poniewaz z bazarku wplynelo tylko na Noemi 20 zl

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:Justys...
poniewaz z bazarku wplynelo tylko na Noemi 20 zlpodaj mi prosze jeszcze raz na pw dane do przelewu .....napisze na pw
Justa&Zwierzaki pisze:agula76 pisze:Justys...
poniewaz z bazarku wplynelo tylko na Noemi 20 zlpodaj mi prosze jeszcze raz na pw dane do przelewu .....napisze na pw
Kochana ale to jest aż 20 złbardzo dziekuje
, to jest już na chusteczki nawilżane
![]()
![]()
Cindy pisze:Moze jestem slepa ale nigdzie nie doczytalam ile pieniazkow ze SWIATECZNEGO ORIFLAME otrzymala Noemi
Justa&Zwierzaki pisze:Cindy pisze:Moze jestem slepa ale nigdzie nie doczytalam ile pieniazkow ze SWIATECZNEGO ORIFLAME otrzymala Noemi
Przepraszam, już pisze
od Ciebie jest 50 zł
A Z bazarku jest 35 zł
Kociara82 pisze:ja jutro jeszcze sprawdze dokladnie na koncie, czy sie nie pomylilam, bo cos mi nie daje spokoju.Musze jeszcze raz zobaczyc, jak mi to bank przeliczyl.
Ta kwota o ktorej pisze Justa to bez tego, co sie ogolnie uzbieralo z bazarku. Z tego wyszo mi 35 zl jak dobrze pamietam
Cindy pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Cindy pisze:Moze jestem slepa ale nigdzie nie doczytalam ile pieniazkow ze SWIATECZNEGO ORIFLAME otrzymala Noemi
Przepraszam, już pisze
od Ciebie jest 50 zł
A Z bazarku jest 35 zł
Przeciez prosilam Kociare82 o przekazanie rownowartosci 15€ dla Ciebie
( 50 zl : 15 = 3,33) podczas gdy kurs € w zadnym wypadku nie zszedl w grudniu ponizej 4.- zl przez caly grudzien utrzymywal sie nawet 4,08 - 4,11
- powinnas wiec dostac 60.- zl (15 x 4 = 60)
a Kociara82 policzyla Ci € po kursie 3,33zl
Delikatnie mowiac - TROCHE TO NIE FAIR
zeby nie nazwac tego inaczej...
![]()
![]()
Kociara82 pisze:czy ktos moze zrobic maly prezent mikolajkowy/swiateczny tej slodkiej kotuni i wspomoc jej utrzymanie finansowo? Kazda zlotowka sie liczy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 440 gości