Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2012 22:36 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Stuknijmy się Dex. :piwa: Byliśmy na jednym banerku. Odik.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Wto paź 02, 2012 7:11 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Szpitland :D
w ogóle nieprawda! Nie byliście nigdy i nie jesteście gorsi - to że jakieś otoczenie usiłowało Wam coś wmówić niczego nie dowodzi. Wystarczy przeczytać co piszecie i jak o kotku. To podejście jest Waszym bogactwem, którego inni moga pozazdrościc , bo nie każdy potrafi się cieszyć z uratowania kota.
I w tym sensie pasujecie do siebie Wy i Dex - macie szczeście, wzajemną miłość i ciepłą, wspólną przyszłość przed sobą.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto paź 02, 2012 9:01 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

felusia pisze:
ruru pisze:wyrzucony z 8 piętra
według świadków
na ulicy Mazurskiej...

czy uśmiechnie się do niego los?

Dexter przepraszam CIE kochany kocie
Wyrzucili Ciebie na mojej ulicy..
...spadłeś na samochód mojego sąsiada
na naszym podwórku...
wymarzę dla Ciebie najlepszy domek na świecie..

I WYMARZYŁAM. DZIĘKUJĘ WAM DOMKU DEKSIA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Wto paź 02, 2012 9:22 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

No wiedzisz Asiu, masz moc!
marz dalej- teraz Klusia i Bolek :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto paź 02, 2012 9:44 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Villentretenmerth pisze:Stuknijmy się Dex. :piwa: Byliśmy na jednym banerku. Odik.

Zdrowia i szczęścia przyjacielu ;) :piwa:

Szpitlland

Od: Pon paź 01, 2012 21:32

Post » Wto paź 02, 2012 10:16 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Szpitlland pisze:
Villentretenmerth pisze:Stuknijmy się Dex. :piwa: Byliśmy na jednym banerku. Odik.

I dla Was. Szczęśliwego życia i dla Was.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Wto paź 02, 2012 11:19 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Ależ się cieszę, że takie fajne domki wzbogaciły się o jeszcze fajniejsze koty. Spójrzcie, ile radości wnieśliście do tego wydarzenia. Wszystkim życzę powodzenia... noooo... a gdyby kiedyś w przyszłości Deksio zechciał się dokocić, to dziewczyny z pewnością pomogą... no, tak napisałam... na wszelki... :oops:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto paź 02, 2012 13:38 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Szpitlland pisze:

Impreza już od rana :mrgreen: :piwa:

Słusznie!

Cześć, Domku Dexa! Jesteś wielki :1luvu:

Jezu, i znowu wyję...

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Śro paź 03, 2012 16:39 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Tak sobie pomyślałam, żeby wstawić na fejsa zdjęcia z domów. Co na to autorzy?

black_lodge

Post » Śro paź 03, 2012 18:57 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

black_lodge pisze:Tak sobie pomyślałam, żeby wstawić na fejsa zdjęcia z domów. Co na to autorzy?

Koty sprzeciwu nie zgłosiły, ja też nie. Może to coś dobrego dla następnych stworów przyniesie?
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Śro paź 03, 2012 19:19 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Villentretenmerth pisze:
black_lodge pisze:Tak sobie pomyślałam, żeby wstawić na fejsa zdjęcia z domów. Co na to autorzy?

Koty sprzeciwu nie zgłosiły, ja też nie. Może to coś dobrego dla następnych stworów przyniesie?

Też mam taką nadzieję, że dobry przykład zadziała!
Dzięki :P

black_lodge

Post » Śro paź 03, 2012 20:22 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

I umieścić na FB cytaty, w których Domki tak pięknie piszą o kotach. Ale też zgoda potrzebna :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro paź 03, 2012 20:31 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Przeczytałam przed chwilą od Dexterze i aż mi łzy szczęście poleciały po policzku. Bardzo się cieszę i życzę Nowemu Domkowi wspaniałych chwil we dwoje :1luvu: :kotek: :1luvu:
Mrunia [*] 6.08.2012- Tak bardzo za Tobą tęsknię Malutka :-(

moscik

Od: Pon wrz 06, 2010 6:42

Post » Śro paź 03, 2012 21:06 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Nie jestem entuzjastą FB. Ale cel szczytny - moją zgodę macie. Bez ograniczeń.
Mościku.
Ich tam już chyba troje jest?
Tak jak u mnie. "Boh trojcu lubit' ". Czyż nie? ;)
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Śro paź 03, 2012 23:13 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Szpitlland pisze:Witamy,
Tu właściciele Deksia. To wspaniały kot. Baliśmy się, że ktoś go zabierze przed nami. ;)
Jesteśmy ludźmi, których życie nie rozpieściło. Tym bardziej historia Deksia była nam bliska. Ten Kot zasługuje na lepsze. Na portalu tablica.pl zobaczyliśmy ogłoszenie. Od razu wiedzieliśmy, że go weźmiemy. Jest taki sam jak my. Poszkodowany przez los, niedoceniony, gorszy, wiecznie poganiany z kąta w kąt oraz skazany na porażkę. Bardzo chcieliśmy aby do nas dołączył bo do nas pasuje. Razem z nim możemy całemu światu pokazać, że da się. I mimo, że wszyscy powiedzą: Wam się nie uda... Będziemy przykładem trójki wspaniałych i niepokonanych. :)

Pozdrawiamy

Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,

Wam się już udało..
Nie wiem co za durnie tak z Wami czynią, ale nie dorastają Wam do pięt.
Tyle w Was miłości, że serce aż się raduje..
Oba Domki absolutnie wymarzone, niech tacy Ludzie rodzą się na kamieniu, nie będzie zła na tym świecie..

Oczywiście i ja znowu beczę.. :roll:

Śpijcie Wszyscy dobrze, szczęśliwie, zdrowo i radośnie.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podobno lubit :)

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]