czy tych bezdomnych ,to proszę tu napisać na wątku .I dać jakiś dowód wpłaty żeby to nie było tylko paplanie a JA POSTARAM TO ZWRÓCIĆ i tyle tym temacie ...
A co do zbieractwa to jest też w tym ogromna różnica ;bo można zbierać koty jak znaczki mieć ich jakąś tam ilość i nic nie robić , nie szczepic , nie dbać o nie , dawać jakieś ochłapy ,nie sterylizować tylko sobie jeszcze wychowywać małe kuleczki , mieć w domu chore na kk itd i mieć ściany obsrane i kuwety i na to nie reagować ...
I można mieć zwierzaki bo sa nieadopcyjne , nie są lelochami czy muszą być na specjalnej karmie itd , ale dbać o nie , mieć swojego weta , leczyć je , kupować jedzenie i mieć czysto ....I tu widzę różnice
Jak już się na kogoś wsiądzie to proszę dokładnie obejżeć wątek , zwierzaki i pomyślec ile wizyt , ile opieki trzeba w nie włożyć ..Choć by za grudzień rozliczenie niech pan spojży ile dostałam a ile wydałam na wszystko mam paragony żeby nie było że ktoś mi przysyla paczkami.Wszystkie zwierzaki sterylizuje nie rozmnażam , nie jęcze o pieniądze , nie pisze że biore na kreche w nadziei że ktoś mi za to zapłaci , mam wszystko uregulowane przez siebie .A wszystkiego nie wkleje bo nie zawsze zabiore paragon , albo córa coś kupi i paragonu zapomni ...Jeżeli ktoś nie ma kilku zwierząt to nie ma pojęcia ile one kosztuja .A myśle że pan nie ma o tym zielonego pojęcia albo pana ktoś nasłał , widziałam wpis Kocia Dolina mam prawo ich nie lubić , albo faktycznie jesteś z forum pod innym nikiem i tak se stukasz bez sensu ...To miłej lektury , dziękujesz tak Bożenie poczytaj sobie jej wątek , miłej lektury :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 20:40 przez lidka02, łącznie edytowano 2 razy

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 18:34 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

A dziewczyną z miau Iwoo1 ,taizu i innym które mi coś dały i nie żałowały to dziękuje serdecznie :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw sty 24, 2013 6:25 przez lidka02, łącznie edytowano 2 razy

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 18:54 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Lidka na watku Kubusia to wszyscy wołali zeby mu pomóc a Ty nie......wiec mówie...sam sobie człowiek nie poradzi nigdy z takimi przyapdkami wiemy ile kosztuja weci...

nas kosztowało leczenia Gucia juz 1500 zł???O Boże 8O 8O Iwona nie poradziła by sobie absolutnie jeszcze po takich przejsciach jak ostatnio...

i gdyby nie ludzie z watku nic bysmy nie zrobiły ...podobnie jest ze stowarzyszeniami, innymi instytaucjami ,które pomagaja z datków..no chyba ze ktos wygrał w totolotka to moze sobie pozwolic na nie proszenie o pomoc...

i nie dziękuj ....bo opiekujesz sie zwierzetami bezdomnymi ...niczyimi ...to nie sa Twoje zwierzeta ...to sa nas wszystkich ...
i my mamy wszyscy obowiązek im pomagac skoro sie uwazamy za kochających te biedki ...Bardzo duzo tu na forum jest zwierzat potrzebujacych ...i za serce chwyta jak wszyscy nawzajem sobie chca pomóc ..jeden drugiemu ...dobro dane powraca ..ja kiedys komus pomogłam ...ktos pomógl pozniej Gutkowi...Ty pomagasz bezdomniaczkom ...ja mniej moge ...wiec pomoge chociuaz Tobie ..czy Iwooo czy komus jeszcze ...

ale szlak mnie trafia jak jeden na drugiego wilkiem patrzy bo ktos otrzymal pomoc a ja nie...bo Tobie ktos pomoze a mi nie...nie podoba mi sie to ...
Lidka rób swoje-robisz kawał dobrej roboty ....i wszyscy Cie za to cenimy
agula76

Post » Śro sty 23, 2013 20:19 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Lidka02 napisała:
"To miłej lektury , dziękujesz tak Bożenie poczytaj sobie jej wątek , miłej lektury :1luvu: :1luvu: :1luvu:"

Ty się dobrze Lidka czujesz?Walnij se "nerwosol" i przeczytaj dokładnie kto co pisze...,a ode mnie się odczep.Tobie zupełnie chyba odwaliło :(
Po co to piszesz?w kółko to samo,monolog prowadzisz?przeciez PAWEŁ.T nigdzie nie odpisał-zdurniec można od tego jak się nakręcasz... Jeszcze zapytam,co ja mam wspólnego z tym co kto pisze i jak Ty leczysz swoje koty?Pytałaś mnie o zdanie to słuzyłam rada-nie mówiłam Tobie "masz to zrobić",ale "ja bym tak zrobiła,ale to Ty Lidka musisz sama zdecydowac".Zaczynasz mnie normalnie wnerwiać. :evil:
jakbys umiała czytac ze zrozumieniem to słowo "dziękuję"użyte przez Pawła.t na pewno byś umiała "przetłumaczyć" własciwie
Zadał Ci pytanie i z góry podziękował za odpowiedź...uważając chyba,że jesteś kumata
Twojego ostatniego "przytyku"nie skomentuje,bo zupełnie po tym straciłas w moich oczach,ale wiem,wiem,przecież i tak Cie guzik obchodzi...Nie rozumiem Twojej agresji.Piszesz ,że nigdy nie prosisz o pieniądze,ale tak nie jest Lidka.Prosisz o pomoc dla tych zwierzaków,na karme dla DT,na leczenie tego ,czy innego potrzebującego,na paliwo.Ja nie widze nic złego w tym,ze ktos nie ma za co leczyc zwierzaka i prosi o pomoc.Inaczej by go nie leczył-to chyba każdy dureń jest w stanie zrozumieć.I zupełnie nie rozumiem co ja z tymi Twoimi "jazdami"mam wspólnego,skoro ostatnio piszesz"Bożena to,Bożena tamto"Zajmij się soba Lidka,taka postawa niestety tracisz...Ty i koty jakim chcesz nadal pomagać.Nie sadzisz chyba,że jak ktos poczyta co Ty wypisujesz do tego Pawła.t to bedzie szukał dla Was pomocy... :( wiem,wiem,nie dla Ciebie,ale kotom...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 23, 2013 20:51 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Przypomne jeszcze fakt,ze majac koty białaczkowe nie powinnas brać kolejnych kotów do domu Lidka

BOZENAZWISNIEWA pisze:
A drugi :skoro wziełas Kubusia do siebie na DT to chyba szukasz mu DS?

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Ja postanowiłam,ze nie wezme do siebie ŻADNEGO kota póki moje koty zyja-wszystkie.Nie chce ani narazac obcych,a w szczególności moich własnych..

Kto to pisał ja 8O ..Jak zabieram kota do domu to moja decyzja ......

Napisz czego moim kotom brakuje co ...

Ja się nie nakręcam tylko grzecznie odpisuje i tyle. :P Nie musze sobie niczego walnąć nerwy mam spoko :ok:

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 20:59 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

a co w tym złego co napisałam?
Jesli ktos przypieprza się na moim watku do mnie to mu nie pisze"idź sobie poczytaj lepiej co u Lidki02 jest na watku lepiej"
ślepa jesteś ,czy "mądra"inaczej,że nie rozumiesz co robisz?co piszesz i jak sprawiasz przykrosc co niektórym?

to jeszcze przetłumacz kumatym""To miłej lektury , dziękujesz tak Bożenie poczytaj sobie jej wątek , miłej lektury :1luvu: :1luvu: :1luvu:""-bo tego to chyba sam "tenteges"nie zrozumie-przynajmniej ja nie rozumiem co miało znaczyc TO WŁASNIE ZDANIE?PO POLSKU PROSZE...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 23, 2013 21:11 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

BOZENAZWISNIEWA pisze:a co w tym złego co napisałam?
Jesli ktos przypieprza się na moim watku do mnie to mu nie pisze"idź sobie poczytaj lepiej co u Lidki02 jest na watku lepiej"
ślepa jesteś ,czy "mądra"inaczej,że nie rozumiesz co robisz?co piszesz i jak sprawiasz przykrosc co niektórym?

to jeszcze przetłumacz kumatym""To miłej lektury , dziękujesz tak Bożenie poczytaj sobie jej wątek , miłej lektury :1luvu: :1luvu: :1luvu:""-bo tego to chyba sam "tenteges"nie zrozumie-przynajmniej ja nie rozumiem co miało znaczyc TO WŁASNIE ZDANIE?PO POLSKU PROSZE...

a pamiętasz Twoją aferę o rozliczenia?
i nie obrażaj nikogo "mądra inaczej" nie wypada najnormalniej
każda z Was odwala kawał dobrej roboty ,po co startować przeciwko sobie?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro sty 23, 2013 21:19 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

No widzisz jestem ślepa i mądra inaczej , zadowolona :) przyznałam się publicznie :mrgreen: Ja kaleka i niektóre zwierzaki moje kalekie ale jakoś się kochamy i sobie niczego nie wytykamy ..Dobranoc :1luvu: Ide sprzątnąć kuwety mimo ślepoty jakoś dam radę :ok:

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 21:20 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

lidka02 pisze:No widzisz jestem ślepa i mądra inaczej , zadowolona :) przyznałam się publicznie :mrgreen: Ja kaleka i niektóre zwierzaki moje kalekie ale jakoś się kochamy i sobie niczego nie wytykamy ..Dobranoc :1luvu: Ide sprzątnąć kuwety mimo ślepoty jakoś dam radę :ok:

:ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro sty 23, 2013 21:27 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

lidka02 pisze:No widzisz jestem ślepa i mądra inaczej , zadowolona :) przyznałam się publicznie :mrgreen: Ja kaleka i niektóre zwierzaki moje kalekie ale jakoś się kochamy i sobie niczego nie wytykamy ..Dobranoc :1luvu: Ide sprzątnąć kuwety mimo ślepoty jakoś dam radę :ok:

To jeszcze przetłumacz o co zapytałam,bo chciałabym zrozumiec o co Ci chodzi?

ruda 32
Ja własnie pamiętam "SWOJA afere",więc rozliczam pomoc i jaka dostaję ,a nie mówie "odwal się idź sobie poczytaj u tej czy tamtej"I przestałam wierzyc miłym słówkom,bo własnie potem wychodza piękne kwiatki,szczególnie jak się ktos z kims nie zgadza.Najpierw "weź,przyjmij pomoc",a po pół roku rozlicz sie z tamtego co pół roku temu ci dałem paragonem.
Mnie zatkało,ze Lidka takie głupoty na mój temat pisze,a tego,że "Bożena na siłe trzyma koty do końca,karmi je na siłe,itp"to juz niezłe piegiecie "Ruda jest.Kazdy normalny człowiek walczy o swoje zwierzaki do końca i ja będe to robić.Ciekawe jak długo Lidka podejmowała decyzję czy uspic chorego psa...przeciez wiedzac ,że ma raka od razu go nie zabiła,tylko poprawiała komfort zycia ile się dało.Łatwo jest u kogos widziec to czy tamto,u siebie najlepiej głupoty zauwazyc i coś z tym zrobić...albo chociaz się postarać zauwazyc ,ze czasami nalezy trzymac jezor za zębami,niz potem załowac tego co się "chlapneło"bez rozumu.I to nie jest "przytyk"personalny do Lidki,ale do kazdego,zeby się zastanowił nim cos pierdyknie nieodwracalnie.Normalny człowiek przyzna się do błedu i przeprosi jak kogos urazi...
to jeszcze parę serduszek pierdykne i zniknę :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]