Naprawdę jak domek może szybko zmienić kota - Elenka wygląda super

A i nasz Rudzik krzaczkowy jesienny (teraz Tofik) wyrósł na super kociaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anksunamun pisze:Mam 3 oryginalne kubki Euro 2012(te ze stacji BP-Warszawa,Wrocław,Gdańsk) i tak pomyślałam o bazarku....czy je podwieźć,przydadzą się?
Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Mam 3 oryginalne kubki Euro 2012(te ze stacji BP-Warszawa,Wrocław,Gdańsk) i tak pomyślałam o bazarku....czy je podwieźć,przydadzą się?
Myślę że można spróbować zbazarkować te kubeczki
Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Mam 3 oryginalne kubki Euro 2012(te ze stacji BP-Warszawa,Wrocław,Gdańsk) i tak pomyślałam o bazarku....czy je podwieźć,przydadzą się?
Myślę że można spróbować zbazarkować te kubeczki
terenia1 pisze:Niestety chyba w takiej sytuacji nie mamy na co czekać i musimy w szystkie koty co do jednego zaszczepić na grzyba![]()
Ja we wtorek jadę na II szczepienie z Pysiolem, Zdziwkiem od Elenki, Skarpetkiem, Mariką, Ronaldem
Łoker i Srebrna - Marta z Arkiem z nimi byli u szczepienia w Lupusie chyba w piątek?
Czyli na kwarantannie do szczepienia Amelka, Dexter, Aria, wolierowce , Łezek i nowy maluszek , no i cała zdrowa z grzybem obecnie , maskra![]()
Domówię szczepionek, Potem trezba tylko dopilnować terminu następnego szczepienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 51 gości