Naprawdę jak domek może szybko zmienić kota - Elenka wygląda super
A i nasz Rudzik krzaczkowy jesienny (teraz Tofik) wyrósł na super kociaka

Moderator: Estraven
anksunamun pisze:Mam 3 oryginalne kubki Euro 2012(te ze stacji BP-Warszawa,Wrocław,Gdańsk) i tak pomyślałam o bazarku....czy je podwieźć,przydadzą się?

Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Mam 3 oryginalne kubki Euro 2012(te ze stacji BP-Warszawa,Wrocław,Gdańsk) i tak pomyślałam o bazarku....czy je podwieźć,przydadzą się?
Myślę że można spróbować zbazarkować te kubeczki
Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Mam 3 oryginalne kubki Euro 2012(te ze stacji BP-Warszawa,Wrocław,Gdańsk) i tak pomyślałam o bazarku....czy je podwieźć,przydadzą się?
Myślę że można spróbować zbazarkować te kubeczki
terenia1 pisze:Niestety chyba w takiej sytuacji nie mamy na co czekać i musimy w szystkie koty co do jednego zaszczepić na grzyba![]()
Ja we wtorek jadę na II szczepienie z Pysiolem, Zdziwkiem od Elenki, Skarpetkiem, Mariką, Ronaldem
Łoker i Srebrna - Marta z Arkiem z nimi byli u szczepienia w Lupusie chyba w piątek?
Czyli na kwarantannie do szczepienia Amelka, Dexter, Aria, wolierowce , Łezek i nowy maluszek , no i cała zdrowa z grzybem obecnie , maskra![]()
Domówię szczepionek, Potem trezba tylko dopilnować terminu następnego szczepienia.
Dostanę jej zdjęcia na maila, to zrobię jej ogłoszenie. Szukamy domu na cito żeby nie musiała wracac do kociarni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości