EVA2406 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:Pewnie komara
nie
To może swojego odbicia na monitorze.......
nie....
Moderator: Estraven
EVA2406 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:Pewnie komara
nie
BOZENAZWISNIEWA pisze:Megana pisze:Same kocie dywaniki i poduszki.
No śmieszne sytuacje ,bo jak tylko kucałam,to wszystkie dywaniki do mnie biegły i nie było jak zdjęc porobić...
Teraz trwają zapasy..Dune z Czarnuszkiem....bardzo się kochają...Dune jest kotem b.dużym,ale małemu krzywdy nie robi...przewalają się po ziemi,łózkach,drapaku,polują na siebie...aż miło
Naczesałam się ja dzisiaj ,tyle kłaków co wyczesałam od wczoraj to lekka narzutkę by zrobił.....tak..dywanik to jeszcze nie,ale łózko cale w czarnych kosmatych kłakach i juz mnie drażni,swędzi
BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:Pewnie komara
nie
nie....on sie nie widzi w lustrze...
Megana pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:Pewnie komara
nie
nie....on sie nie widzi w lustrze...
Kursora od myszki?
felin pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Megana pisze:Same kocie dywaniki i poduszki.
No śmieszne sytuacje ,bo jak tylko kucałam,to wszystkie dywaniki do mnie biegły i nie było jak zdjęc porobić...
Teraz trwają zapasy..Dune z Czarnuszkiem....bardzo się kochają...Dune jest kotem b.dużym,ale małemu krzywdy nie robi...przewalają się po ziemi,łózkach,drapaku,polują na siebie...aż miło
Naczesałam się ja dzisiaj ,tyle kłaków co wyczesałam od wczoraj to lekka narzutkę by zrobił.....tak..dywanik to jeszcze nie,ale łózko cale w czarnych kosmatych kłakach i juz mnie drażni,swędzi
Ja wczoraj wyczesalam Felixa - wyszla duuża garść klaków - i dziś przy glaskaniu znowu się z niego sypie![]()
Teraz wszystkie koty leżą malowniczo porozrzucane po calym domu, bo u nas chyba ze 40 stopni; w domu niby tylko 27, ale i tak trudno oddychać.
Za to rano Feleczek (zwykle pokojowo nastawiony) pogonil psa sąsiadów, który wlazl nam do ogrodu - normalnie furia, a pies nie wiedzial gdzie się podziaćI dobrze, mam nadzieję, że drugi raz już nie wlezie, gdzie go nie zapraszają i będzie moje koty omijal dużym lukiem.

tak z pod byka patrzy?

Anna61 pisze:Często kupuję w telekarmie i nigdy nie miałam żadnych problemów, w przeciwieństwie do krakvetu.![]()
A co to ''moja'' Abbusiatak z pod byka patrzy?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Aniu,to nie Abbusia..to Antonio
Abbusia siedzi pod krzesłem tu:
"zobacz Ciociu jaka jestem ładna i gruba..pańcia o mnie dba mocno,a ja z miłości od niej spierniczam gdzie pieprz rośnie...tak,tak,śpię na łóżku ,ale nawiewam jak tylko mi w oczka zajrzy..."

[/quote]"

EVA2406 pisze:A mnie talekarma chciała wczoraj oszukać na 4 worki żwirku. Ktoś tutaj ich chwalił wiec zamówiłam......i jestem wkur....., bo nie przyjęłam przesyłki od kuriera i pewnie dopiero w poniedziałek przywiozą, bo w weekend nie pracują. Super firma
![]()
Pewnie będę musiała jutro kupić żwirek w sklepie.
Anna61 pisze:Bożenko, ona nie miała jeszcze żadnych badań?
Zresztą to Ty ją widzisz na co dzień i zaobserwowałabyś jakieś niepokojące zmiany.
Ja to na tym punkcie jestem bardzo przewrażliwiona, jeśli chodzi o koty białaczkowe.
U mojego Witusia nerki lecą i jemu muszę koniecznie robić badania.
Poza tym nie wygląda na tak chorego kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kitiuszka, Patrykpoz, puszatek i 127 gości