Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 19:44 Re: Pakt Czarownic XXXII

Jestem...żyję...wracam niczym zbity niewierny (aczkolwiek bardzo wierny pies).... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jak wam napiszę czemu mnie nie było to mnie nie tylko po dupie pokrzywami potraktujecie... :cry:

Otóż...

W pracy koleżanka miała jechać na szkolenie i...sierota w piątek w pracy skręciła nogę a szkolenie zaczynało się w niedzielę zakwaterowaniem - zajęcia od poniedziałku 14maja. Zapanował dziki popłoch bo kasa wybulona, szef jasnej cholery dostanie, że przepadnie i olśnienie! przecież na szkolenie mogę za nią ja pojechać. Wiec dzida wywalili mnie z pracy abym pojechała do domu się spakować bo następnego miałam mieć chrzciny w roli matki chrzestnej w innej miejscowości i wiadomo z czasem na ogarniecie się do tygodniowego wypadu byłoby kiepsko. Tak więc w trzy sekundy ogarnęłam biurko i wręcz na kopach poleciałam do domu. W domu dziki szał, kompletowanie ciuchów, torby, pranie, przygotowywanie aby z rańca ruszyć tez na chrzciny....I jakoś tak wieczorem coś mnie tknęło gdzie mój telefon! No ale nie wszczynałam paniki-się znajdzie pomyślałam. W sobotę odegrałam role matki chrzestnej-wróciłam późno w nocy trochę ochrzczona i padłam spać. Obudziłam się w niedziele koło południa, dzikie dopełnienie bagaży, coś na ząb i dzida na pociąg na szkolenie. Dopiero jak jechałam to oprzytomniałam, że nie odszukałam telefonu. Serce to mi napierd...jak dzikiemu zającowi-skąd ja zadzwonię do domu i zdam relacje co u mnie? Plan szkolenia był mega napięty w końcu po 2 dniach poznana babeczka użyczyła mi telefonu i wystukałam (dobrze że pamiętałam :oops: ) numer małża. czego ja się nasłuchałam to...uszy więdną i normalnie mi wstyd bo on od zmysłów odchodził, nie miał numeru nikogo z mojej pracy aby dostać numer choćby motelu w jakim miałam mieć zakwaterowanie - jednym, słowem zostawiłam chłopa i poszłam "z dzika kitą w las". No ale całe szczęście wróciłam 20maja do domu-mąż przyjął mnie jak własną żonę :wink: a telefon...telefon znalazłam wczoraj w pracy w mojej szufladce, gdzie sobie spoczywał z wyciszonym dźwiękiem podłączony do ładowarki :twisted: . już nie powiem ile miałam nieodebranych połączeń i smsów.... :oops: :oops: :oops:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto maja 22, 2012 19:51 Re: Pakt Czarownic XXXII

To teraz grzecznie doczyta, co uradzilim wspólnie i przyklepie 300PLN dla kotx2 ze skarpety :mrgreen:

A Kotx2 grzecznie poda Trinity dane do przelewu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto maja 22, 2012 19:52 Re: Pakt Czarownic XXXII

Głosowanie maj 2012

1. :arrow: Justa&Zwierzaki :arrow: 4

2. :arrow: Martka :arrow: 1

Głosowały :arrow: dolabra, psiama, Mulesia, solangelica, najszczęśliwsza,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto maja 22, 2012 19:53 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:To teraz grzecznie doczyta, co uradzilim wspólnie i przyklepie 300PLN dla kotx2 ze skarpety :mrgreen:

8O :1luvu: Dziękuję Wam,rany jak ja się odwdzięczę :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto maja 22, 2012 19:55 Re: Pakt Czarownic XXXII

Po prostu dorzucisz coś do worka, jak będziesz mogła 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto maja 22, 2012 19:56 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia jesteś zajebista :lol:

Jesteś od dziś dla mnie wzorem do naśladowania :1luvu:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto maja 22, 2012 20:01 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:Po prostu dorzucisz coś do worka, jak będziesz mogła 8)

:ok: Oczywiście :piwa:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto maja 22, 2012 20:01 Re: Pakt Czarownic XXXII

Matka jasdor do nasladowania
Asia Siunia dostanie w dupe!
Matka dzieciom a roztrzepana;-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto maja 22, 2012 20:05 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:To teraz grzecznie doczyta, co uradzilim wspólnie i przyklepie 300PLN dla kotx2 ze skarpety :mrgreen:

Doczytałam...Tzn - zaczęłam najpierw od czytania co żeście tutaj nawywijały :wink: a potem napisałam post.
kotx2 - czuj się klepnięta sztywną od kasy skarpetą :ok:

najszczesliwsza pisze:Asia_Siunia jesteś zajebista :lol:

Sobie jaj kochana nie rób bo jak masz chłopa bardziej porywczego to zastaniesz po powrocie pod drzwiami walizkę, 5zl na życie i karteczkę abyś w najbliższym czasie zmieniła nazwisko :|
dolabra pisze:Matka jasdor do nasladowania
Asia Siunia dostanie w dupe!
Matka dzieciom a roztrzepana;-)

Dolabra...Brutusie...i ty przeciwko mnie :cry:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto maja 22, 2012 20:18 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:
najszczesliwsza pisze:Asia_Siunia jesteś zajebista :lol:

Sobie jaj kochana nie rób bo jak masz chłopa bardziej porywczego to zastaniesz po powrocie pod drzwiami walizkę, 5zl na życie i karteczkę abyś w najbliższym czasie zmieniła nazwisko :|

Prawie dobrze zacytowałam. Prawie.

No to, za 5 zł to ja bym se dała radę :)
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto maja 22, 2012 22:20 Re: Pakt Czarownic XXXII

Jestem prawdziwie umarta :twisted:
Udało się złapać kocicę- mamusię i zawieźć do weta, gdzie ROZPIER**A gabinet w dre-biz-gi !!! Nie wiem jeszcze ile wynosza straty :twisted: i nie pwowiem, że chciałybyście widzieć minę wetki :| Kotki nie udało się zbadać.

Potem została zawieziona do maluszków. Emocje opadły, maluszki wcisnęły się w transportem i zajęły cycaniem. Jednak na Mutkę (bezuszkę) warczała, albo jej nie pamięta, albo jej nie chce.
Mutka ma to głęboko w rzyci i zapier**la, jak mały samochodzik z piłeczkami. Z towarzystwa rodzeństwa za bardzo zadowolona nie jest, tzn. wyraźnie daje im do zrozumienia, kto tam rządzi . Ten kot jest normalnie z a j e b i s t y !!!!

Jeden , ostatni maluszek został sam :( Nie dało rady go złapać, bo zrobiła się noc :( Mam nadzieje, że jutro sie uda. Duuuużo kciuków potrzebne i wielkie czarowanie :ok: :ok:

Trini - Monika Prabuty - to jest Monikaa (rzadko była bo zajeta i ma kłopoty, tez czarować trzeba wielce)

Asia_Siunia jesteś zajebista :lol:

Ty się zastanów, co mówisz kochana :evil: bo matke stracisz :evil:

Jeszcze muszę zdążyć zgłosić kociaki na konkurs piekności ( do północy), jutro złapać ostatniego kociaka i - mogę spokojnie iść umrzeć.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro maja 23, 2012 6:03 Re: Pakt Czarownic XXXII

Zrozumiałam, że dla Kotx2 300 zł ze skarpety a komu składki kwietniowe?
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro maja 23, 2012 6:15 Re: Pakt Czarownic XXXII

Koty z huty z tego co pamietam.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro maja 23, 2012 7:03 Re: Pakt Czarownic XXXII

villemo5 pisze:Koty z huty z tego co pamietam.

Dobrze pamiętasz :ok:

Tu link do wątku kotów z huty
viewtopic.php?f=1&t=135069&hilit=huta

Myślę, że najlepiej kontaktować się z AnielkaG, bo założycielka wątku, tylko "nadała" temat.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro maja 23, 2012 8:26 Re: Pakt Czarownic XXXII

Sol, pisz na priv w którym zoolo moge szanowną nawiedzić :mrgreen: ? Może gdzieś koło mnie ?

jasdor, widze, że żadna nie napisała jak z tym kocurem-śmierdkiem ...
To wonienie może potrwac i kilka miesięcy. Hormony odpowiadające za zarządzanie smrodkowością że tak powiem po wyjajceniu opuszczają organizm jeszcze jakiś czas.
Może kotecka trzymac w jednym pomieszczeniu łatwym do dezynfekcji na ten czas ?
Jeju, mam nadzieję, że ten ostatni samotny maleńtas wkróce się odłowi... :ok: :ok: :ok: Pisz jak go złapiecie !

najszczęśliwsza, super, że kotecka zgarnęłaś. Odjajczyć trza najszybciej jak się da 8) . Czemu to chyba wiesz :mrgreen: .

Trini, dzieki za raport. Dodam, że Trini wykonała na prośbę mą planowy przelew za wygrane ogłoszenia dla kota PSOTA z chorzowskich kotów Pani Ewy zgodnie z moim zgłoszeniem :1luvu: .

A teraz najwazniejsze ...
Naczelna prosze o wystawienie doooopy, będzie wielki plask za nerwy jakie my tu miałyśmy :twisted: .
Co tam mąż, mysmy pazury poobgryzały (sprawdzałam nawet gdzie ta twoja wsia mieści się od Katowic).
Za dzieci słowianie osierocone drugi plask ! :twisted:
A fogle to super, zes cała i zdrowa :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]