Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felusia pisze:ruru pisze:wyrzucony z 8 piętra
według świadków
na ulicy Mazurskiej...
czy uśmiechnie się do niego los?
Dexter przepraszam CIE kochany kocie
Wyrzucili Ciebie na mojej ulicy..
...spadłeś na samochód mojego sąsiada
na naszym podwórku...
wymarzę dla Ciebie najlepszy domek na świecie..
Villentretenmerth pisze:Stuknijmy się Dex.Byliśmy na jednym banerku. Odik.
Szpitlland pisze:Villentretenmerth pisze:Stuknijmy się Dex.Byliśmy na jednym banerku. Odik.
Zdrowia i szczęścia przyjacielu![]()
Szpitlland pisze:Villentretenmerth pisze:Stuknijmy się Dex.Byliśmy na jednym banerku. Odik.
Zdrowia i szczęścia przyjacielu![]()
black_lodge pisze:Tak sobie pomyślałam, żeby wstawić na fejsa zdjęcia z domów. Co na to autorzy?
Villentretenmerth pisze:black_lodge pisze:Tak sobie pomyślałam, żeby wstawić na fejsa zdjęcia z domów. Co na to autorzy?
Koty sprzeciwu nie zgłosiły, ja też nie. Może to coś dobrego dla następnych stworów przyniesie?
Szpitlland pisze:Witamy,
Tu właściciele Deksia. To wspaniały kot. Baliśmy się, że ktoś go zabierze przed nami.
Jesteśmy ludźmi, których życie nie rozpieściło. Tym bardziej historia Deksia była nam bliska. Ten Kot zasługuje na lepsze. Na portalu tablica.pl zobaczyliśmy ogłoszenie. Od razu wiedzieliśmy, że go weźmiemy. Jest taki sam jak my. Poszkodowany przez los, niedoceniony, gorszy, wiecznie poganiany z kąta w kąt oraz skazany na porażkę. Bardzo chcieliśmy aby do nas dołączył bo do nas pasuje. Razem z nim możemy całemu światu pokazać, że da się. I mimo, że wszyscy powiedzą: Wam się nie uda... Będziemy przykładem trójki wspaniałych i niepokonanych.
Pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości