Olałabym fochy wetki, niech zrobi jak się płaci i do widzenia

Niech sie juz poukłada, trzymam mocno kciuki !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mulesia pisze:dolabra pisze:już wiem, ja się do Asi przejadę i podrzucę.. ona sie nie zorientuje..
a tak poważnie.. dzis ide do weta z Gofrem
zostawię ulotki..
aj.. powiem Wam, że ogólnie się ostatnio nie ogarniam i chodzę nieogarnięta ze sprawami bieżącymi..
Jadzia po operacji kaszaka pod okiem i czekamy na wyniki biopsji, Gofer ma biegunkę, wczoraj zastrzyk na futro zrobiłam..
Lolek,pies w słusznym wieku jest ostatnio marudny-sapie, dyszy, stęka, chyba gorzej widzi bo boi sie do pokoju wchodzić..
bajzel ogólnochałupny jest i nie mam siły go skutecznie ogarnąć..
a jeszcze ten biedak..
Zadzwoniłabym jeszcze do schronu i spytała, czy tam ktoś nie szukał kota.
lena89 pisze:Jedna z dziewczyn podesłała mi link do Twojego wątku, bo popadnie masz jakieś rudzielce, które szukają domkówTak nieśmiało pisałam link do swojego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145497&start=30 Jeśli sprawa aktualna, to odezwij sie proszę.
dolabra pisze:Jasdorku,
to masz takie same potrzeby co ja..
wiem, że w malych miastach to weci uchodzą za paniska..choć nie wszyscy..
nie będę się wymądrzać..
Ważne by Kikusia wyzdrowiała...
Szkoda że jesteś daleko.. podjechałabym w weekend i zrobiłabym Tobie home cleaning,
a Becia przyjechałaby jako Perfekcyjna z białą rękawiczką w kształcie kociej łapki..
Mulesia pisze:Jasdrorku. W twoim wątku dziewczyna pisze:lena89 pisze:Jedna z dziewczyn podesłała mi link do Twojego wątku, bo popadnie masz jakieś rudzielce, które szukają domkówTak nieśmiało pisałam link do swojego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145497&start=30 Jeśli sprawa aktualna, to odezwij sie proszę.
becia_73 pisze:Mulesia pisze:Jasdrorku. W twoim wątku dziewczyna pisze:lena89 pisze:Jedna z dziewczyn podesłała mi link do Twojego wątku, bo popadnie masz jakieś rudzielce, które szukają domkówTak nieśmiało pisałam link do swojego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145497&start=30 Jeśli sprawa aktualna, to odezwij sie proszę.
no przecież to jam pisała i już jasdorka ma się tym zająć
dolabra pisze:ale za Perfekcyjną u jasdora będziesz robić?
jak będziesz to jedziemy do niej na weekend..
pomponmama pisze:Help...
Wyszłam sobie dzisiaj rano ze Smokiem na spacer i zostałam zaatakowana, a właściwie Smok został zaatakowany miłością przez około 5 tygodniową kicię samotnie wędrującą po chodniku.![]()
Gówniara nie bała się wcale i po prostu podeszła z zadartym ogonkiem do psa, potem do mnie, wyraźnie szukając pomocy. Mamy żadnej w pobliżu nie było, kicia całkiem samotna. No kurde - przecież nie zostawię jej na chodniku, bo jak podejdzie do innego psa, mniej przyjaźnie nastawionego do kotów, to ją zeżreWarunków na tymczasowanie nie mam, zwłaszcza takiego malucha, bo mi brat wyciął w drzwiach łazienki otwór wentylacyjny na dole, przez który mała potrafi się wydostać.
Lena, bo takie imię nadała jej Zuzia została na razie zabrana do weta, odrobaczona wstępnie i wypryskana środkiem na pchły, bo aż się na niej roiło, i obecnie zamieszkuje transpotrerek. Oczka są o dziwo zdrowe i kicia czuje się chyba świetnie. Niestety absolutnie nie może u mnie zostać, ponieważ Smok jest jeszcze wariatem małym i na pewno zrobi jej niechcący krzywdę - to 13kg rozbrykanego szczeniaka przeciwko 0,5 kg Lenki - też brykającej
Nie mam możliwości izolowania zwierząt, a transporterek to trochę jak karcer. Jeśli ktoś chciałby wziąć, albo choć potymczasować takie cudo, to baaaardzo bym był wdzięczna.
A oto Lena
pomponmama pisze:Muszę się pochwalić, że odniosłam pełny sukces! Lenka już w nowym domkuWzięła ją chrzestna matka mojej Zuzu. Kicia ma naprawdę doświadczony, kociolubny, odpowiedzialny domek i będę z nią miała stały kontakt!
Udało się ! Hurrraaaa!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 720 gości